Jump to content

andhell

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by andhell

  1. Το έκανα φίλε μου, και τηλέφωνα έκανα και εισέπραξα ειρωνείες.
  2. Παιδιά, αν μπορεί κάποιος ας μου πει πως κάνω έγγραφη καταγγελία στην κοσμοτε. Καταγράφω δηλαδή σε μια κόλα χαρτί το πρόβλημα και το συμβάν και πάω σε ένα υποκατάστημα; Ή το στέλνω με φαξ; Μου χρέωσαν προγράματα που δεν τα έχω επιλέξει.
  3. Καλησπέρα. Παιδιά αν ξέρει κανείς από που να βρω παιχνίδια για samsung omnia i900 ας πει τίποτα. Έχω ψάξει σε διάφορα σαιτ αλλά ότι και να κατεβάσω δεν παίζει, είτε είναι .jar .cab κτλ. Μήπως υπάρχει κάποιο store αντίστοιχο με αυτό του android; Ευχαριστώ.
  4. Καλημέρα. Αν σβήσω την εσωτερική μνήμη του θα χάσω τα προγράμματα ή αποθηκεύονται αλλού; Από τότε που έβαλα την έκδοση 4.0 δεν υπάρχει η επιλογή για συντομεύσεις στην επιφάνεια όταν κρατάω το δάχτυλο πατημένο. Ευχαριστώ.
  5. Γεια σας. Θα ήθελα μια βοήθεια. Το πρόβλημα είναι το εξής. Ενεργοποίησα το πρόγραμμα του γουατς απ με τα 60 δωρεάν mb. Αποθήκευσα κανονικά τις ρυθμίσεις που μου εστάλησαν. Μπαίνει κανονικά στο ίντερνετ αλλά δεν μπαίνει με το opera mini 5.1. Δεν έχω κάνει λάθος όσον αφορά τις ρυθμίσεις από την κοσμοτε καθώς την διαδικασία την έχω ξανακάνει. Και εξάλλου με το explorer μπαίνει αλλά κατεβάζει αρκετά mb και είναι καλύτερα με το opera. Όταν το ανοίγω (είναι η πρώτη φορά στη συγκεκριμένη συσκευή) γράφει "εγκατάσταση" και με ρωτάει αν επιτρέπω πρόσβαση στον ιστό. πατάω ναι. ενεργοποιήτε το εικονίδιο πάνω το "G" και μετά από 4-5 λεπτά γράφει ότι η σύνδεση δεν επιτρέπεται και ελέγξτε τις ρυθμίσεις. Το ξανακατέβασα αλλά πάλι τα ίδια. Το opera το έχω ξαναχρησιμοποιήσει και σε άλλη συσκευή και δεν νομίζω ότι κάνω κάτι λάθος. Αν ξέρει κάποιος ή του έχει τύχει κάτι παρόμοιο ας απαντήσει. Ευχαριστώ.
  6. Παιδιά, έκανα επαναφορά ρυθμίσεων και δεν μπορώ να μπώ στο ίντερνετ. Στέλνω WAP στο 1333 και δεν μου στέλνει τις ρυθμίσεις. Μου λέει οτι η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη. Απο το σαιτ της κοσμοτε δεν βγάζω άκρη. Τι πρέπει να στείλω και που για να πάρω τις ρυθμίσεις;
  7. Λοιπόν παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Η συσκευή είναι nokia 5130c-2 RM-495. Έκανα απντειτ και δεν είχα ελληνικά. Πέρασα ελληνικό product code. Έκανα ξανά απντειτ και απο έκδοση 6.65 πήγα σε έκδοση 7.95. Αλλά ο κωδικός ασφαλείας είναι άγνωστος. Δεν θα έπρεπε να είναι ο default 12345; Γιατί γίνεται αυτό; Βρήκα εδώ κάποιους τρόπους που τους δοκίμασα (με τον αριθμό ΙΜΕΙ κτλ.) και δεν έχω αποτέλεσμα. Μπορεί κάποιος να με πεί τι να κάνω; Ευχαριστώ πολύ. edit Το jaf μου λέει πως "δεν μπορεί να διαβάσει τον κωδικό ή ο κωδικός είναι 12345". Υπάρχει περίπτωση να πήγε κάτι στραβά κατά την αναβάθμιση;
  8. Αυτή τη στιγμή είναι η 7.95
  9. Παιδιά έχω κάνει update και δεν έχω ελληνικά. Βρήκα το εξής εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3219195#post3219195 και δεν ξέρω εάν μπορώ να ακολουθήσω τον οδηγό και για το 5130. Αν ξέρει κάποιος ας μου πεί. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...