Jump to content

kyriakosx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kyriakosx

  1. Καλύτερο smartphone: lg g3 Καλύτερο tablet: samsung galaxy note pro 12.2
  2. Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους με υγεία. !!!!! :D :D :D
  3. χρονια πολλα σε ολους ..... :yahoo::yahoo: Καλα χριστουγενα !!! :lol::lol:
  4. Πολυ καλο ταμπλετ !!!! να ειχε λιγο καλυτερη τιμη ... :cool:
  5. :X Παιδια ο γερμανος σημερα με πληροφορησε οτι το κινητο θα εχει διαθεσημοτητα στο τελος του μηνα ...... :ninja: τα πηρα λιγο γιατι αλλα με λεγανε .... :mad::mad: *περιμενο γιατι εχω επιδοτηση !!! :D :D
  6. :lol: Παιδια σημερα το βραδυ με πηρανε απο γερμανο και με πληροφορησαν οτι το κινητο που παρηγγειλα θα το εχω την πεμπτη (δεν ειμαι αθηνα) ... :rolleyes: Αρα απο αυριο μαλον θα υπαρχει διαθεσιμοτητα απο γερμανο και cosmote στην τιμη που ολοι πλεον ξερουμε 699,99 :X
  7. Φιλε vago το update το κανεις απο το site της autodrivehellas με αυτη την εταιρια συνεργαζεται για τους χαρτες της ελλαδος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cool: :D http://www.autodrivehellas.gr/html/adh_dl.html :ninja:
  8. :D Ειμαι απο αλεξανδρουπολη και οπως εχω αναφερθει το GPS δουλευει ρολοι απο μπαταρια ομως εχω καποια παραπονα το ανωτερο 3-4 μερες !!!!!!!!!!!!!!!!! :blink: :blink: :blink:
  9. Εγω πρoσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με το GPS με βρισκει δορυφορο το πολλη σε 30 δευ. και κανει και σωστους υπολογισμους το προτεινω ανεπιφυλακτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  10. Φιλος η συσκευη ειχε ελλειψη εγω το ειχα παραγγειλει απο της 03/03/2008 και το πηρα 10/04/2008 και απο οτι ξερω ειναι διαθεσιμο τωρα..:cool::cool::cool: Τωρα για το GPS και εγω στην αρχη ειχα προβλημα αλλα βρηκα λυση μεσα απο της οδηγειες του φιλου Gianisma1 καντε ακριβος τι λεει και θα δουλεψει . θα της βρειτε στης σελ.4 & 5 καλη επιτυχια !!!!!!!!!!!
×
×
  • Create New...