Jump to content

bexatzis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bexatzis

  1. Το κινήτο από την VF την δευτέρα που μας πέρασε άρχισε να κυκλοφορεί και δεε γινόταν να το προπαραγκείλει κανείς γιατί δεν υπήρχε κωδικός στην αποθήκη ούτε και η επιλογή μ΄΄εσα στο σύστημα παραγκελείας προφανός για κάτι που "δεν υπάρχει" οπότε κακός ο υπάλληλος σου είπε ότι το προπαρείγκειλε...Όσον αφορά το κινητό είναι σε έλειψη με το χαρακτιρισμό "νέο προιόν" οπότε κάνε υπομονή, αν έχουν δώσει δώσει την παραγκελία τότε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα σου έρθει. Για τα λεφτά που λες αν το κατάστημα είναι ιδιοκτητο τότε πολύ πιθανό να μπορείς να πας και σε άλλο ιδιόκτητο αν όμως ειναι franchise δε νομιζω να μπορεις να κάνεις κάτι...υπομονή!!
  2. Ακόμα δεν εχει βγει VL εκδοση, 524 ευρό έχει στη VF το κινητό και ίδια τιμή θα έχει και η VL έκδοσή του όταν και άμα κυκλοφορίσει.Η διαφορά στην τιμή θα είναι μόνο αμα το αγοράσεις κάνοντασ χρήση καποιας επιδότησης όπου και αφαιρείς χονδρικά απο την τιμή 23,7 euro λόγο της VL έκδοσης. Το έχω απο την Παρασκευή το κινητό και είμαι πολυ ευχαριστημένος! Μόνο που η κάρτα μνήμης έχει πρόβλημα, της εκανα φορματ και ειναι όλα μια χαρα πλεον!
  3. 11/2 Η πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στις αποθληκες της Voda και το παραγκείλα αμέσως, λόγω επαρχίας τη παρασκευή θα το έχω (αν και λόγω του ότι είναι νέο προιόν η διαθεσημότητα του είναι μέτρια...ελπίζω!!) :D
×
×
  • Create New...