Jump to content

gpolichronakos_1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gpolichronakos_1

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

gpolichronakos_1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. το εχω πάρει με εταιρικο προγραμμα απο wind εδω και 3 μερες!!! δεν ειχα αλλο παρομοιο πριν και εχω καποιες αποριες: πχ οταν πηγα να κατεβασω το προγραμμα για το facebook δν το εκανε επειδη 'the XML is not well - formed' τι ειναι αυτο? επισης: πως ρυθμιζω χαρτες και gps για να λειτουργησει? ενασ φιλος εχει μια συσκευη blackberry, μπορει να βαλει σε αυτη μια αποιαδηποτε καρτα (καρτοκινητο πχ) και να μιλαμε μεσω blackberry messenger ( ειναι σαν το μσν?δεν το ξερω!) δωρεαν? κατα τα αλλα το κινητο τα σπαει!!!πολυ καλη αναλυση οθονης,τελειο το δερμα στο πισω μερος, η μπιλια ειναι πολυ απαλη και αποκρινεται πολυ ομορφα, ενω το πληκτρολογιο ειναι αρκετα χρηστικο! οποιος θελει λεπτομερειες σχετικα με τη συσκευη ας ρωτησει.
  2. ευχαριστώ! Και εγώ αυτό σκεφτόμουν, αλλά το θέμα ειναι πως έχω ήδη ενα LGKS20 (του οποίου το μέγεθος είναι υπολογίσιμο!!) και το 8310 είναι πολύ(???) μεγαλύτερο από το 8100. Να κουβαλάω 2 παντόφλες μαζί μου?!!χαχααχ!!! Το 8310 έχει ΥΑΗΟΟ και ΜΣΝ messenger??!!
  3. μου προτεινουν από τη δουλειά να πάρω είτε το blackberry 8310 είτε το 8100.δεδομένου ότι θα κουβαλάω 2 κινητά και ότι θέλω να μπορώ να μπαίνω ιντερνετ με λαπτοπ χρησιμοποιώντας το blackberry ποιο θα μου προτείνατε να διαλέξω? ευχαριστώ!!
×
×
  • Create New...