Jump to content

sexbomb

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

sexbomb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Για Ελλάδα δοκίμασε τα παρακάτω λινκς: http://www.e-experts.gr http://www.play247.gr http://www.plusmobi.net/
  2. Η Nilkin είναι επώνυμη, φαίνεται λίγο πιο χοντρή, έχει καλυμμένες τις υποδοχές φόρτισης και ακουστικού (ανοίγουν και κλείνουν), εχει αριστερά και δεξιά μεγαλύτερη τριβή για να μην σου γλιστράει το κινητο και μπορείς να την έχεις πιο γρήγορα αν την αγοράσεις από Ελλάδα. Ουσιαστικά μεγάλες διαφορές δεν έχουν, αλλά έχουν δύο σημαντικές ομοιότητες. Θα κιτρινήσουν και οι δύο σύντομα και αν σου πέσει κάτω το κινητό καμια από τις δύο δεν θα σου το γλιτώσει:O. Σήμερα παρέλαβα την Nilkin και όπως πολλά παιδιά εδώ μέσα είμαι ικονοποιημένος από την θήκη. Είναι λεπτή που σημαίνει ότι δεν επηρεάζει την εμφάνιση και το κινητό δεν γλιστράει από τα χέρια όπως πριν.
  3. Έκανα ότι μου είπες και το κινητάκι πετάει:). Μετά την αλλαγή του product code και την αναβάθμιση του λογισμικού, παρατήρησα ότι μπορούσα να εκαταστήσω τις εγαρμογές *.jad μόνο στην μνήμη του τηλεφώνου ενώ στην κάρτα μνήμης εξακολουθούσε να μην δέχεται καμιά εγκατάσταση. Εκανα φορμάτ και στην κάρτα μνήμης και όλα καλά! Σε ευχαριστώ πολυ gianpithio για την βοήθεια και το ενδιαφέρον σου. Αισθάνομαι σαν να αγόρασα καινούργιο κινητό:p.
  4. @Itchrist86: Τώρα κάνω back up και μετά θα ξεκινήσω την αναβάθμιση του λογισμικού. Θα χρησιμοποιήσω τον product code που μου έδωσες για να μην έχω πρόβλημα. Το Nokia Maps θα το αφήσω έτσι και θα το αλλάξω μόνο αν βγάλει η Nokia χάρτες για N80. @gianpithio: Δοκίμασα την εφαρμογή Eortologio.jar που μου πρότεινες αλλά μου έβγαλε το κλασικό... ''σφάλμα πιστοποιητικού, επικοινωνήστε με τον προμηθευτή της εφαρμογής''. Δοκίμασα διάφορες ημερομηνίες, αλλά και πάλι τίποτα. Να σου πω την αλήθεια πίστευα ότι θα πατύχαινε αυτή την φορά η εγκατάσταση, γιατί υπήρχε και το Eortologio.jad κάτι που δεν είχαν οι υπόλοιπες εφαρμογές *.jad. Ίσως να έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό μου, το οποίο ελπίζω με την αναβάθμιση του λογισμικού ή ένα φορμάτ να λυθεί. Η αναβάθμιση λογισμικού ισοδυναμεί και με hard format; Αν όχι, τότε αν κάνω πρώτα αναβάθμιση λογισμικού και μετά φορμάτ, τότε το κινητό ποια version λογισμικού θα έχει; Την εργοστασιακή του ή αυτήν που του έβαλα;
  5. Χαιρετώ όλη την παρέα. Εχω τρεις ερωτησούλες. 1) Κατέχω ένα μαύρο Ν80 IE με λογισμικό v4.0632.0.38 και code: 0539712. Για να αναβαθμίσω το λογισμικό του θα πρέπει να βάλω έναν από τους παρακάτω codes: 0542814 ή 16 ώστε να μην έχω πρόβλημα με την γλώσσα; 2) Έχω εγκαταστήσει το Nokia Maps και παρόλλο που δουλεύει είναι λίγο αργό. Έχω βάλει τους χάρτες του Nokia E65 αφού το δεν υπήρχαν για το Ν80. Αν βάλω χάρτες άλλου κινητού υπάρχει περίπτωση να πηγαίνει πιο γρήγορα; Έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος διαφορετικούς χάρτες; 3) Αν και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το Ν80 όποτε έχω προσπαθήσει να εγαταστήσω ένα παιχνίδι με κατάληξη *.jar πάντα με ξενερώνει, βγάζοντάς μου: ''σφάλμα πιστοποιητικού, επικοινωνήστε με τον προμηθευτή της εφαρμογής''. Στις ρυθμίσεις έχω: εγκατάσταση λογισμικού: Όλα και στον έλεγχο πιστοποιητικού: Απενεργοποίηση. Επίσης δοκίμασα την διαδικασία Sign για Unsigned εφαρμογές ή έβαλα παλιότερες ημερομηνίες στο κινητό αλλά πάλι τα ίδια. Είχα πιστέψει ότι δεν υποστηρίζει *.jar παιχνίδια αλλά τα τελευταία τα κατέβασα από το γνωστό μαγαζάκι και ήταν για S60v3_N80_352x416 οπότε υποθέτω ότι κάτι κάνω λάθος. Σας ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...