Jump to content

basilise

Members
  • Δημοσιεύσεις

    227
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by basilise

  1. Σωστά δεν το βρισκεις, έκλεισε το φόρουμ. Το Diamond Build συνεχίζει και λειτουργεί ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ομως. Μπορείς να ενημερωνεσαι από το φόρουμ Ελληνικό Greek Kodi Forum για ότι θες/χρειάζεσαι και μέσω του build, "πεταει" popup παράθυρο σε κάθε νέο update.

     

     

    Ευχαριστώ Παναγιώτη .Ετοιμάζεις κάτι άλλο τώρα?

  2. Καλημέρα .Ακολουθώντας τις συμβουλές σας για την απενεργοποίηση του 1 επιταχυντή Καλή την αλλαγή σε hdr on αντί για auto δεν εχω πια σπασίματα και σκούρα οθόνη με το beelink gt1 .Ευχαριστώ με σωσατε .Συνδυάζοντας το με ενα ασύρματο ποντίκι και το Greek kodi forum build έχεις ενα πολύ καλό συνδυασμό .
  3. Επειδή βλέπω ότι υπάρχει custom firmware το γλυκοκοιτάζω πολύ το gt1 2gb/32 και είναι μέσα στο μπάτζετ μου. Καταλαβαίνω ότι μου λες και δεν διαφωνώ ότι αρκετοί προσπαθούν να πλασάρουν μποξάκια. Συνήθως το ψάχνω αρκετά πριν αγοράσω κάτι. Όσον αφορά για το sw εννοείς service/warranty; Δεν μου έρχεται κάτι άλλο απ τα συμφραζόμενά σου.

     

     

     

     

    Το ότι έχει firmware που διορθώνει τα κακώς κείμενα πολύ θετικό, έτσι είχα κάνει με το αθάνατο μου m8. Το FTMC είναι kodi απ ότι είδα φτιαγμένο απ το freaktab.

    Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας παιδιά.:)

     

    Πήρα το beelink 2 32 απο gearbest, σε συνδυασμό με ενα ασύρματο ποντίκι και βάζοντας και ενα έτοιμο kodi Greek forum build σε 15 λεπτά που τα έχει όλα .

  4. Σας ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια (dpanos8 - Δημιουργός του Diamond_Build). Να είστε καλά...παίρνω δύναμη απο τα καλά σας λόγια να συνεχίσω..

    Εδώ είναι το forum στο Facebook για όσους ενδιαφέρονται ή χρειάζονται διευκρινήσεις / βοήθεια.

    https://www.facebook.com/Diamond-Greek-Kodi-Forum-1721656844820435/

     

    Τρομερή δουλειά έχετε κάνει . Μπράβο σας.

  5. Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί νέο ελληνικό Build Diamond Greek Kodi build Η διεύθυνση της πηγής που μπορείτε να προσθέστε στο kodi σας πηγαίνοντας στο αρχικό μενού και μετά στο Σύστημα / File manager είναι :

    http://repo.greekodi.com

     

    Εκπληκτική δουλειά .Το έβαλα στο beelink gt1 που παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα και δεν ήξερα τι να το κάνω και σώθηκα. Μπράβο τους.

  6. Τίποτα ιδιαίτερο. Απλά όταν σε ρωτάει το σύστημα να επιτρέπεις την εγγραφή σε μια εφαρμογή στον αποθηκευτικό χώρο, να πατάς Ναι. Επίσης όταν βλέπεις ότι μια εφαρμογή λέει δεν έχει δικαιώματα να εγγράφει στον αποθηκ. χώρο να πηγαίνεις ρυθμίσεις> εφαρμογές> την επιλέγεις και μέσα έχει καρτέλα που λέει άδειες>δικαιώματα και να της δίνεις.

     

    Ναι. Έχει αλλαγές στον kernel μικρές για δίκτυα και αλλαγές στον Launcher για modify apps.;)

     

    Ok Ευχαριστώ Crisbal

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Υπαρχει κάδος ανακυκλωσης στο gallery για βιντεο και φωτο που σβηνεις.τσεκαρε και μηπως εχεις τιποτα 4k video εκει ...

     

    ποτε ξανα απο gearbest-

    Ευχαριστώ Γιάννη.

  7. Πάντα την βάζουμε στο 65-70% και με αυτόματη προσαρμογή.

     

     

     

    Στις ρυθμίσεις του κινητού να διαχειρίζεται τον αποθηκευτικό χώρο. Επίσης μην χρησιμοποιεί καθαριστικα third party γιατί δεν γνωρίζουν πάντα σωστά το σύστημα και κάνουν ζημιές. Έχει το Super manager που κάνει μια χαρά την δουλειά του.

     

    Cris κανε μου τη χάρη σε παρακαλώ και πες μου τι ακριβώς να κάνω με τα δικαιώματα. Έσβησα το 360 security γιατί πρόσεξα ότι έχει ενσωματωμένη παρόμοια εφαρμογή.Ευχαριστώ.

  8. Παιδιά καλησπέρα. Αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα με τον αποθηκευτικό χώρο. Ενώ εχω βάλει κάποιες βασικές εφαρμογές που μετρώντας τες δεν ξεπερνούν τα 3 γβ ,συν το λογισμικό αλλά 6_7 γβ και κάποιες λίγες φωτο και βίντεο, μου λέει ότι έχει μονο 3% ελεύθερο χώρο Αναγκάστηκα να σβήσω και κάποιες εφαρμογές αλλά τίποτε Καθάρισα και με το 360 security .Τι μπορεί να συμβαίνει?
  9. Εχει συνδεθει κανεις με 4g+;;;σκεφτομαι να το παραγγειλω απο το honorbuy. λεει 2-5 εργασιμες με DHL DPD GLS και χωρις εξοδα τελωνειου. Ισχυει για τα εξοδα; το στελνουν αεροπορικως γιατι αν ερχεται με καραβι λογω της απεργιας φοβαμαι μηπως καθυστερησει

     

    Και εγώ από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του honorbuy το πήρα ,αρκετά ακριβότερο αλλά σε 3'μέρες ήταν εδώ.

  10. Παιδιά μόλις παρήγγειλα το κινητό, έκανα καλά? Μία ερώτηση γιατί έχω φρικάρει, τώρα που θα το πάρω θα έχει ελληνική γλώσσα? Δεν με νοιάζει το μενού, με νοιάζει να μην γράφω greeklish και στο ίντερνετ πχ να μπορώ να πληκτρολογώ ελληνικά

    Η ρομ μπαίνει εύκολα? Είμαι λίγο άσχετος, αλλά για πιο αναλυτικά όταν το παραλάβω

     

    Το κινεζικό πληκτρολόγιο στο νούμερο 15 έχει Ελληνικά. Εγώ βέβαια κατέβασα και το Swype. Η κόρη μου που το έχει χρησιμοποιεί το κινεζικό γιατί έχει e moji .Απο την άλλη Διάβασε για τη ρομ του Cris και τον τρόπο εισαγωγής ελληνικών.

    Το κινητό είναι κινητάρα ,εχω το samsung note 2 και το ζηλεύω αλλά η μικρή δεν το αλλάζει με τίποτε.

  11. Αν όλα τα παραπάνω που λες αφορούν το LeEco Le Max 2 X820 ναι μπορείς να έχεις Ελληνικά παντού εφόσον φοράει την Official 18s βάζοντας το πακέτο που έχω φτιάξει, με τις οδηγίες που δίνω εδώ.

    http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6949627#post6949627

    ;)

     

    Ευχαριστώ CrisBal.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    στο lestore εχει επιλογη για Ελλαδα και εγγραφη με email στη σελιδα στο ιντερνετ οχι μεσα απο τη συσκευη

     

    Ευχαριστώ Γιάννη.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    http://in.lemall.com/in/help/help-pid-5-id-375.html νομίζω πως είναι αυτό.

     

     

    Ευχαριστούμε Θανάση.

  12. Το πήρα για την κόρη μου και το ζήλεψα .Όσο και αν προσπάθησα να το αλλάξω με το δικό μου samsung note 2 ,φυσικά δεν τσίμπησε. Έχει την stable 18s αν δεν απατώμαι.Ειχε την 17s και αναβαθμίστηκε. Κατέβασα το play store . Ελληνικά βρήκε η κόρη μου στο νούμερο 15 του κινεζικού πληκτρολογίου. Κατέβασα και Swype keyboard οπότε είμαι κομπλέ για γλώσσες. Δεν μπορώ να κάνω register στο le store γιατί δεν υπάρχει άλλη χώρα ή Ευρώπη .Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορώ να κάνω γι'αυτό ? Φοβερό κινητό ,το πήρα από ευρωπαϊκή αποθήκη του honorbuy τσιμπημενα ομολογουμένως αλλά σε 3 μέρες.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Το Χ910, το κοιταγα πριν ένα μηνα, ηταν στα 660 ευρω!.........κυκλοφορει το Huawei honor note 8,, 6,6 inches

     

    Νομίζω χαμός θα γίνει με το τούμπανο Xiaomi mi mix στις 6,4 ίντσες και πολυ καλό λόγο οθόνης προς περιθώρια από 84% εως 91 % .Εγώ που ψάχνω κάτι τέτοιο θα το περιμένω για επόμενο μετα το samsung note 2.

×
×
  • Create New...