Jump to content

gfraggy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gfraggy

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

gfraggy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γιάννη ευχαριστώ πολύ :thanks:
  2. Μήπως θα μπορούσα να τον έχω κι εγώ; thinks:):):)
  3. Εγώ πάντος αυτό που είδα σήμερα είναι ότι όταν βρίσκομαι σε δρόμο που δεν τον έχει ο χάρτης, κάποιο στενό π.χ. και προσπαθώ από εκεί να του ορίσω σημείο για μετάβαση, τότε ψιλοτρελένεται, σε πάει στον σωστό προορισμό αλλά από λάθος δρόμο.
  4. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει με oziexplorer για τα μηχανάκια μας;.......
  5. Παιδιά καλησπέρα. Τελικά βρήκα χρόνο και ασχολήθηκα με την λειτουργία του RYE 3503 μιας και το έχω αγοράσει εδώ και κάποιες μέρες. Το dest 7 εγκαταστάθηκε και λειτουργεί άψογα, το active sync και ο συγχρονισμός με το pc λειτούργησαν αμέσως χωρίς προβλήματα. Σε μια μικρή βόλτα που έκανα σήμερα η λειτουργία του ήταν θετική. Έχω την εντύπωση πως είναι μια καλή αγορά. Ευχαριστώ τους φίλους από το forum που με βοήθησαν.
  6. Καλησπέρα σε όλους Μήπως γνωρίζει καμείς εάν οι χάρτες Ευρώπης (destinator 7) για PNA είναι ίδιοι με αυτούς για PDA; Εάν τρέχουν δηλαδή κανονικά είτε τους βάλεις σε dest 7 για PNA είτε σε dest 7 για PDA. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει με χάρτες ανατολικής και δυτικής ευρώπης έναν ταλάιπωρο συμφουρίτη που πεδεύεται με αυτά τα μηχανάκια του διαβόλου;:(
  7. Παιδιά καλημέρα. Μετά από τα τόσα καλά λόγια που διάβασα εδώ για το 3503 το αγόρασα.Μήπως θα μπορούσε να βοηθήσει κανείς μα destinator 7, χάρτη 2008 Q1 Ελλάδας, εξωτερικού αλλά και χάρτες off road Ανάβασης; Miogps, Panosvlass σας έχω στείλει pm. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...