Jump to content

niknak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About niknak

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

niknak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αποτι ξερω αυτος ειναι ακυνδηνος... με ενα αντιβιοτηκο βγαινει. Δωκιμασε το αντιβιοτικο της http://www.avira.de ειναι απο τα καλυτερα και ειναι τζαμπα:)
  2. Παιδια HELP!!!!!!!! Kολλησα απο το ιντερνετ τον ιο w32/virut.gen ο οποιος εχει κολλησει σε ολα τα αρχεια exe και αφαιρειτε απο το αντιβιοτικο μου μονο με σβισιμο των αρχειων αυτων...καταστροφη!:cry: Ξερει κανενας κοπμιουτερακιας καποιον τροπο να τον βγαλω αλλα να σωσω τα προγραμματα μου και χωρις format????
  3. ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ VODA.. ΜΕ 35 ΕΥΡΩ 1000 ΛΕΠΤΑ.... Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ? :rolleyes:
  4. ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΦΑΓΑ ΧΑΛΑΖΙ ΠΕΡΣΙ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΗΚΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟ....ΑΥΓΟΘΗΚΗ! ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ p.d.r. ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ KAI SE KALH TIMH. ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ! Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Hellenic p.d.r. ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ http://WWW.HELLENIC-PDR.GR
×
×
  • Create New...