Jump to content

panagiotisRYE

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panagiotisRYE

  • Ημ. Γέννησης Νοέμβριος 6

panagiotisRYE's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μια μικρή σημείωση: το αν περιστρέφεις κάθετα την οθόνη, είναι καθαρά θέμα του προγράμματος που χρησιμοποιείς. Π.Χ. το προεγκατεστημένο Sygic drive μπορεί να το κάνει, και μάλιστα βολεύει πολύ. το Destinator7 απο την άλλη δεν μπορεί. ενα μεγάλο σφάλμα που συνοδεύει το 4306, είναι το πολυδιαφημισμένο "8 ώρες μπαταρία" Δεν υπάρχει περίπτωση με την μπαταρία του, να φτάσει 8 ώρες συνεχόμενες, ούτε με την οθόνη κλειστή! εμένα με μέτριο φωτισμό κρατάει περίπου 2-3 ώρες το πολύ, και για να προλάβω τις σκέψεις σας: ναι, την μπαταρία την άφησα 10 ώρες στην πρώτη φόρτιση, και πριν απο αυτό την αποφόρτισα πλήρως, απλά λειτουργώντας την συσκευή. Καθόλου δεν με πειράζει που με 180ευρώ περιμένω πολλά απο την συσκευή μου, με πειράζει όμως που ο Κοτσώβολος μας έχει φλομώσει στο ψέμα!:X:X:X:mad::mad::mad:
  2. Μήπως στα καίει ο φορτιστής ή το αυτοκίνητο? τον φορτιστή αυτοκινήτου, τον συνδέουμε στις συσκευές ΑΦΟΥ ξεκινήσει να δουλεύει ο κινητήρας. α και.. δέχομαι pm απο τους γνώστες που έχουν βάλει destinator στο RYE!
  3. Καλησπέρα. έχω πάρει το 4306, αλλα απ'ότι κατάλαβα εδω πρέπει να σας πω τον πόνο μου.. :) αυτό το sygic drive, μπορεί να έχει ακόμα και τον πιο άθλιο και ξεχασμένο χωματόδρομο, αλλα σε σχεδίαση διαδρομής, και μονοδρομήσεις είναι για τα μπάζα! (τουλάχιστον στην Μεσσηνία). όπως καταλάβατε λοιπόν πρέπει να βάλω και εγω το destinator, το οποίο έχω βρει, είναι για pna (έτσι λέει τουλάχιστον), το περνάω στην κάρτα 1GB το ανοίγω, αλλα το μόνο που κάνει είναι οτι ανοίγει για μισό δευτερόλεπτο η κλεψύδρα.. δέχομαι πολύ ευχαρίστως πμ! :rolleyes:
  4. Εγω θα αρχίσω με μια "ανασκόπηση" του 4306. Κατ'αρχήν το θέλω για 90% χρήση με μηχανή και 10% για αυτοκίνητο, οπότε ψάχνοντας για μια λύση να γίνει αδιάβροχο και ταυτόχρονα να σταθεί με σχετική ασφάλεια επάνω στην μηχανή βρήκα αυτό: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=147147 μένει να σιγουρευτώ οτι χωράει.. Αυτά που έψαχνα σε ενα gps, ήταν η μεγάλη οθόνη, για να μην δυσκολεύομαι να "διαβάσω" την οθόνη, μεγάλης διάρκειας μπαταρία (8 ώρες λέει ο κατασκευαστής, 2-3 ώρες το πολύ λέω εγω με ανοικτό το φωτισμό) και την δυνατότητα να βάλω Destinator ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα. Σε αυτό το τελευταίο θέλω και μια βοήθεια, καθώς είμαι εντελώς άσχετος.. δέχομαι ευχαρίστως πμ..! Υ.Γ. παρατήρησα οτι μερικές φορές το βύσμα του φορτιστή, δεν κάνει καλή επαφή, οπότε αν δεν εχεις μπαταρία μέσα, σβήνει εντελώς.
×
×
  • Create New...