Jump to content

Airness6

Members
  • Δημοσιεύσεις

    134
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Airness6

  • Ημ. Γέννησης 17/06/1978

Airness6's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εννοείται! Απλά λόγω εφαρμογών που καταργήθηκε η λειτουργία τους και είναι υπερ αναγκαίες για να κάνω την δουλειά μου εδώ, αναγκάστηκα να πάρω καινούριο κινητό. Το τρενάρισα όσο μπορούσα αλλά η κατάσταση έγινε πλέον απελπιστική. Μόνο με το ipad μπορούσα να κάνω δουλειά, κάτι το οποίο δεν ήταν πρακτικό.
  2. Εγώ το μπλε προτιμώ αλλά δυστυχώς θα κυκλοφορήσει (προς το παρόν τουλάχιστον) μόνο Αμερική. Δεν τρελαίνομαι με το Aura Glow αλλά επειδή ήθελα μπλε και αυτό έχει μπλε S Pen, πήρα μαζί και μια μπλε Clear View Cover θήκη για να το συνδυάσω.
  3. Καλησπέρα στην παρέα. Καινούριος κάτοχος και εγώ. Σήμερα ή αύριο περιμένω να το παραλάβω. Με άμεση παραλαβή εδώ στην Σουηδία που βρίσκομαι του Aura Glow 512 GB. Αντιθέτως το μαύρο στα 512 GB μόλις σήμερα έγινε άμεσης παραλαβής και αυτό.
  4. Πάντως η μεγαλύτερη απόλαυση για εμάς, των "άσχετων -χαζών" που προτιμάμε τα WP απο τα άλλα λειτουργικά είναι να βλέπουμε τους "σχετικούς-έξυπνους" όχι μόνο παρακολουθούν τα νήματα των WP σαν άλλοι ματάκηδες αλλά να το πιστοποιούν οτι μας παρακολουθούν κρυφά (άσχετα αν διατυμπανίζουν οτι δεν ασχολούνται με το άχρηστο, δύσχρηστο και πεθαμένο λειτουργικό) με το να ποστάρουν με την πρώτη ευκαιρία για να ρίξουν την χολή τους. Haters gonna hate...
  5. Είχα σκοπό αυτόν τον μήνα λόγω αναγκαιότητας (τέλος υποστήριξης σημαντικών εφαρμογών για να κάνω κάποιες δουλειές) να αγοράσω καινούριο κινητό αλλά τελικά αποφάσισα να μην το κάνω το βήμα ακόμα. Είχα αγοράσει ένα iPad για να κάνω αυτές τις δουλειές οπότε θα συνεχίσω έτσι αν και κάποιες στιγμές ή θα πρέπει να κουβαλάω το iPad μαζί μου ή να περιμένω μέχρι να πάω σπίτι. Πάντως έχει πλάκα όταν με ρωτάνε κάποιες φορές τι κινητό έχω ο τρόπος που αντιδράνε στο άκουσμα HP και Windows Phone, όπως και το πόσο ενδιαφέρον βρίσκουν το διαφορετικό μενού και τα tiles. Είμαστε ελάχιστοι πλέον το ξέρω, αλλά θεωρώ αστείο ακόμα και μετά το τέλος των WP να συνεχίζει κάποιος να έρχεται να γράφει μόνο και μόνο για να ρίξει χολή σε κάτι που πλέον αφορά μόνο εμάς τους ελάχιστους που θέλουμε να ασχολούμαστε με αυτό. Τελικά το διαβάσαμε και αυτό. Χάλια κάμερα το 950... Καλή Χρονιά να έχουμε!!!
×
×
  • Create New...