Jump to content

sakis1111

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sakis1111

  1. Εχω το MLS iqtalk S8. Πως μπορω να το κανω root? Δοκιμασα το Rootgenius αλλα δεν μου κανει τιποτα.
  2. Πέρασα πολύ ωραία. Βέβαια, που να γνωρίσεις 65 ανθρώπους σε 2,5 ώρες? Πάντως όσους γνώρισα ήταν πολύ καλά παιδιά και έμαθα από αυτούς αρκετά πράγματα. Καλορίζικη η συσκευή στους νικητές. Ελπίζω να επαναληφθεί σύντομα.
  3. Ψηφίζω MLS, κινητό εξαιρετικό και Ελληνικό Software και σε λίγο καιρό θα συναρμολογούνται στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Επίσης εξαιρετική απόδοση προς τιμή. Αισθάνομαι ότι δεν πρέπει να υπάρχει κανείς που ψάχνει ένα κινητό και να μη δοκιμάσει το MLS.
  4. Μέσα και εγώ με το 8-πύρηνο MLS iQTalk S8.
  5. Άιντε να το κερδίσω, που δεν έχω κερδίσει ποτέ
  6. Θελω να σας ακουσω αλλα δεν ξέρω που να βρω το ραδιόφωνο σας. Μια βοήθεια παιδιά.
  7. Καλή τύχη σε όλους και προπάντων...σε μένα!!
  8. Αντε ρε παιδια και έχω μείνει με το Samsung i900. Ψαχνομαι για νέο κινητό. Ας το κερδίσω να γλιτώσω χρήματα που δε μου περισσεύουν.
  9. Οταν παιρνω το 122 για να παρω τα μηνυματα μου, μου ζηταει ο τηλεφωνητης να πατησω ενα πληκτρο π.χ. το 2 για τα Ελληνικα. Στο τηλεφωνο ομως δεν μου εμφανιζετε το πληκτρολογιο για να πατησω το 2 και μου γραφει " Πατηστε πλ.Ενεργειων για ξεκλ.πλήκτρων αφής" . Που ειναι αυτο το πλήκτρο Ενεργειών? Δηλ. τι πρεπει να κανω για να μου εμφανιστει το πληκτρολογιο?
  10. Παιδια ας μου στείλει καποιος με pm το detinator 7 gia to omnia ή ας με πληροφορήσει από που να το κατεβασω.
  11. Ημουν απο τους πρωτους που εβαλα τσιπακι και επαιζα ολα τα παιχνιδια που κατεβαζα ( απο το Wiiso). Εδω και καποιο καιρο ομως τα τελευταια παιχνιδια δε τα παιζει. Μαλλον χρειαζεται αναβαθμιση firmware. Το ερωτημα ειναι απο που να κανω την αναβαθμιση του WII, τι προγραμμα να κατεβασω και να εγκαταστησω χωρις να δημιουργηθει καποιο προβλημα? Οποιος γνωριζει σας παρακαλω ας με βοηθησει.
×
×
  • Create New...