Jump to content

nipe1981

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nipe1981

  1. Η αλήθεια είναι ότι καμια φορά μπορει να σε πιάσει μια μικρη φαγουρίτσα.. Εκεί που μπορεί να φανεί είναι στους κροτάφους που είναι λεπτές οι τρίχες και έτσι φαίνεται η ποσότητα που έχει κάτσει στο δέρμα.Ψηλά πάντως(στο πιατακι)ανακατεύεται επιτυχώς με τις άλλες τριχες και το αποτέλεσμα είναι τόσο καλό που δεν φαίνεται τίποτα όσο κοντά και να κοιτάξεις.
  2. Καλά τα λες εσύ ρε Cyan αλλα εγώ γιατί δεν είχα κανένα προβλημα.Και από Αγγλία που αναφερεις λογικο να σου ρθουν τα ίδια με Ελλαδα αφου το εργοστάσιο είναι στην Αμερική!!! Και δωρεαν γιατρός και καλύτερες τιμες επειδή σε μάθανε...;) Δεν ξέρω κάτι μου βρωμάει... Τελοσπάντων ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.. Υ.Γ : O αριθμός του ΕΟΦ αναγράφεται με μεγάλα γράμματα στο site κατω από το προιόν.
  3. Κοιτα διαφήμιση που έκανα στην Derma χωρίς να το θέλω. Παντως είναι μεγαλη διαφορά και εγω θα επιμείνω στα πετροδόλλαρα. Είναι αρκετα ανθεκτικό πάντως αν και πιστεύω ότι θα συνεργάζεται καλύτερα με το spray.Το χει χρησιμοποιήσει κανείς? Α,και αμάν με αυτήν την καχυποψία μερικών με τα nicks..Passwords είναι και ξεχνιούνται,ήμαρτον κύριε που θα λεγε και ο Γεωργίου.
  4. Δεν είναι βαφή.. Είναι μικροίνες που γίνονται ένα με την τρίχα και την κάνουν να δείχνει πολύ πιο χοντρή και κατά συνέπεια το μαλλί πιο πυκνό.Σύμφωνα με τον κατασκευαστή δεν το εππηρεαζει βροχη ή ιδρώτας.Στην πράξη δεν το χω δοκιμάσει βεβαια αλλα φαίνεται αρκετά σταθερό.Υποτίθεται ότι οι ίνες γίνονται πιο σταθερές στο μαλλί σου όταν τις ψεκάσεις μ'ένα ειδικό spray που όμως δεν μπορούσαν να μου το στείλουν και θα το πάρω από εδώ(15Ε μόνο ευτυχώς). Αυτού του είδους κάλυψη που αναφέρεις είναι άλλη κατηγορία και είναι όντως σαν μπογιά.Πίστευω ότι αυτό είναι πιο NextGen.
×
×
  • Create New...