Jump to content

inka

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About inka

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

inka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. inka

    ZTE V889S

    Από ελληνικη αγορά, έχει δοκιμάσει κανένας κάποιο hands free που να λειτουργεί σωστά?
  2. To λιγουρεύομαι αλλά με σταμάτησε το ''no notification led'' στα σχόλια του βίντεο.
  3. inka

    ZTE V889S

    Δεν θα ήταν καλό να μπουν τα θέματα για το v889M σε ένα ξεχωριστό νήμα?? Μπορεί κάποιος να μπερδευτεί.
  4. inka

    ZTE V889S

    Ακριβως! Δεν υπαρχει προβλημα με την χωρητικοτητα, η οποια βγαζει δυο μερες με απλη χρηση, αλλα με τον μετρητη. Παντως κοντα δυο εβδομαδες τωρα και ολα λειτουργουν μια χαρα. Η μπαταρια δειχνει σωστες μετρησεις. Επισης οπως εγραψα, ειναι πολυ βολικο το να βλεπεις ποσο φορτιζει οταν ειναι κλειστο. Στο #309 αυτα που γραφω ειναι για κινητο απο mini deal , το οποιο ερχεται μονο με κινεζικο recovery. Κανε την διαδικασια περνωντας ΚΑΙ την ROM που παραθετω μιας και ειναι δοκιμασμενο. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  5. inka

    ZTE V889S

    Ξεχασα να πω οτι καλο ειναι να γινει και ενα battery calibration με αναλογο προγραμμα απο play store.
  6. inka

    ZTE V889S

    Τα παραπάνω είναι δοκιμασμένα σε δύο 889s, εδώ και μία εβδομάδα χωρίς προβλήματα. Εύκολα σε 10 λεπτά. Αν θέλετε ανεβάζω και το restore zip με το battery fix, το gravity box και disabled μερικά .apk που δεν χρειαζόμουν. Αρκεί να εχετε την rom που παραθετω. (κατα λαθος διπλό Post)
  7. inka

    ZTE V889S

    Καλησπέρα. Μετά από ενασχόληση με δύο 889s από minideal και αρκετούς πειραματισμους κατέληξα στα εξής: 1)Rom με αγγλικο recovery, όλες τις γλώσσες και εμφάνιση λογότυπου Zte όταν ανοιγει το κινητό. (ουσιαστικά δεν καθυστερεί όσο η μαμά rom να ανοίξει) http://www.needrom.com/mobile/zte-v889s-official-multi-langual/ Φλασάρισμα με flashtools και χειροκίνητη εγκατάσταση drivers. 2)Το κινητό παίρνει gravity box http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070 3)Η sim2 αν είναι μόνη της παίζει 3G. 4)Από settings--> apps μπορούμε να κάνουμε disable εφαρμογές και να ελευθερώσουμε ram. Κάτι σαν το freeze του titanium. 5)Πρόβλημα με την ενδειξη της μπαταρίας. Φτιάχνεται. http://www.htcmania.com/showthread.php?t=712913 Τελευταια παράγραφος, πρώτο post. Φλασαροντας από recovery το NewBoot εκτός από την σωστη ένδειξη που διορθώνει γίνεται και το εξής: Όταν το κινητό είναι κλειστό και φορτίζει, πατώντας στιγμιαία το power μας δείχνει ένα εικονίδιο της μπαταρίας , μαζι με το ποσοστο φόρτισης. Όποιος θέλει βοήθεια σε κάτι από τα παραπάνω, ευχαριστως να του δώσω αναλυτικές οδηγίες. Επιπλέον έχω ένα πρόβλημα. Στο ένα από τα δύο, δεν λειτουργεί η sim1. Από το Online chat μου είπανε να το στείλω για επιδιόρθωση. Λέω να ζητήσω κανενα discount code ή πιστωτικο και να το κρατήσω, μιας και λειτουργεί κανονικά με την δευτερη κάρτα (2g, 3g). Έχω δοκιμάσει factory reset, διάφορες κάρτες και διαφόρες rom. Καμία γνώμη? Αργύρης
×
×
  • Create New...