Jump to content

Labrokratis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Labrokratis

  • Ημ. Γέννησης 10/04/1974

Labrokratis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μέχρι να κοπεί το πλαστικό που στηρίζει το καπάκι και να μην μπορείς να κλείσεις την κάρτα μνήμης μετά... Άσε, το έκανα και εγώ αυτό το κόλπο φίλε notakos, μέχρι που κόπηκε και ησύχασα...
  2. χεχεχεχε... Καλά λένε ότι οι ανάγκες σου δημιουργούνται εφόσον έχεις την τεχνολογία! Λοιπόν, ανεβάζω τα μιξαρισμένα βιντεάκια μου στο youtube.com/labrokratisvj και τα βλέπω όπου και να ειμαι μέσω του Ν82! Κάθε μέρα ανακαλύπτω πρακτική εφαρμογή αυτής της τακτικής! Πάω πχ σε σπίτια φίλων μου, που έχουν ασύρματα modem, συνδέω το κινητό με την ιστοσελίδα στο youtube και με την τηλεόρασή τους και γίνονται αμέσως πάρτυ! Στην δουλειά που ελέγχουν τις I.P., ψάρεψα και έμαθα τον κωδικό του WiFi modem και συνδέομαι από εκεί ή στο youtube ή στα nokia radios μέσω του Ν82! Ψάξτε βρεστε με... Στο εξωτερικό, σε ξενοδοχεία που σου χρεώνουν τα πάντα αλλά δινουν WiFi τσάμπα, ενώνω το N82 με την τηλεόραση στο ξενοδοχείο και βλέπω απο youtube τα πάντα! (Δεν μπορείς να κουβαλάς πάντα laptop) Αν καταφέρουν μιλάμε να κάνουν να δουλέψει και το internet TV με το N82 (έχω μονο ήχο στο MCM, κανένα άλλο κανάλι δεν δουλεύει) μιλάμε για την τελειότητα! Απίθανο κινητό...
  3. Μάλλον η Nokia προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή του κόσμου από το νέο iphone, για αυτό. ή: Τρομοκρατήθηκαν από την αντίδραση του κόσμου μετα από τις αποκαλύψεις του υψηλού SAR του Ν82!
  4. Πάντως την έπιασε κριση ειλικρίνιας την Νοκια και αποκάλυψε - έστω και καθυστερημένα - το SAR των συσκευών της. Κάτι ειναι και αυτο! Μπορεί να μην αποκάλυπτε τίποτα! Τι να γινεται άραγε με τα πραγματικά SAR των κινητών των άλλων εταιριών; Προσωπικά πιστεύω τον φίλο μου σε αυτο που μου είπε: Με κλειστά όλα και καλό σήμα, δεν υπάρχει πρόβλημα με το SAR, είναι πολυ χαμηλότερο από το ανώτερο αναφερόμενο. Αν μιλάς πολύ πάρε BT. Αυτό ισχύει γενικότερα, όχι μονο για αυτήν την περίπτωση. Το μόνο σίγουρο είναι ένα: Υγιεινό κινητό δεν υπάρχει. Ολα μας ψήνουν! Αλλα περισσότερο, άλλα λιγότερο. Και αντικειμενικά, το Ν82 είναι ένα καλο κινητό. Από τα καλύτερα σήμερα. Εγώ δε το αλλάζω. Θα το κρατήσω μάλλον 2 χρόνια. Απλά θα είμαι ποιο προσεκτικός στην χρήση του.
  5. O φίλος μου (γνωστός συντάκτης σε εξειδικευμένο περιοδικό) επιμένει: Σε χρήση GSM όλα τα άλλα απενεργοποιημένα, SAR: 0.62. Όλα 3G και όλα ενεργοποιημένα, SAR 1.35 Με καλό σήμα σε GSM δίκτυο, το SAR είναι πολυ χαμηλότερο από 0.62. Το 0.62 μετριέται με οριακό σήμα, δηλαδή με τις χειρότερες δυνατές συνθήκες. Επίσης με "στόλισε" που του έπρηξα τα απόκρυφα με αυτό το θέμα για δεύτερη φορά. Εγώ επισπεύδω την αγορά BT ακουστικού πάντως ...
  6. όχι, στα μαύρα Ν82 μεταξύ τους.
  7. Θυμάστε εδώ που μιλάγαμε για την σκόνη στο φακό του Ν82 και είχα αναφερθεί στα εργοστάσια προέλεσης; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2336405#post2336405 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2338639#post2338639 Τελικά οι διαφορές δεν είναι μόνο στην σκόνη του φακού!
  8. @aris71: Δε λέμε και κάτι διαφορετικό, μάλλον εσύ το εκφράζεις γραπτώς καλύτερα.
  9. Ρωτησα εναν γνώστη κινητών τηλεφώνων, φίλο - συντάκτη ενός περιοδικού που ειδικεύετε στα κινητά τηλέφωνα και αυτό μου είπε. Βασικά το SAR αυξάνει απο την προσπάθεια του κινητού να αξιοποιήσει ένα αδύναμο σήμα. Επίσης, αυτες οι τιμές SAR που δίνουν οι κατασκευαστές, είναι εως, οχι "τοσο". Τέλος, αν και WiFi /BT χρησιμοποιούν το ίδιο φάσμα συχνοτήτων, εντούτοις υπάρχει μια πρακτική διαφορά: Οταν ενεργοποιούμε ΒΤ, φροντίζουμε τα κινητά να ειναι κοντά. Οταν συνδεόμαστε σε WiFi, πολλές φορές είμαστε στο όριο. Το SAR το δημιουργεί το κινητό στην προσπάθεια να επικοινωνήσει με το αδύνατο σήμα. Το SAR επίσης αυξάνει εκεί που δεν έχουμε καλο σήμα GSM. Αν είσαι κοντά σε κεραία, έχει λιγότερο SAR. Τότε όμως έχεις περισσότερη ακτινοβολία από την κεραία! Φαυλος κύκλος, δε την γλιτώνεις οτι και να κάνεις. Τα καλύτερα κινητά ήταν εκείνες οι παντόφλες με εξωτερική κεραία αν θυμάστε. Εκεινα τα παλαιά μοτορόλα, ήταν επί της ουσίας - οχι στα χαρτιά - τα πλέον "υγειηνά" κινητά τηλέφωνα.
  10. @asikis: SAR 1.36 όταν δουλευεις WiFi SAR 0.61 όταν τα έχεις όλα απενεργοποιημένα και δουλευεις το Ν82 μονο ως τηλέφωνο σε GSM.
  11. @panosz75 και Itchrist86: Ναι ε; Δε το ήξερα παιδιά! Χρήστης S.E. κινητών για χρόνια, κάποια πράγματα πρέπει να τα συνηθίσω από την αρχή! Ενα άλλο που παθαίνω από τότε που πήρα το Ν82, και σήμερα κατάλαβα το γιατί, ήταν γιατί έχω τακτικά την ψευδαίσθηση ότι κάποιος μου στέλνει SMS κατά την διάρκεια της ημέρας. Τελικά είναι η εναλλαγή της οθόνης από την κλασική στην άλλη με την άσπρη λουρίδα που έχει την ώρα επάνω! Εβλεπα κάτι να ασπρίζει στην σβηστή οθόνη, νέο SMS έλεγα... Μεγάλη υπόθεση η δύναμη της συνήθειας τελικά...
  12. Ενα πράγμα που εχω παρατηρίσει εγώ, ειναι οτι οταν γράφω SMS και μου στέλνει καποιος εκεινη την ώρα SMS, δονεί το κινητό για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου και το mp3 που του έχω βάλει να ακούγεται δε παίζει. Και γενικά, οι ήχοι που του έχω βάλει να παίζει (mp3 όλα) άλλοτε παίζουν και άλλοτε όχι. Κανένα symbian κολλημα θα είναι...
  13. Ναι, είναι κάπως "μεγαλούτσικο" και οπτικά ξεγελάει και θυμίζει παντόφλα (καλά, παντοφλάκι...). Ωστόσο είναι άνετο και συνηθίζεται εύκολα!
  14. Ευχαριστώ πάρα πολυ φίλε! Αρχίζω το διάβασμα! ("Ξέχασα" τα γενέθλια Ταυρίνας γνωστής. The Horror!!! The Horrrooooorrrrr...............)
  15. To πρώτο πράγμα που εκανα όταν το αγόρασα το κινητό, ήταν να αλλαξω την κάρτα. Τις 2 μέρες που έμεινα με την γνήσια κάρτα της Nokia, βλαστήμισα την ώρα και την στιγμή... Λίγο εκτός θέματος τώρα: Παιδιά, πως μπορώ να αυτοματοποιήσω να με ενημερώνει το κινητό πότε έχουν γενέθλια οι επαφές μου; Εχω περάσει τις ημερομηνίες στο σχετικό πεδίο στις επαφές, αλλά αυτό δεν ενημερώνει! Στα S.E. (που είχα χρόνια και ώρες - ώρες νοσταλγώ πάρα πολυ σε κάποια θέματα...) το εκανε αυτόματα! Στο Ν82 τι θέλει; Ρυθμίσεις; Κάποιο πρόγραμμα; Σόρυ για το offtopic, αλλά έχω κολήσει!
×
×
  • Create New...