Jump to content

kyriakosx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by kyriakosx

  1. Στον Γερμανό, λένε από Δευτέρα και βλέπουμε.

    :X Παιδια ο γερμανος σημερα με πληροφορησε οτι το κινητο θα εχει διαθεσημοτητα στο τελος του μηνα ...... :ninja:

    τα πηρα λιγο γιατι αλλα με λεγανε .... :mad::mad:

    *περιμενο γιατι εχω επιδοτηση !!! :D :D

  2. :lol: Παιδια σημερα το βραδυ με πηρανε απο γερμανο και με πληροφορησαν οτι το κινητο που παρηγγειλα θα το εχω την πεμπτη (δεν ειμαι αθηνα) ... :rolleyes:

    Αρα απο αυριο μαλον θα υπαρχει διαθεσιμοτητα απο γερμανο και cosmote στην τιμη που ολοι πλεον ξερουμε 699,99 :X

  3. Ρε παιδιά τους χάρτες πως τους κατεβάζεις (το update εννοώ). Πήγα να γραφτώ στο my.garmin.com για να κάνω εγγραφή του προϊόντος και δεν βρίσκει τον τύπο κάρτας.

     

    Μάλλον κάνω κάτι λάθος..... :blink:

     

    Φιλε vago το update το κανεις απο το site της autodrivehellas με αυτη την εταιρια συνεργαζεται για τους χαρτες της ελλαδος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cool:

     

    :D http://www.autodrivehellas.gr/html/adh_dl.html :ninja:

  4. Να κανουμε μια μικρη δημοσκοπηση ....ετσι για να ειμαστε και στο πευμα των καιρων!!!

    Επειδη μερικοι εχουν προβλημα με το gps και αλλοι οχι, και η εξηγηση (τουλαχιστον με τις δικες μου γνωσεις ) ειναι δυσκολη μηπως φταιει η περιοχη μας.???

    εγω λοιπον το δουλευω στο Μοσχατο και μια πιανει μια οχι.....αλλλος????

     

    :D Ειμαι απο αλεξανδρουπολη και οπως εχω αναφερθει το GPS δουλευει ρολοι απο μπαταρια ομως εχω καποια παραπονα το ανωτερο 3-4 μερες !!!!!!!!!!!!!!!!! :blink: :blink: :blink:

  5. Ευχαριστώ για την ενημέρωση, δεν έχω προλάβει να ρωτήσω στη WIND τις τελευταίες 3 μέρες. Αν και μ’ αυτά που ακούω για το προβληματικό gps θα το σκεφτώ λίγο ακόμα..

     

    Εγω πρoσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με το GPS με βρισκει δορυφορο το πολλη σε 30 δευ. και κανει και σωστους υπολογισμους το προτεινω ανεπιφυλακτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Καλησπέρα,

     

    Ήθελα να ρωτήσω εάν έχει αγοράσει κάποιος τη συσκευή από τη WIND, και αν ναι, από ποιο κατάστημα. Στον τελευταίο κατάλογο εμφανίζεται ως "σύντομα διαθέσιμο", αλλά σε 1-2 καταστήματα που ρώτησα δεν είχε ακόμη παραληφθεί.

    Έχω επιδότηση για αγορά συσκευής αλλά δεν μπορώ να περιμένω και μια αιωνιότητα βέβαια ώσπου να έρθει..

     

    Ευχαριστώ

     

    Φιλος η συσκευη ειχε ελλειψη εγω το ειχα παραγγειλει απο της 03/03/2008 και το πηρα 10/04/2008 και απο οτι ξερω ειναι διαθεσιμο τωρα..:cool::cool::cool:

    Τωρα για το GPS και εγω στην αρχη ειχα προβλημα αλλα βρηκα λυση μεσα απο της οδηγειες του φιλου Gianisma1 καντε ακριβος τι λεει και θα δουλεψει . θα της βρειτε στης σελ.4 & 5 καλη επιτυχια !!!!!!!!!!!

×
×
  • Create New...