Jump to content

ktzouno

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ktzouno

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

ktzouno's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. http://qrcode.kaywa.com/img.php?s=5&d=https%3A%2F%2Fmarket.android.com%2Fdetails%3Fid%3Dandr.AthensTransportation Athens Transportation Η εφαρμογή περιέχει τις γραμμές και τις στάσεις όλων των μέσων αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας (λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ, μετρό, ηλεκτρικός, προαστιακός). Δίνει την δυνατότητα στο χρήστη να επιλέξει τη γραμμή που επιθυμεί γράφοντας απευθείας τον κωδικό ή το όνομα της, είτε επιλέγοντάς την από τη λίστα βάσει του Δήμου που εξυπηρετεί. Στη συνέχεια μπορεί να δει ποια είναι η πιο κοντινή στάση με υπολογισμό της απόστασης από αυτή και ένδειξη της κατεύθυνσης, κάνοντας χρήση του ενσωματωμένου GPS και πυξίδας της συσκευής. (Απαιτεί να βρίσκεται σε απόσταση έως 1-1.5 χιλιόμετρο από την κοντινότερη στάση). Οι στάσεις της επιλεγμένης γραμμής εμφανίζονται σε λίστα ή σε Χάρτη Google (απαιτεί σύνδεση στο Διαδίκτυο). Στη συνέχεια υπάρχει ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο του ποια στάση βρίσκεται αυτή τη στιγμή και ποια είναι η επόμενη. Επιπλέον Χαρακτηριστικά: * Λειτουργεί χωρίς πρόσβαση στο Διαδίκτυο (εκτός των Χαρτών Google) * Πολύ μικρό μέγεθος στη συσκευή, 200kb+, αν επιλεχτεί ως σημείο μεταφόρτωσης της βάσης η κάρτα μνήμης Προσοχή: * Η εφαρμογή περιέχει λάθη και παραλείψεις. Όταν συναντάτε κάποιο, επικοινωνήστε μαζί μου ώστε να το διορθώσω! * Τα δεδομένα προέρχονται από την ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ και περιέχουν επιπλέον διορθώσεις. * Ο προγραμματιστής και η εφαρμογή ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με τον ΟΑΣΑ. * Ουδεμία ευθύνη φέρω για... αγνοούμενους στην Αθήνα!!!
  2. Κλήση στο CC της Wind στις 15:50 : Αφού είπα ότι είμαι συνδρομητής F2G με 1500 λεπτά, 1500 SMS, 1.5 GB χωρίς ανανέωση από την αρχική προσφορά του Μαρτίου, ρώτησα τι θα γίνει από αύριο: Απάντηση: ανανέωση από αύριο με μία κάρτα 5+ Ευρώ, θα έχουμε 1500 λεπτά, 1500 SMS και 500ΜΒ ίντερνετ μέχρι τέλος Ιανουαρίου . Μετά το τέλος Ιανουαρίου, δεν γνωρίζουν τι θα συμβεί. Επίσης δεν ρώτησα αν με περισσότερες από μία ανανεώσεις αύριο, θα έχουμε επιπλέον των 1500+1500+500, αλλά δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο και το θεώρησα περιττό.
  3. Καλημέρα, είμαι νέος με τα smartphones και ενώ προσπαθούσα να διορθώσω ένα άλλο πρόβλημα, διέγραψα κατά λάθος ένα registry key από το: HKEY_LOCAL_MACHINE\Comm\ConnMgr\Providers Είχε να κάνει προφανώς με την σύνδεση στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, γιατί έκτοτε δεν συνδέεται σε αυτό με κανένα τρόπο (δοκίμασα, αυτόματο δικτυο, χειροκίνητο, τα πάντα). Το κλειδί έμοιαζε με αυτό που υπάρχει στο ίδιο σημέιο για την GPRS σύνδεση μου: {7C4B7A38-5FF7..... Από ό,τι θυμάμαι περιείχε ένα κλειδί "Connections" και ένα (Default) χωρίς τιμή. Μήπως μπορεί κάποιος να κοιτάξει τι ακριβώς πρέπει να υπάρχει εκεί; Αν όχι, πως μπορώ να κάνω πλήρες reset σε εργοστασιακές ρυθμίσεις το κινητό;
×
×
  • Create New...