Jump to content

trelllos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About trelllos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

trelllos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Για μένα καμιά ιδέα?? Από την εξυπηρέτηση πελατών τους μου πρότειναν: «hard reset και ο Θεός βοηθός» όπως είπε αυτολεξεί το παλικάρι εκεί. Δεν θέλω να χάσω τα πάντα…… :worry::worry:
  2. Ζητάω την βοήθεία σας. Έχω ένα mio P560 εδώ και αρκετό καιρό αλλά δεν είχα μπει στο internet. Τώρα λοιπόν που πήρα ασύρματο router και το εγκατέστησα δεν μπορώ να δω σελίδες. Γίνεται η σύνδεση με το δίκτυό μου αλλά όταν βάζω μια σελίδα μου λέει ότι δεν βρέθηκε η σελίδα. Εννοείται ότι οι σελίδες που βάζω υπάρχουν και δεν έχω κάνει λάθος στην πληκτρολόγηση. Τι κάνω λάθος ή τι έπρεπε να έχω κάνει που δεν το έχω κάνει. Δοκίμασα και το IE και τον Opera. Βοηθήστε με σας παρακαλώ.
  3. Γεια σας και από μένα, Πήρα και εγώ το W610 μετά από το W810 που είχα. Η αντικατάσταση ήταν αναγκαία, γιατί το bluetooth του ήταν 1.2 και είχα πρόβλημα στο κιτ του αυτοκινήτου. Στις 5 κλίσεις, το τηλέφωνο κόλλαγε στις 3 και επανερχόταν μόνο όταν του έβγαζα την μπαταρία. Έτσι λοιπόν έπρεπε να πάρω ένα με πρωτόκολλο 2. η αγορά του w610 ήταν μονόδρομος. Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Αρκεί να έβρισκα και θήκη….
×
×
  • Create New...