Jump to content

iaptyx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About iaptyx

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

iaptyx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους , θα ήθελα να ζητήσω τα φώτα σας σε ένα θέμα που αφορά όλες τις ΚΚ ROM: έχω πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις του gmail. Πρέπει να κάνω manual sync αλλοιώς δεν με ειδοποιεί για καινούρια email. Δοκίμασα την laek.17 v3 και v4 Micromax kai Mlais 4.4.3 αλλά παντού το ίδιο πρόβλημα. Ψάχνοντας το θέμα αρκετά και αφού είχα κάνει wipe cache/dalvik, είχα καταργήσει και επανεγκαταστήσει το google account μου βρήκα ότι το πρόβληαμ στα push notifications ήταν ότι δεν μπορούσα να συνδεθώ στο GCM (google cloud messaging). Πατώντας *#*#426#*#* στο dialer με έβγαλε στο google services monitor όπου έβλεπα ότι δεν μπορούσα να συνδεθώ στο στο mtalk.google.com από το wifi μου. Δοκίμασα και άλλα wifi αλλά τζίφος. Μπαίνοντας με το data plan η σύνδεση γινόταν και οι ειδοποιήσεις έρχονταν κανονικά. Πολύ πράξενο πρόβλημα. Το ακόμα πιο παράξενο είναι ότι στην μανίσια coollife ui 5.5 015 δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αυτό που παρατήρησα έιναι ότι στη μανίσια δεν παίζει το google services monitor καθόλου. Αντιθέτωσ το Gtalk service monitor μου έβγαζε ότι είμαι κανονικά συνδεδεμένος στο mtalk.google.com. Οι ειδοποιήσεις έρχονται άμεσα επισυνάπτω και screenshot από το μενού με τα Monitors. Ένας άλλος τρόπος να δεί κανείς τα monitors είναι με την εφαρμογή Push Notification Fixer (PNF) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andqlimax.pushfixer&hl=en Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  2. Name : Cosmote GR APN : Internet Proxy : <Not Set> Port : <Not Set> Username : <Not Set> Password : <Not Set> Server : <Not Set> MMSC : <Not Set> MMS Proxy : <Not Set> MMS Port : <Not Set> MCC : 202 MNC : 01 Authentication type : <Not Set> APN Type : default αυτό το APN έβαλα, λειτουργεί μεν αλλά είναι πολύ αργό 1-2 MBps DL 0,2 MBps UL βάζω την laek 17 v3 για να τεσταρω speed με τα ίδια εργαλεία.
  3. Καλησπερα παίδες είμαι καινούριος κάτοχος του coolpad. πέρασα την micromax decrapidfied. Όλα καλά αλλά το data plan δεν παίζει. Έβαλα το APN της cosmote χειροκίνητα δείχνει ότι συνδέεται αλλά δεν ανοίγει σελίδες. Το παράξενο είναι ότι οι gmail push notifications έρχονται. Είναι DNS πρόβλημα;; Καμιά ιδέα; Έστειλα και στο 1333 sms internet αλλά μου λέει ότι δεν μπορούν να σταλούν οι ρυθμίσεις ιντερνετ. ευχαριστώ Edit: βάζοντας DNS server το 3G φαίνεται να λειτουργεί αλλά έχω πολύ χαμηλές ταχύτητες στο speedtest.net
×
×
  • Create New...