Jump to content

angellito_19

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About angellito_19

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

angellito_19's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το εχω δει απλα σκεφτομουν οτι επειδη αλλαζουν οι version μηπως εχουν αλλαξει.Αρα στην 1η σελιδα.οκ. Δεν αμφισβητω απλα ρωταω γιατι το εψαχνα και ακρη δεν βρηκα.Ειναι σιγουρο για το Traffic live??δεν υπαρχει η υπηρεσια στην Ελλαδα? Το εχω δει απλα σκεφτομουν οτι επειδη αλλαζουν οι version μηπως εχουν αλλαξει.Αρα στην 1η σελιδα.οκ. Για το traffic live,δεν αμφισβητω απλα ρωταω γιατι το εψαχνα και ακρη δεν βρηκα.Ειναι σιγουρο για το Traffic live??Στο menu του Sygic το εικονιδιο Traffic Live εμφανιζεται unvisible(θαμπο)και σε εσας το ιδιο εμφανιζεται(και δεν μπορεις να το πατησεις)η σε εσας πατιεται και δεν ειναι θαμπο?? :confused::confused::confused: ειναι σιγουρο οτι δεν υπαρχει η υπηρεσια στην Ελλαδα? Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις.
  2. Υπαρχει οδηγος για POIS σε sygic; *mikelangelo μπορεις να μου προτεινεις ενα καλο προγραμμα defrag?(symbian nokia 5800)
  3. Αυτο ειχα καταλαβει και γω ,αλλα δεν ήμουν σιγουρος. Οκ. :up: To traffic live δουλευει σε εσας;; Σε μενα δεν δουλευει..Ξερει κανεις κατι για το Traffic live; Γνωριζει κανεις κατι γι αυτο; :wacko::wacko:
  4. Φιλε mikelangelo ανοιξε ο χαρτης κανονικα.Αρα καταληγουμε οτι ο καθε χαρτης εχει ξεχωριστο(διαφορετικο) αρχειο .mlm. Ετσι δεν ειναι;
  5. To traffic live δουλευει σε εσας;; Σε μενα δεν δουλευει..Ξερει κανεις κατι για το Traffic live; :wacko:
  6. Μπορει κάποιος να μου εξηγήσει τι ειναι το αρχειο .mlm; To αρχειο .mlm αυτο ειναι το ιδιο για τους ολους τους χάρτες η παει ανάλογα με τον χαρτη(εννοω με την εταιρια του χάρτη);; Η μήπως εχει σχέση με την εκδοση του sygic; Περιμενω τα φώτα σας...γιατι είμαι λιγο :worry::worry: :)
  7. Φιλε Mikelangelo απο τι καταλαβα και εψαξα ,ο CIT Navigreece 2010.06(76,6 mb) που λες αναφερεται μαλλον σε Sygic Mobile Maps 9 ΜΟΝΟ.Εκτος αν καποιος εχει δοκιμασει να βαλει τον CIT Navigreece 2010.06(76,6 mb) σε Sygic mobile maps 10???Οποτε αν καποιος ξερει κατι παραπανω ας ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ. Ο CIT NaviGreece 2010.02 (45,6mb) αναφερεται σε sygic mobile maps 10 απ'οτι διαβασα στο site. -->Επισημο Site Creative Image: http://www.creativeimage.gr/coverage/
  8. Η τελυεταια εκδοση του Sygic Mobile Maps Europe TeleAtlas ειναι (06.09.2010) ; Γιατι αυτη βρηκα.Πιο πανω διαβασα TeleAtlas 2010.03. Μαλλον ειναι καινουρια; Tελικα η τελευταια ειναι TeleAtlas 2010.03.Λαθος εκανα εγω. :)
  9. Ποιες ειναι οι εταιριες που λες; Ξερω navteq & Teleatlas. O Cit.navigreece και ο CI2010.2 τι ειναι; Υπαρχουν πουθενα (αναλυτικες )οδηγίες εγκαταστασης για Sygic;
  10. Ξερετε ποιοι ειναι οι χαρτες για sygic για ΕΛΛΑΔΑ και αν υπαρχουν για ευρωπη; Γιατι ειχα δει 4 χαρτες στις προηγουμενες σελιδες και ψιλομπερδευτηκα. :worry::worry: *Υπαρχει εκδοση sygic mobile maps 10 v8.15; :wacko: **Ποια εκδοση να βαλω την v 8.06 η v8.14; Ρωταω παντα για SYmbian (nokia 5800).
  11. *H Garmin ξερετε καθε ποσο αναβαθμιζει τις version (ανα εξαμηνο η χρονο)μηπως βελτιωσει το garmin xt version και δεν κρασαρει. Θα βαλω sygic,απλα εχω φαει ενα ψιλοκολλημα με garmin γι αυτο ρωταω.
  12. Ειχα βαλει την εκδοση 5.00.50 αλλα κολλαγε και κρασαρε.οποτε ειπα να βαλω την 6.00.10 ειναι λιγο καλυτερη. Για να βαλω την 6.00.10 κατι πρεπει να κανω με τα πιστοποιητικο,γιατι δεν την αναγνωριζει το 5800. Πως γινεται να βαλω πιστοποιητικο σε μια εφαρμογη.. *ποιος πιστευεις οτι ειναι ο καλυτερος task manager; (π.χ εχω ακουσει για besttaskman,Y taskmng,Handytaskmng)
  13. Ειμαι λιγο δυσπιστος,αφου ψαχνω και ακρη δεν βγαινει..Παω να εγκαταστησω το αρχειο garmin xt 6(το οποιο αρχειο λεει signed) και μου λεει σφαλμα πιστοποιητικου. Υπαρχει υπογεγγραμενη εκδοση; Εσυ junglist τι εκανες και σου δουλεψε ; Mikelangelo ποια ειναι η διαδικασια που λες;
  14. Η εκδοση garmin xt 6.00.10 λειτουργεί στο nokia 5800 σιγουρα?Γιατι μολις τρεξω το αρχειο .sis μου βγαζει " αδυνατη η εγκατασταση προστατευομενης εφαρμογης απο μη αξιοπιστο προμηθευτη".(εβαλα το αρχειο .sis στο E/καρτα μνημης) Υπαρχουν οδηγιες εγκαταστασης..τι κανω λαθος; Στις προηγουμενες σελιδες δεν υπαρχει ιδιαιτερη αναφορα για αυτη την εκδοση(modded version 6.00.10)..αν ξερει καποιος ας βοηθησει.:worry::worry::worry:
  15. Πηγαίνω Apps\Symbian\ και δεν βρισκω το αρχειο gmsup.ini αλλα το αρχειο gmobile.ini. Συνεχίζει να κολλαει ,διεγραψα το gmobile.ini αλλα ξαναδημιουργειται.. παντως συνεχιζει και κολλαει .. Υπαρχει καποιος που να εχει στο κινητο του(για νοκια 5800)το garmin και να μην κολλαει... Το garmin κολλαει και κανει σπασιματα οταν (εκτος δορυφορου)μετακινησω το χαρτη σε αλλα σημεια...δεν εχω δοκιμασει σε πλοηγηση να να δω αν κολλαει... Αν εχει εβαλε καποιος το garmin στο κινητο του(παντα για νοκια 5800 μιλαμε),και δεν κολλαει να μας πει και μας,να δουμε τι φταει(μηπως εχει καποια σχεση με το firmware του κινητου):worry::worry: .....εκτος αν δεν το σηκωνει... :(:( **Η αποψη σας για το Sygic ειναι καλο... ***ποια εκδοση ειναι η τελευταια για το sygic.. ****Το 5800 σηκωνει το sygic... POI εχει το Sygic;
×
×
  • Create New...