Jump to content

mitziras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mitziras

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

mitziras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μάγκες κ γοργόνες να ρωτήσω κ γω κάτι. Προχθές το πρωί πήγα να το ενεργοποιήσω όμως μου έβγαλε ένα μήνυμα πως όλα τα αρχεία από τη κάρτα είχαν σβηστεί και μου έδινε από κάτω την επιλογή αν θέλω να του κάνω format. Πάτησα όχι. Ωστόσο δεν μου αναγνωρίζει καμία κάρτα κ ας είναι μέσα στο κουνητό. Φυσικά τραγούδια κ κάποιες φωτό έχουν ήδη σβηστεί. Για ποιο λόγο έγινε αυτό? Τι κάνω τώρα? ------------------- Μάγκες κ γοργόνες μόλις τώρα του έβγαλα μπαταρία κ το ξανα-άνοιξα κ αναγνώρισε κανονικά το memory stick και φυσικά τα αρχεία! ΘΑΥΜΑ?
  2. Μόνο το όνομά μου δεν είπες... Πρώτη πρώτη μέρα που βγήκαν οι αποδόσεις έτρεξα στα πρακτορεία κ έπαιξα Ρωσσία να βγει πρώτη σε συνδιασμό με Αγγλία ή Γερμανία να βγουν τελευταίες. Επειδή ισοβαθμούν 3 όμως, η αποδόσεις σπάνε δια 3. Εγώ το κορόιδο για αυτό πήγα πρώτη μέρα, για να προλάβω να μην πέσουν. Που αλλού θα βρισκα Γερμανία στο 25 κ Αγγλία στο 15? Κ τι βλέπω σήμερα? 12άρι η Βουλγαρία στους Γερμανούς. Λέω ΑΜΑΝ, τι γίνεται εδω? Τελικά, η κοκκινομάλα από τις 4 είναι Βουλγάρα. Μα κ αυτοί 12 της δώσανε? ΗΜΑΡΤΟΝ Οπότε τώρα που κερδίζουν και τα 2 δελτία πληρώνομαι λιγότερο από ότι αν κέρδιζε το ένα -με τη προυπόθεση πως θα έβγαινε μόνο ένας τελευταίος-. Ωραία μαγκιά ρε, φτου σας μην σας βασκάνω...
  3. Buenos dias, στο παρακάτω link έχω συγκεντρώσει τις ισχυρότερες συμμαχίες για κάθε συμμετοχή του τελικού, και αναλυτικά για τις 6 σημαντικότερες που βλέπω ως λογικά φαβορί.Έχουν ενδιαφέρον πιστεύω. http://rapidshare.com/files/117188985/Voting.xls.html Τα επεξηγώ καλύτερα στο blog, το οποίο έχω αναφέρει σε προηγούμενο post. Μην ξανα spamάρουμε κ όλας... ΥΓ Η Τουρκία ρε παιδιά στη γλώσσα της τραγουδάει, δεν έχει αγγλικό στίχο... Πως σας ήρθε αυτό?
  4. Buenos dias. Στο trailer του so you think you can dance αυτές τις μέρες παίζει ένα τραγούδι σαν χαλί από κάτω. Any ideas? Muchas gracias
  5. Buenas tardes, είναι το primero post μου!!! Ένα ενδιαφέρον πιστεύω link για το φετινό διαγωνισμό είναι το παρακάτω... http://pikos-apikos.blogspot.com/ Την Καλομοίρα την βλέπω στη πρώτη πεντάδα στον ημιτελικό και μέσα στους 10 του τελικού.
×
×
  • Create New...