Jump to content

kostak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostak

  1. σε ευχαριστω πολυ! μολις τα καταφερα!
  2. Μπορει καποιος να με βοηθήσει στο γιατι ενω συνδεω το κινητο κλειστο με το FlashTool ετοιμο δεν κανει τιποτα? ευχαριστω!
  3. κατεβασα αυτη, X2-AP_ROW_S223_150528.7z την περναω στο flash tool παταω firmware update kai download βαζω το κινητο κλειστο και δε γινεται τπτ... εχω εγκαταστησει ήδη το .exe των drivers... δωστε καμια βοηθεια ρε παιδια! Thx σορρυ για το διπλο ποστ δε ξερω πως κανω edit το απο πάνω
  4. καλημέρα σε όλη την παρέα. έχω ενα vibe Χ2 με CU rom (έγινε UPDATE από την αδελφή μου και πλέον δεν έχει gapps και έχει πολλά κινέζικα) VIBEUI_V2.0_1536_5.34.1_ST_X2-CU δηλώνει. Προφανώς και πριν σας ενολήσω προσπάθησα να ακολοθήσω τις οδηγίες αλλά συναντώ προβλήματα που όντας αρχάριος δε μπορώ να λύσω μόνος μου και χρειάζομαι την βοήθειά σας. Δεν με ενδιαφέρει απόλυτα το dualsim όσο να έχω 3g και αν γίνεται 4g οπότε είτε EU ειτε AP καταφέρω να περάσω δε με δεσμεύει. Προσπάθησα να ακολουθήσω τις οδηγίες απο το πρώτο ποστ για την EU ρομ. Κολλάω στο Flash tool οπου παίρνω το μήνυμα οτι το "Load scatter file is invaid" το ίδιο μήνυμα και στο S115 και στο s120. επίσης ενώ συνδέω το κινητό κλειστό και έχοντας περάσει τα drivers, μου ανοίγει μόνο του! Παρακαλώ για την βοήθεια σας.
×
×
  • Create New...