Jump to content

rebelos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    171
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About rebelos

  • Ημ. Γέννησης 19/01/1975

Συσκευή

  • Συσκευή
    POCO F3 8/256

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Athens

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

rebelos's Achievements

  1. συμβαινει σε αλλον να ανοιγει η ανοικτη ακροαση ενω μιλας απο μονη της ? Γινεται σχεδον σε καθε κληση και ειναι ενοχλητικο.
  2. Ειμαι στην 13.0.2 και μου ηρθε η 13.0.3 η οποιοα λεει ειναι 3.1gb. Γιατι ειναι τοσο μεγαλη η αναβαθμιση ενω σε αλλους αν δεν κανω λαθος βγηκε περιπου 300mb ?
  3. Ειδες καμια διαφορα?
  4. σε καθε κληση ανοιγει μονη της η ανοικτη ακροαση μετα απο 4-5 δευτερολεπτα που εχω απαντησει. Ξερει κανεις τροπο να απενεργοποιησω την ανοικτη ακροαση με καποιο προγραμα ?
  5. καμια ενημερωση θα βγει ?
  6. πολυ γρηγοροτερη αποκριση στο κλεισιμο/ανοιγμα εφαρμογων με ωραια εφε, τα νεα της google απο το discover δεν lagαρουν στο σκρολαρισμα και γενικα δινει την αισθηση οτι η κυλιση στα μενου κτλ ειναι πολυ smooth. Αν το βαλεις θα καταλαβεις αμεσως οτι ολα πανε οπως ειπα πιο ομαλα σε οτι εχει να κανει με κυλιση και με εφφε.
  7. οποιος δεν εχει βαλει τον νεο launcher ας το κανει. Εμενα και στο F3 αλλα και στο X3 pro εκανε μεγαλη διαφορα. το βαζω εδω για οποιον δεν το ξερει https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/poco-launcher/poco-launcher-release-4-38-0-4907-06101759-release/
  8. rebelos

    Poco F3

    οντως ο νεος launcher πεταει. Τον εβαλα και στο F3 και στο X3 pro και οι διαφορες ειναι τεραστιες ιδιως στα lags που ειχε το google discover οταν σκρολαρες.
  9. rebelos

    Poco F3

    Φιλε μου το widget του καιρου ποιο ειναι?
  10. rebelos

    Poco F3

    αναβαθμισα σε 13.0.3 αλλα η εκδοση ασφαλειας παρεμεινε 1-1-2022 ξερετε γιατι ?
  11. rebelos

    Poco F3

    για να καταλαβετε καλυτερα τι εννοω βρηκα εικονες που δειχνουν την διαφορα εμφανισης. ενω τοσο καιρο τα εβλεπα ετσι τωρα εμφανιζονται ετσι
  12. rebelos

    Poco F3

    Χρονια πολλα σε ολους. Ξαφνικα ενω εβλεπα οταν εκανα swipe left στην αρχικη οθονη τα νεα απο το google με μορφη τιτλο εικονα και καποια μινι περιληψη τωρα μου τα δειχνει μονο σαν τιτλο και εικονα και με μεγαλυτερη γραμματοσειρα. Ξερετε απο που αυτο αλλαζει ?
  13. εγω εκανα ενα τεστακι και με φορεμενο screen protector μαυρο περιμετρικα και ο proximity δειχνει 5.0 ενω οταν πας το χερι κοντα στην καμερα ψηλα στην οθονη και σε αποσταση 3-4 ποντους απο την οθονη γινετε 0.0 Βεβαια ειμαι με την 12.5 οποτε δεν ξερω αν στην 13 σου βγηκε το θεμα. Οπως και να εχει και προειπαν τα παιδια πιο πανω αυτος που στο πουλησε αν θυμασαι το ψευδωνυμο του στο insomnia μπορεις να του στειλεις μηνυμα. εγγυηση αποδειξη δεν σου δωσανε ?
  14. rebelos

    Poco F3

    Ως κατοχος poco F3 και Χ3pro μπορω να πω οτι και τα δυο ειναι απο τις πιο τιμιες προτασεις που θα μπορουσε καποιος ακομα και σημερα να δει. Δεν εχω αντιμετωπισει το παραμικρο θεμα.
  15. εχει ζελατινα αλλα θελω τζαμακι για καλυτερη προστασια. Ψαχνω να παρω καποιο απο Αθηνα για αμεσα
×
×
  • Create New...