Jump to content

stelios256

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stelios256

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

stelios256's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ετοιμασου για κρυο και πολυ βρωμα σε λουτρα και τουαλετες!Κρατα γερα μαγκα και ολα καλα θα πανε!
  2. Καλημερα σε ολους. Εχω συμβολαιο απεριοριστα 35 σε συνδυασμο με 2 gb anyway.θα αλλαξω σε 5gb anyway γιατι δεν μου φτανει.υπαρχει για την ωρα καποιο πακετο μεσο sms που να μου δινει mb χωρις καποια μηνιαια δεσμευση;
  3. Ευχαριστω για την απαντηση σου.Εγγυηση δεν εχω,αλλα δεν τους εκανα καμια αναφορα για εγγυησ.Πολυ απλα,το εσπασα μονος μου και επιθυμω επισκευη με το αναλογο κοστος.Και αντι να μου το επισκευασουν το επαιζαν κινεζοι...Θα ξαναπερασω μπας και βγαλω ακρη....
  4. Καλησπερα! Εχω ενα iphone 3g vodafone απο τα πρωτα που ηρθαν Ελλάδα, αρκετά ταλαιπωρημένο δηλαδή.Εχει γραντζουνιες στο πισω καπάκι αλλα το χοντρό πρόβλημα είναι μια τούμπα πολυ σοβαρη που εφαγε και αχρηστεύτηκε ο διακόπτης για το silent mode και εχει ενα μικρο κενο η συσκευη εκει περα.Το πηγα στην vodafone να μου το επισκευάσουν-οπως ειχα ενημερωθεί απο το φορουμ-η οποια μου ειπε τα εξης."θα το στείλουμε για επισκευή οπου δεν ξερουμε αν επισκευάζετε και θα κανει ενα μηνα" Τους ρωτησα σε περίπτωση που δεν επισκευάζετε αν με 195Ε μου το αλλαζουν με refurbished και μου ειπε "οχι,δεν το κάνει κάνεις αυτο,που το ακούσατε?"Δεν βρηκα ακρη και δεν το άφησα τελικά. Τι να κανω που να απευθυνθώ?
  5. Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Μήπως τυχαίνει να γνωρίζουμε τιμή?? edit Τσεκαρα στο internet και παιζει κοντα στα 32Ε.
  6. Παιδες καλησπερα και παλι!!Εχω μια ερωτηση.Καλυπτει η 2-ετη εγγυση αλλαγη μπαταριας?Γιατι τον Μαρτιο κλεινω 2 χρονια με το Arte και προσφατα η μπαταρια μου αρχιζε να τα παιζει.κραταει μονο 1 μερα μετα απο πληρη φορτιση.
  7. Να μιλησω για τον εαυτο μου,το προσεχω υπερβολικα το κινητο.Απο την θηκη βγαινει μονο για να μιλησω,το καθαριζω τακτικα απο σκονες κλπ και το γυαλιζω επισης τακτικα και κατω δεν εχει πεσει ποτε!Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι η εσωτερικη επενδυση της θηκης η οποια εχει ξεκολλησει ελαχιστα αλλα ειναι στο υψος του ακουστικου και απο μεσα εχει μια κολλοδης υφη,ισως απο εκει να παρουσιαστηκε το προβλημα,οπου με την συνεχη επαφη και την τριβη απο το βαλε-βγαλε να αλοιωθηκε η μεμβρανη του ακουστικου.
  8. Και εγω αυτο αναρωτιεμαι,αν αλλαζει η μεμβρανη.Που και να αλλαζει,λογικα θεμα χρονου θα ειναι να ξανα εμφανιστει το προβλημα,αν οντως οφειλεται σε παραμορφωση της μεμβρανης.
  9. Ετσι ειναι,αλλα αν μας ενδιεφερε αυτο πραγματικα,δεν θα ειχαμε αρτε και porsche design,αλλα το νοκια 1662.Παντα φιλικα και ευχαριστω πολυ για το χρονο σου!!!
  10. Και εγω ετσι ξερω,οτι ειναι ευρεως γνωστο το ποσο καλο ακουστικο εχει. Το διαβασα αρκετες σελιδες ποιο πισω απο ενα παλικαρι που το εκανε στο arte του,και ειπε οτι ειναι η μερα με την νυχτα αλλα δυστηχως φαινεται αηδια.Arte ειναι ρε παιδια,το λυπαμαι να το κανιβαλισω ετσι!Με κοβω για επισκευη.Και ας πουμε οτι βγαζω την μεμβρανη,μετα μπορω να την αντικαταστησω για να μην φαινεται χαλια?
  11. Χαιρετε.Κατοχος του λατρεμενου κατα τα αλλα 8800 arte,εχω παραπονο και εγω απο το ακουστικο.Την εχω 2 χρονια κοντα την συσκευη και το εχω παρατηρησει τωρα τελευταια το προβλημα.στην αρχη ειχα την εντυπωση οτι ηταν ιδεα μου,αλλα οποιος χρησιμοποιησε το κινητο μου απορησε με το ποσο χαμηλα ακουγεται ο συνομιλητης.και εγω με την σειρα μου οταν μιλησα με αλλες συσκευεσ επαθα πλακα απο τα ακουστικα τους και στην συνεχεια ξενερωσα με το δικο μου.η ενταση ειναι στο τερμα φυσικα,αλλα σε εξωτερικους χωρους με φυσιολογικη φασαρια,δυσκολευομαι να ακουσω.Τα παλιοπ μου το 8800 ακουγονταν καλυτερα απο το arte.Λετε να απευθυνθω στο service??
  12. Ωχ....Ελπιζω απλα να ειμαστε 2 απλα ατυχοι και να μην ειναι καθολικο φαινομενο αυτο.Απαραδεκτο την στιγμη που τα προηγουμενα τηλ τις σειρας δεν ειχαν κανενα απολυτος προβλημα,αλλα και γιατι κοστιζει 1000 ευρω.Το 8800 που ειχα,ειχε φαει τοσο κακομεταχειρηση(μιλαμε για βαρβαρα πραγματα-στενες επαφες πρωτου τυπου με πλακακι κλπ)και δεν ειχε βγαλει αχνα στην κυριολεξια.Ελπιζω τουλαχιστον να πετυχω αντικατασταση και οχι επισκευη.Τι να πω...ειδωμεν
  13. Καλημερα σε ολους.Εγινα προσφατα μελος της κοινωτητας του MyPhone(παρολο που σας παρακολουθω εδω και αρκετο καιρο) επειδη χρειαζομαι καποιες απαντησεις.Εδω και 3 βδομαδες ειμαι κατοχος του NOKIA 8800 Arte.Μολις χτες παρατηρησα οτι εχει προβλημα με το μηχανισμο στο πορτακι και ακουγεται ενας μικρος θορυβος την στιγμη που ανοιγει το πορτακι και λιγο πριν κλεισει εντελως.Ο ηχος μοιαζει μεταλικος σαν να βρισκει κατι,αλλα ειναι πολυ ελαφρυς.Εννοειται οτι μολις πηρα χαμπαρι τι παιζεται εκνευριστηκα απιστευτα,καθως ειναι ανεπιτρεπτο ενα κινητο των 1000 ευρω να παρουσιαζει τετοια προβληματα την στιγμη που δεν μου εχει πεσει ποτε κατω και το προσεχω σαν τα ματια μου.Επικοινωνησα και με το Media Markt απο οπου και το αγορασα και με την NOKIA και μου ειπαν οτι θα σταλθει για service.Εγω δεν θελω να το παω για σervice και να ανοιχτει καινουργιο τηλεφωνο,και να μου επιστραφει με γραντζουνια απο κατσαβιδι,ουτε να μου το κρατησουν για 2 μερες.και φυσικα θα ζητησω αντικατασταση η ακομα και επιστρωγη χρηματων αλλα το θεμα ειναι θα βγαλω ακρη??Περιμενω τις απαντησεις σας.Ευχαριστω...
×
×
  • Create New...