Jump to content

nasos_ea

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nasos_ea

  • Ημ. Γέννησης 01/05/1980

nasos_ea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αυτα περι σπασιμο κινητηρων στα Gt k TSI ειναι απλα για γελια.Οποιος εχει ασχοληθει ξερει.Αυτη η ραδιοαρβιλα τελικα ακομα συνεχιζεται...Αντε να δουμε που θα το πανε.
  2. Φιλε εμενα δε με βολευει καθολου.Εχω συνηθισει να γραφω με Τ9 ωστε να μην καθυστερω να στειλω μηνυμα και οπως καταλαβαινεις δυσκολο να το αφησω.
  3. Κοιτα, εγω το εχω βρει μεσω ενος γνωστου που ξερει καποιον που ξερει καποιον αλλον.Παιδευομαι κανα μηνα μεχρι να καταφερω να συννενοηθω.Τελικα μου ειπαν δυο τιμες.Μια καπου στα 430 ευρω με το κουτι σφραγισμενο και το κινητο απειραχτο και 385 ευρω με το κουτι να εχει ανοιχτει ωστε να ειναι "σπασμενο" το κινητο για να μπορει να λειτουργει στην Ελλαδα.Εγω ειχα παραγγειλει το δευτερο και το ακυρωσα τελικα οταν μου ειπατε οτι ισως δε μπορω να βαλω ελληνικα.Εν τω μεταξυ, δε με ενοχλει καθολου το αγγλικο μενου.Εξαλλου τα Windows κι ολα τα προγραμματα μου σχεδον (και το Office) τα εχω στα αγγλικα απο συνηθεια.Το θεμα ειναι οτι μου τη σπαει να γραφω greeklish στα μηνυματα.Εκει κολλαω οσον αφορα την αγγλικη γλωσσα.Γραφω πολλα μηνυματα γενικα, και μαλιστα χρησιμοποιω και το Τ9 οποτε για αυτο και μονο το λογο θελω οπωσδηποτε ελληνικα.
  4. Κοιτα οσον αφορα το 3G, μεχρι να φτασουμε να μιλαμε με καμερα, θα εχω αλλαξει κινητο.Αυτο ειναι δεδομενο.Οποτε δε με ενδιαφερει.Να φανταστεις προτιμησα να παρω το Ν72 που δεν ηταν 3G παρα το Ν70 για τον ιδιο λογο κι αποτι βλεπεις αλλαζω κινητο και δεν το χρειαστηκα τελικα το 3G.Τα ελληνικα με ενδιαφερουν.Παντως πρεπει να μαθουμε με καποιο τροπο....
  5. Ενα N95-3 δηλαδη δε γινεται να μετατραπει σε Ν95-1 μεσω της αλλαγης του product code?Βασικα λιγο χλωμο στην Αμερικη να μου βρουν το Ν95-1.Για το Ν95-3 ετοιμαζομουν αλλα αν δε γινεται να περαστουν Ελληνικα,δε θα το αγορασω.
  6. Τελικα θα αγορασω το Ν95 απο Αμερικη.Θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα.Εμαθα για τη διαδικασια εισαγωγης των ελληνικων, αλλα μηπως γινεται να σβησω το κινητο και να περασω εκ νεου την τελευταια εκδοση ετσι ωστε να εχω και ελληνικα και την τελευταια εκδοση λογισμικου;Γινεται κατι τετοιο;Αν υποθεσουμε οτι δεν κανω αναβαθμιση λογισμικου αλλα μονο εισαγωγη των ελληνικων,τοτε στην περιπτωση που κατι δεν παει καλα στη διαρκεια της φορτωσης των ελληνικων,τι μπορει να παθει το κινητο;Μπορει να παθει οτι και στην αναβαθμιση λογισμικου,δηλαδη να αχρηστευθει;Ή απλα θα εχει αποτυχει η φορτωση των ελληνικων οποτε μικρο το κακο;
  7. Ναι το γνωριζω, απλα καποιοι εχουν αγορασει το κινητο απο εξωτερικο και ρωτησα μηπως καποιος εχει επιλεξει να το αγορασει μεσω ιντερνετ χωρις προβλημα,ωστε να μου πει το site. Υ.Γ. Ναι ειμαι ο ιδιος (του VwClub).Μα τι Big Brother ειναι αυτο το κλαμπ.Ρουπι δε μπορουμε να κανουμε :lol:
  8. Παιδια εχετε κανενα λινκ για αγορα κινητου απο εξωτερικο οπου οι τιμες ειναι σαφως χαμηλοτερες;Ψαχνω για καποιο αξιοπιστο site...μη χασω και τα λεφτα μου :)
  9. Ευχαριστω.Και μια τελευταια ερωτηση.Εχει αγορασει κανενας απο εξωτερικο κι αν ναι απο ποιο site.Ψαχνω καποιο αξιοπιστο.
  10. δεν προκειται να το πειραξω.Απλα θα ηθελα να ξερω ποση ωρα διαρκει
  11. Παιδια μηπως ξερει κανεις ποση ωρα διαρκει η αναβαθμιση του Ν95 με ελληνικα;Εννοω ποση ωρα δε θα πρεπει να αγγιξω το κινητο ή να διακοψω τη συνδεση του με τον υπολογιστη;
×
×
  • Create New...