Jump to content

hecone

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by hecone

  1. παιδιά καλησπέρα! έχω το κινητό μου λιγότερο από βδομάδα- το Κ800- κ ήθελα να σας ρωτήσω για την μπαταρία...πραγματικά δεν κρατάει καθόλου κ έχω απογοητευτεί πλήρως...για παράδειγμα το φόρτωσα χθες το βράδυ κ τώρα τελειώνει η μπαταρία...:( μιλάω πολυ δε μπορώ να πω αλλά ούτε μια μέρα???είναι φυσιολογικό αυτό?..κάποιοι μου είπαν πως συμβαίνει στην αρχή κ μετά "στρώνει" ...plz help!
  2. παιδια να σας πω ενα μεγάλο ευχαριστώ για τη βοήθεια με το gps!η απάντησή σας ήταν άμεση κ κατατοπιστικότατη! μπορώ να πω πως το μηχάνημα στην πρώτη δοκιμαστική του βόλτα δούλεψε πολύ καλύτερα με το dest7:p thanx!!!!
  3. γεια κ από μένα! είμαι καινούριο μέλος κ προσπαθώ να βγάλω άκρη με το RYE 3503... αν κ γενικά είμαι ευχαριστημένη έχει κάποια μικρο κολληματάκια, για παράδειγμα χθες ενώ οι διαδρομές στο χάρτη ήταν σωστές, οι φωνητικές οδηγίες ήταν ακριβώς το ανάποδο (πχ σε δεξιά στροφή μου έλεγε στρίψτε αριστερά :blink:)- ευτυχώς ήξερα τη διαδρομή γιατί αλλιώς θα είχα πάρει κανέναν άμοιρο στο λαιμό μου...διάβαζα στο forum για ένα dest 7...αλλά είμαι πολύ άσχετη με το όλο θέμα...αν βάλω κάτι τέτοιο θα δουλεύει καλύτερα? και πως το βάζω?....thanx προκαταβολικά και sorry φαντάζομαι πως πολλοί έχουν ρωτήσει κάτι τέτοιο, αλλά είναι η πρώτη φορά που παίρνω gps...:p
×
×
  • Create New...