Jump to content

george_R

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by george_R

  1. βασικα το προβλημα ειναι το Mega Launcher, καθως δεν βρισκει το swap. οποτε το κανω enable, αμεσως μετα κοιταω εαν ειναι on και το δειχνει off. επισης οταν το ενεργοποιω μου λεει πως δεν το βρισκει. "no previous regular expressioncut: not foundswapon.." ειχα βαλει επισης το MySwap αλλα ουτε αυτο δουλεψε. εχει κανεις προταση για καποιο αξιοπιστο swap manager? :O edit: βασικα ειδα πως υπαρχει νεα εκδοση του Mega Launcher, στην οποια λενε πως διορθωθηκαν τα προβληματα με Swap Manager. Οποιος εχει πριν την 1,5 ειναι πιθανο να αντιμετωπιζει τετοιου ειδους θεματα.
  2. καλησπερα παιδια. φιλε macnick αφου κανω enable το swap απο οποιοδηποτε προγραμμα και φυσικα το δημιουργησω πρωτα με χωρητικοτητα 128mb, πολυ απλα οταν παω στο task manager δεν βλεπω καμια διαφορα στην μνημη που χρησιμοποιουσε το κινητο πριν με μετα το enable. με λιγα λογια, δυστυχως δεν φαινεται να δημιουργειται καθολου swap στην microSD.δεν νομιζω να χρειαζεται τιποτε παραπανω απο το να κανω install το MySwap ή το MLauncher και να δημιουργησω το Swap? p.s δεν ειχα κανενα προγραμμα ανοιχτο.!
  3. δεν εχω δοκιμασει να βαλω ακομη χαρτες..περιμενω να κανει η vodafone καμια χρεωση τυπου ΤΙΜ με 3,5 ευρο τον μηνα απεριοριστο VFlive! ξερει κανεις καμια αξιολογη εφαρμογη για swap manager?εχω το MegaLauncer αλλα το swap που κανει δεν δουλευει ποτε..1 pdf παω να ανοιξω και μετα απο λιγο λεει memory full :O:cry: επισης κατεβασα και εβαλα το myswap,και με αυτο γινεται παλι το ιδιο..
  4. μακαρι! θα ειναι πραγματικα πολυ καλο smartophone πλεον το Ming btw,ξερει κανεις που μπορω να παρω πενακια?εχασα αυτο το ενα που εδιναν με το κηνιτο και δεν βρησκω πουθενα :X
  5. καλησπερα παιδια.πηρα το A1200 πριν 2-3 μερες. προσπαθω να κανω install ενα MPKG ετσι ωστε να μπορω να κανω install και αλλες εφαρμογες.προσπαθησα να εγκαταστεισω τα παντα απο Smart assistant,superman απλο MPGK αλλα δεν γινεται τιποτε.στο μενου οταν παω να ανοιξω το προγραμματακι μου λεει Invalid appliciation file και δεν ανοιγει και οποιοδηποτε PKG αρχειο. το firmware του κινητου μου ειναι r541_g_11_52_12r πραγματικα εαν καποιος μπορεσει να μου δοσει πληροφοριες θα με βοηθησει τρομερα ευχαρηστω πολυ,καλη συνεχεια!;)
×
×
  • Create New...