Jump to content

ihopethisworks

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ihopethisworks

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

ihopethisworks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Χρησιμοποιώ ένα samsung Z500v (vodafone live) ως modem έχοντας περάσει ρυθμίσεις cosmote για να μπαίνω στο net. Το πρόβλημα είναι ότι παρόλο που η σύνδεση γίνεται μέσω 3g (3 γραμμές) αν μείνει ανενεργή για ελάχιστο χρόνο (~45 sec) η ταχύτητα πέφτει στο επίπεδο απλής gprs (< 5 KBytes). Η ταχύτητα δεν επανέρχεται αν δεν κάνω επανασύνδεση. Όταν πέσει η ταχύτητα η οθόνη του κινητού εξακολουθεί να δείχνει ένδειξη 3g. Aν κάνω επανασύνδεση η ταχύτητα επανέρχεται μέχρι να μείνει ανενεργή η σύνδεση. (φαύλος κύκλος) Για να αντιμετωπίσω την κατάσταση ανοίγω σ'ένα tab μια βαρια σελίδα για όσο κρατάει τη σύνδεση απασχολημένη, σερφάρω σε άλλα tabs. Συμβαίνει σε άλλον κάτι παρόμοιο? Φανταζομαι είναι πρόβλημα του κινητου και όχι κάποιο feature του δικτύου? Γνωρίζει κανένας ποια at command κρατάει σταθερή ταχύτητα? Ευχαριστώ!
  2. Μάλιστα...... Απ'ότι καταλαβαίνω, φαίνεται να είναι κάποιο γενικό πρόβλημα των samsung. Τονίζω ότι παρόλο που το τηλέφωνο είναι vodafone live δουλεύει κανονικά με το wind+ (opera mini) To γεγονός ότι παρατηρείται πτώση στην ταχύτητα σύνδεσης όταν συνδεόμαι μέσω 3g οφείλεται στο δύκτιο ή στο κινητό?
  3. Ευχαριστώ πολύ :) Πράγματι το : http://www.google.com/imode δούλεψε To http://www.google.mobi/ μπαίνει μόνο από το pc, όπου σύμφωνα με τις οδηγίες με προτρέπει να μπω από το κιν στο : http://mobile.google.com Δεν δουλεύει όμως, μου πετάει error 403 forbidden. Οι εφαρμογές java μπορούν να δουλέψουν μέσω imode?
  4. Χρησιμοποιώ ένα samsung Z500v για να σερφάρω από pc μέσω imode. Έχοντας δοκιμάσει και τη λύση της Wind επέλεξα την Cosmote λόγω 3g κάλυψης. Το πρόβλημα είναι ότι αν η σύνδεση μείνει αδρανής για ελάχιστο χρόνο (~45 sec) η ταχύτητα πέφτει στο επίπεδο μιας gprs (~6ΚΒyte per sec) και δεν επανέρχεται αν δεν κάνω reconnect. Όταν συμβει η πτώση το κινητο δεν αλλάζει κατάσταση αφου στην οθόνη του εξακολουθεί και εμφανίζεται το σηματακι 3g (3 γραμμές). Συμβαίνει και σε άλλον κάτι παρόμοιο? Επειδη το κιν ειναι vodafone live και υπάρχει περίπτωση να το έχει πειράξει η ακατανόμαστη, μήπως γνωρίζει κανένας καμια εντολή at που να σταθεροποιεί την ταχύτητα? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Κάτι ακόμα. Με τη χρήση imode μπορούμε να σερφαρουμε από το κινητό μας? Ενω με τη χρήση wind+ έμπαινα με opera mini παντου τωρα μονο ο ενσωματομένος browser λειτουργει και μονο για το imode portal, ουτε για το google!!!
×
×
  • Create New...