Jump to content

cristopher

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About cristopher

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

cristopher's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εβαλα το msn το 9 γιατι δεν μπορουσα να μπω αν δεν το εκανα αναβαθμισι υπαρχει τρπος να βαλως το 8.5 παλι η δεν μπορω ?
  2. Traffic left: - 455 MB (+0 GB) TrafficShare left: 5.00 GB Πως μπορω να xρισιμοποισω το TrafficShare left: 5.00 GB για να κατεβασω ? ξερω οτι μπαινουν αυτοματα αλλα καθε ποτε ? και αν αγορασω με 10€ 100 gb αν τελειωσουν τα. 2.66 Gigabytes την ημερα θα πιστοθω με τα 100 gb που αγορασα ?
  3. Αν δεν υπαρχρει καταστατικο οικοδομης ειμαι υπορχεωμενος να πληρονω το 30% ε αν δεν καιω τα καλοριφερ.
  4. Να ρωτησω αν δεν αναψω καλοριφερ παλι πληρωνω ? και αν αποσυνδεθω τελειος ? Επισις ΤΟ κοινοχριστο το ρευμα ερχεται παντα παραπανω και οταν ρωτισα γιατι μου επαι οτι εχει μεγαλιτερα τ.μ σπιτιου χαζομαρα ειναι αυτο αφου το φως για ολους ειναι 1 λεπτο τι παει να πει εχω μεγαλιτερο σπιτι
  5. Παιδια εχω το Nokia N91 και μου χαλασετο πληκρο με το οποιο ανεβαζω τον ηχο και τον κατεβαζω οταν ακου μουσικι. εβγαλα το καλυμα και ξεκολισε απο τιν πλακετα ενα μικροσκοπικο κουμπι θα ηθελανα ρωτησω αν φιαχνεται να μην το παω στη νοκια και μετα μου δεν φιαχνεται και να πληρω τον ελενχο οπως στην sonny και εχω κολιση τη προσοψη ελπιζω να μην με που τιποτα γιατι δεν ειχα λεφτα να αγορασο προσοψη και απο το να βγαινει συνεχια την κολισα :help::help:
  6. Αγορα το W610i πρωτα ειχα το V630i και απο ενταση ειναι πολλυ καλυτερο εναντι του W610i . Υπραχει τροπος να αυξισο την ενταση στο ηχειο.Πειραξα και τον ισοσταθμιτι αλλα παλι με την ιδια περιπου ενταση ακουγοταν.:blink:
×
×
  • Create New...