Jump to content

geopap1978

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by geopap1978

  1. Ακολουθώντας τις προτροπές σας ... Μόλις πήρα ένα Play. Οι πρώτες εντυπώσεις, όπως περίμενα, άριστες. Ευχαριστώ!
  2. Τα 205€ αφορούν το Honor 10 Lite στα 4GB.
  3. Τι λέτε και για τα παρακάτω? . - Huawei P Smart 2019 (amazon.es -> 187€) - Huawei Honor 10 Lite (Banggood -> 205€) Στα συν τους η τιμή και το notch. Κατά τα άλλα, αξίζουν? Τόσο σαν vfm όσο και σε απόλυτες δυνατότητες. (πάντα σε σύγκριση με το Play και το 8x)
  4. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια! Κατέλληξα τελικά στο Redmi Pro 239€ από eshop crazy sunday. Πάντως ήμουν έτοιμος για παραγγελία από vickmall (για το ίδιο κινητό) warehouse Θεσσαλονίκης, αλλά άργησε να μου απαντήσει η selina :p Άντε τώρα αναμονή να έρθει :thanks:
  5. Ποια η διαφορά official international από official global rom? Έχει αυτές τις διαφορετικές εκδόσεις στο geekbuying πχ για το mi5 και για το redmi note 4. Μάλιστα οι διαφορά στην τιμή είναι μεγάλη (ακριβότερη η international).
  6. Σας ευχαριστώ όλους! Τι εννοείς όταν λες "οι αναβαθμίσεις βασικής ναυαρχίδας και S μοντέλου δεν είναι ποτέ μεγάλες"? Δλδ. δεν παίρνει android updates ή/και miui updates όσο συχνά παίρνουν τα redmi? Πιστεύετε ότι θα πάρει android 7 ?? Επίσης, από μπαταρία τo redmi note 4 έχει 4100mAh, ενώ το mi5 3000mAh. Από προσωπικές εμπειρίες, πώς πάνε οι μπαταρίες των xiaomi?
  7. Καλησπέρα. Χρειάζομαι τα φώτα σας. Διαθέτω 200+ € με απόλυτο ταβάνι τα 300. Έχω καταλλήξει σε Xiaomi, αν και ποτέ δεν είχα Xiaomi (προέρχομαι από Nexus 5), αλλά διαβάζω και ακούω τα καλύτερα. Θέλω να ρωτήσω 1) τα Xiaomi βγάζουν προβλήματα σε βάθος χρόνου (αλλάζω κινητό κάθε 2 χρόνια+)? Φυσικά δεν εννοώ εργοστασιακά σφάλματα. 2) Ποιες οι διαφορές (πέραν των χαραστηριστικών) μεταξύ Redmi note 3, Redmi note 4, Redmi prime 4? Γνωρίζετε τίποτα "προβληματάκια" με το note 4? Μεταξύ της Redmi σειράς τι θα προτείνατε και γιατί? 3) Τι παραπάνω προσφέρει η σειρά Mi? Ποιες οι ουσιαστικές διαφορές Mi5 και Mi5s? 4) Από πού να το πάρω και τι να προσέξω? Με ενδιαφέρει (α) να έχω κάποια εγγύηση (έστω για να μη μου έρθει χαλασμένο!!), (β) global rom (αγγλικά/ελληνικά) για να μην περάσω με το καλημέρα custom rom, (γ) ευρωπαϊκό warehouse (χωρίς φόβο τελωνείων), (δ) το δυνατόν γρήγορη παραλαβή γιατί έχω ξεμείνει από κινητό (Nexus 5 RIP). ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το χρόνο σας και μόνο που διαβάσατε τις ερωτήσεις μου!
  8. Thanks!!! Δουλεύουν άψογα οι οδηγίες :)
  9. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση vazpapaz :thanks:
  10. Λοιπόν, έχω κι εγώ τον ίδιο προβληματισμό. Πήρα το 330, αν και αρκετά φθηνότερα (129€ από γνωστή, αλλά μάλλον διαφορετική γερμανική αλυσίδα) και δεν μπορώ να βρω χάρτες (στα ελληνικά) 2008.12. Τώρα από ένα ψάξιμο που έκανα στο δίκτυο, κατάλαβα ότι το 330 δεν έχει bluetooth!! Το ξεκλείδωμα της συσκευής και η οποιαδήποτε μη προτεινόμενη από την εταιρία παραμετροποίηση συνεπάγεται σε ακύρωση της εγγύησης:( . Τέλος, για να βλέπεις ολόκληρες τις εκφράσεις των επιλογών, μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις αγγλικά. PLEASE HELP ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΟ 330 ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ!!!
×
×
  • Create New...