Jump to content

LoonyToon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by LoonyToon

  1. Προφανώς εννοείς το λινκ στην υπογραφή του kostakiss...
  2. Αναβάθμιση χθες στην V 5.0609.2.0.1 - 01-03-06 στο Nokia Shop στη Β. Όλγας (Θεσσαλονίκη), διάρκεια 15 λεπτά. Η επαναφορά του backup δε δημιούργησε κανένα θέμα, εκτός από αλλαγή στη διάταξη κάποιων εικονιδίων (στο φάκελο "Δικά μου"). Οι φωνητικές κλήσεις λειτουργούν κανονικά. Η Εκμάθηση παραμένει (στο φάκελο "Δικά μου"). Ταυτόχρονα μου ήρθε και η 1 GB DV RS MMC της Kingston, η οποία λειτουργεί άψογα μέχρι στιγμής. Επίσης η μεταφορά του περιεχομένου της παλιάς κάρτας (64 ΜΒ) έγινε με απλό copy/paste με card reader. Όλες οι εφαρμογές εκτελούνται κανονικά. Μέχρι τώρα λοιπόν το Ν70 λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα (όχι ότι είχα πριν την αναβάθμιση...), χωρίς να χρειαστεί να καταφύγω σε format.
  3. Έχουμε και λέμε: Server/router - Ovelix Δικό μου PC - Asterix Laptop - Idefix PC της γυναίκας μου - Fraballa Δυστυχώς δεν έχω το όνομα του γαλατικού χωριού για να ονομάσω έτσι το workgroup... Έναν παλιότερο υπολογιστή μου πάντως τον είχα ονομάσει ΒΡΑΣΙΔΑ
  4. Είσαι ό,τι πρέπει για κρέμασμα δηλαδή :p Τα μαλιά σου μήπως είναι πράσινα; :whistle:
  5. Δυστυχώς ποτέ, λόγω δουλειάς. Και το χειρότερο είναι ότι όντως χτυπάει αυτές τις ώρες... :wacko: Ευτυχώς η μπαταρία και η κατανάλωση ενέργειας του 6310i είναι άπαικτη, ακόμα και σε GSM 900. :up:
  6. Αυτό το μοντελάκι δεν είχε ο Tom Cruise στο Mission Impossible 2 ? :cool: :geek:
  7. Σε πρώτη φάση παραμένω στη βοδαφωνία. Οψόμεθα όμως για το μέλλον, μιας και δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει ο επικείμενος "πόλεμος" των εταιρειών.
  8. Όταν είχα καρτοκινητό ή πρόγραμμα χωρίς δωρεάν χρόνο ομιλίας η αναπάντητη ήταν για κάθε είδους σινιάλο, ανάλογα με την περίσταση (έφτασα-κατέβα, οκ-μήνυμα ε(γ)λήφθη, κλπ) και για να βρω το κινητό μου μέσα στο σπίτι, όταν το έχανα...Τώρα που έχω 2 ώρες free, αναπάντητες κάνω μόνο στον εαυτό μου για να βρω το κινητό όταν το χάνω στο σπίτι (συνεχίζω να το χάνω, ακόμα και μετά από 5 χρόνια...)
  9. Μπορείς να έχεις ό,τι γραμμή θέλεις (PSTN / ISDN). Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο φίλος μας είναι ότι στην περιοχή του δεν υπάρχει διαθεσιμότητα aDSL για γραμμές ISDN, ενώ αντίθετα για PSTN υπάρχει.
  10. Win 2000 family. Σταθερότατα, τρέχουν και σε "απλά" μηχανήματα και ανάλογα με τα services που χρειάζεσαι παίζουν όλες οι εκδόσεις (Professional, Server, Advanced Server). Πλεονεκτήματα (κυρίως σε σχέση με τα ΝΤ) είναι η ενσωμάτωση USB, και το αναβαθμίσιμο DirectX για τους παιχνιδάδες, καθώς και η πολύ καλή διαχείριση μνήμης (αντίθετα με τα ΧΡ). Θέλετε κι άλλα; NTFS, Active Directory, multimedia, Plug 'n' Play, encrypted file system, Kerberos authentication, security.... Το κυριότερο πλεονέκτημα σε καθημερινή χρήση είναι ότι δε κρεμάνε, σε αντίθεση με τα 98/ΜΕ/XP (αν και σε ένα από τα μηχανάκια μου τρέχω NT 4.0 Workstation και εδώ και 5 χρόνια πάνε τέλεια, χωρίς καμία επέμβαση, ενώ με τα 2000 έχω κάνει και ένα format σε 3 χρόνια... ) :lol: Μειονέκτημα η κάπως περίπλοκη ρύθμισή τους, και φυσικά όπως στα περισσότερα λειτουργικά της MS οι ανοιχτές τρύπες ασφάλειας by default.
  11. Καλησπέρα και καλή χρονιά NOKIA 6310i IMEI *********** Vodafone GR Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  12. Θεσσαλονίκη, περιοχή παραλιακής, ύψος Φαλήρου (στο ομώνυμο κέντρο του ΟΤΕ ανήκει και η περιοχή), σύνδεση static 384 over ISDN (τηλ αριθμός 2310886xxx), μέσω CISCO 836. Ανά πέντε λεπτά σταματάει η κίνηση και νεκρώνει τι σύμπαν. O CISCO είναι ΟΚ, φαίνεται από το LAN, το λαμπάκι CD (Carrier Detect) αναμένο, αλλά Internet γιοκ :( :( Με reboot (reload στο CISCO IOS...) επανέρχεται...αλλά για λίγο... Το έχω δοκιμάσει με διαφορετικά configurations (με διαφορετικά stand-alone PCs, με διαφορετικά φορητά, με ολόκληρο LAN...) και πάλι τίποτα. Ίδια η κατάσταση και με το Jetspeed 500i. Η ιστορία είναι έτσι από τα μέσα Δεκέμβρη. Καμιά αντίστοιχη κατάσταση, καμιά ιδέα; Ξέρετε πόσα downloads έμειναν στη μέση...(ούτε καν στη μέση, στο 1/3 και λιγότερο)
×
×
  • Create New...