Jump to content

WormeR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    257
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by WormeR

  1. Η ειδήση δεν αναφέρεται στο jailbreaking αλλά στο unlock της συγκεκριμένης baseband έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιθει το κινητό με οποιονδήποτε πάροχο. Όσα κινητά είναι αγορασμενα από Ελλάδα είναι unlocked από default και επομένως δεν τίθεται ζήτημα unlocking για οποιοδήποτε baseband firmware. ;)

    Sent from my iPhone using Tapatalk

     

    α ωραία, δεν το ήξερα αυτό!

  2. 05.12.01 Unlock Coming Soon!:D

     

    Ο MuscleNerd της dev Team ανακοίνωσε στο twitter το unlock tool για την baseband 05.12.01 και το 3GS!

    Όπως γράφεται θα είναι διαθέσιμο όταν κυκλοφορήσει το νέο iPhone 4 γενιάς..

     

    http://i-enthusiast.com/wp-content/uploads/2010/05/IMG_0332-200x300.png

     

    via:i-enthusiast

     

    αυτό τι σημαίνει? αφού έτσι κι αλλιώς είναι untethered το jailbreak.

  3. Καλησπέρα, Χρηστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά

    sorry αν έχει ξαναρωτηθεί, αλλά υπάρχει εφαρμογή απότο app store που να μετράει τι όγκο έχουμε κατεβάσει έτσι ώστε να έχουμε μια εικόνα τι κίνηση κάνουμε κάθε μήνα?

     

    σας ευχαριστώ

  4. Υπάρχει μια βάση δεδομένων με δύο πίνακες που συνδέονται μεταξύ τους.

    ο ένας έστω Α έχει διάφορα πεδία Α1, Α2, Α3,Α4

    πως γίνεται να κάνουμε ένα ερώτημα και με το που το ανοίγουμε το ερώτημα να μας πετάει ένα pop-up παράθυρο που να βάζουμε εμείς την τιμή που θέλει να ψάξει έτσι ώστε να μας εμφανίσει τα αποτελέσματα? έστω ότι τα δεδομένα είναι από το κελί Α2. δηλαδή το Α2 έστω ότι παίρνει αριθμούς. με το ερώτημα να βάζουμε εμείς τον αριθμό που θέλουμε και να μας εμφανίζει όλα τα στοιχεία.

     

    επίσης να πω ότι για τον πίνακα Α έχει δημιουργηθεί και φόρμα για την εισαγωγή των στοιχείων,..

  5. εμένα πάλι στο άλμπουν δεν εμφανίζει ότι φωτογραφίες που έχω στην κάρτα μνήμης. οστόσο βασίλη έβαλα την 0.2 και συνεχίζει το πρόβλημα τις επαφές...
  6. Αυτή τη στιγμή το κινητό μου τρέχει Android 2.1 που έκανα compile από τα sources του AOSP. Βέβαια, δεν έχει καμιά εφαρμογή της Google, δε δουλεύει η camera, το wifi δεν μπορεί να πάρει IP, το bluetooth μάλλον δε δουλεύει σωστά (ειδικά αυτό μου κάνει φοβερή εντύπωση:lol:) και φαντάζομαι ένα σωρό άλλα προβλήματα που δεν έχω βρει ακόμα:O.

     

    Όπως και να έχει, η αρχή έγινε. Θα προσπαθήσω σιγά σιγά να διορθώσω τα προβλήματα. Θα χρειαστώ beta testers. Έχω ήδη έναν εθελοντή (thanks zzzzz). Ποιος είναι τολμηρός:cry:, ώστε να κάνει το πρώτο βήμα;

     

    λολ κι εγώ θέλω! θα έχει πολύ φάση!:)

  7. κάτι άσχετο με τις ROM,

    χτες αγόρασα για ένα φίλο κάτι θήκες για το iphone και έψαξα λίγο μήπως βρω κάτι και για το magic, αλλά τίποτα. έχει βρει κανείς κάτι όμορφο?

     

    κι εγώ έψαχνα καιρό. τελικά από το ebay βρήκα θήκες σιλικόνης σε διάφορα χρώματα και παράγγειλα. αλλά την ποικιλία του μήλου μην την περιμένεις....

  8. το μόνο που με κάνει να μην αλλάζω είναι ότι με το kernel του cursordroid εμένα δεν δούλεψε...τώρα θα δω πιο βραδυ αν είναι. πάντος είμαι ευχαριστημένος !

    κάτι άλλο, ξέρεις πως θα κάνουμε τις εφαρμογές να της εγκαθιστά στην κάρτα μνήμης?

  9. Βασίλη την βοήθεια σου.

    Χρησιμοποιώ την ρομ σου την 0.1

    παρατήρησα ότι δεν κάνει συγχρονισμό των επαφών μου με την google. ότι αποθηκεύω στο κινητό δεν ενημερώνεται και η google...και το έχω επιλέξει να τις ενημερώνει. any idea ?

  10. Όσοι παρακολουθείτε το forum, ίσως θυμάστε ότι ανέφερα κάτι για δική μου ROM. Λοιπόν, η ROM αυτή είναι έτοιμη και ονομάζεται VmaSense. Είναι για HTC Magic 32Α και στηρίζεται στην έκδοση 3.05.401.3 της HTC και φυσικά είναι rooted. Έχει Sense UI, υποστήριξη ελληνικών και τρέχει το Android 1.5. Χρειάζεται radio 6.35.08.29 ή νεότερο (κατά πάσα πιθανότητα δουλεύει κανονικά και στο 6.35.07.29) και SPL 1.76.2007.

     

    Όσοι έχετε την επίσημη ελληνική ROM ή την CursorSense, μπορείτε να την εγκαταστήσετε, όπως κάθε άλλη ROM. Περισσότερες πληροφορίες για την εγκατάσταση θα βρείτε στο blog μου.

     

    Οι αλλαγές σε αυτή τη φάση δεν είναι σημαντικές και σε σχέση με την original είναι οι παρακάτω:

     

    Αφαιρέθηκαν οι εφαρμογές:

    - HTC Footprints

    - Learn More

    - Peep

    - Teeter

    - HTC Sync

    - Μετοχές

     

    Προστέθηκαν οι εφαρμογές:

    - HTC Battery Widget

    - Market Enabler

     

    Άλλες αλλαγές:

    - Εγκατέστησα τις ρυθμίσεις internet και MMS για Cosmote, Wind, Vodafone. Μετά την εγκατάσταση δε χρειάζεται να τις περάσετε.

    - Αφαίρεσα τον ήχο που ακούγεται κατά την εκκίνηση.

     

    Αν τη δοκιμάσετε αφήστε σχόλιο στο blog ή εδώ.

     

    Βασίλη να σου κάνω μια ερώτηση: αν αλλάξω το radio Και το spl που λες θα μπορώ μετά να βάλω άλλη ρομ? ή θα πρέπει να τα αλλάξω ξανά? και αν ναι γίνεται αυτό και πως?

  11. παιδιά για το fommy.co.uk τι γνώμη έχετε? να παραγγείλω? είναι έμπιστο ή όχι? ενδιαφέρομαι να αγοράσω με πιστωτική. paypal δεν έχω. απ'οτι διάβασα στέλνουν με royal mail. αυτή περνάει και από τελωνείο? σορυ αλλά από αγορές σε ξένα eshop δεν ξέρω και πολλά1
×
×
  • Create New...