Jump to content

andreas350z

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About andreas350z

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

andreas350z's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν οι φωτογραφιες που αποθηκευονται στη memory card προβαλλονται σε πληρη οθονη.το ρωταω γιατι το τελευταιο κινητο samsung που ειχα ηταν το g600 οπου οχι μονο δεν προβαλλονταν σε πληρη οθονη αλλα για να δεις την επομενη επρεπε να βγεις απο την προβολη της προηγουμενης να διαλεξεις την επομενη απο τη λιστα κ παλι προβολη.:mad:
  2. Ερωτηση καθ'οτι ειμαι ψιλοασχετος.το κινητο μπορει να παιξει ταινιες σε μορφη .avi με υποτιτλους?
  3. Ενταξει δεν υπαρχει λογος να αρπαζομαστε.Απλα για μερικους οπως εγω, η ποιοτητα των φωτογραφιων παιζει πολυ σημαντικο ρολο στην επιλογη της συσκευης οποτε λογικο ειναι να ψαχνουμε να δουμε τι γινεται...Προσωπικα ειχα μεγαλες προσδοκιες απο το satio αλλα αν οι φωτογραφιες ειναι αυτου του επιπεδου μαλλον θα κοιταξω αλλου.Προς το παρον παντως θα κανω λιγο ακομη υπομονη μεχρι να κυκλοφορησει η συσκευη κ να δω μερικα ακομη δειγματα...
  4. Καλα με ξενερωσαν απιστευτα αυτες οι φωτογραφιες.Σαν να υπαρχει μια ανεπαισθητη θολουρα παντου.Δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω...Ελπιζω στις συσκευες που θα κυκλοφορησουν να εχει αλλαξει κατι.
  5. οποτε το handsfree μονιμως στο τηλεφωνο :O
  6. Διαβασα στο preview οτι το satio δεν θα μπορει να αναπαραγει αρχεια divX k Xvid.Υπαρχει τροπος να αναπαραχθουν τετοια αρχεια με εγκατασταση καποιου προγραμματος ή θα πρεπει να τα μετατρεψουμε σε μορφη που να υποστηριζεται απο το κινητο?
  7. αυτο το σοκ το ειχα παθει στην αρχη μεχρι να διαπιστωσω οτι δεν ειχα ρυθμισει την αναλυση κ τη λεπτομερεια στο μεγιστο. εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος απο την ποιοτητα των φωτογραφιων, τουλαχιστον οταν εχει φως. το σπαστικο ειναι οτι στο κινητο φαινονται χαλια επειδη δεν εχει προβολη πληρους οθονης.οθονη 16.000.000 χρωματων σου λενε μετα...παει τζαμπα...
  8. Καλησπερα παιδια! Ηθελα να ρωτησω αν εχει παρατηρησει κανενας σας ενα ελαφρυ βουητο-σφυριγμα απο το ηχειο διπλα στο ακουστικο οταν η οθονη ειναι φωτισμενη. Οταν ειναι σκοτεινη δεν ακουγεται απολυτως τιποτα.
×
×
  • Create New...