Jump to content

Icarus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Icarus

  • Ημ. Γέννησης 13/06/1975

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Icarus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα Έχω φαγωθεί να φτιάξω το email μου να αποθηκεύει τα μηνύματα στο τηλέφωνο χωρίς να τα σβήνει μόνο του. Έχω ρυθμισμένο τον pop στο. Outlook Να αφήνει τo mail on server και να τα σβήνει τα μηνύματα μετά από τρεις μέρες για να μην γεμίζει, αλλά στο τηλέφωνο θα ήθελα να μένουν όλα τα μηνύματα μέχρι να επιλέξω εγώ να τα σβήσω. Πως γίνεται? Μπαίνει στα μηνύματα και βλέπω πως σβήνει τα παλιότερα μόνο του. Έχοντας 500-1000 μηνύματα στο τηλέφωνο θα μπορώ να ψάχνω και να βρίσκω πληροφορίες που μου είναι πολύτιμες. Ο default mail app απλά κάνει mirroring σε ότι βλεπει στο server? Εναλλακτικό πρόγραμμα δεν τρελάθηκα ούτε με το κ9 ούτε με το aquamail. Και δεν ξέρω αν το κάνουν κιόλας αυτό. Αν αφήσω τα μηνύματα στο server θα γεμίσει γρήγορα μιας και έχω μόνο 50mb στον provider. Σας συμβαίνει και εσάς αυτό?
  2. Μερικες αποριες : -Notifications στο Lock screen να αναβει μονη της η οθονη οταν εχεις ειδοποιηση δεν εχει? μονο θορυβος και led? -o stock email app ειναι ο καλυτερος κατα τη γνωμη σας? -Εχετε περιπου 10gb διαθεσιμα απο τα αρχικα 16 πριν αρχισετε να το φορτωνετε? -Λαγγαρει λιγο οταν ανοιγετε το gallery και εχετε φορτωμενες φωτο απο SD να εμφανιζονται εκει? 30μβ/sec εχει η καρτα μου ( Sandisk Class 10 SDXC 64gb) αλλα διαβαζω οτι 32ρες SDHC ultra μπορουν να πιασουν και 90mb/sec, τις εχει δοκιμασει κανεις? -το spen και τα Notes δεν ειναι πολυ γρηγορα στο ανοιγμα/κλεισιμο, λιγο ενοχλητικο αυτο.. -Dragon slayer game, μου εκανε σπασιματα το παιχνιδι , δεν ηταν νερακι. το Asphalt 7 παει καλυτερα -ΜΧplayer σε μερικα αρχεια παιζει καλυτερα το ΗD, παρα το HD+ decoder. -Για να ελευθερωσετε μνημη , κλεινετε εφαρμογες ΚΑΙ ελευθερωνετε την RAM, oπου κλεινει αυτοματα καμια 20ρια μαζι ? με τις cache διαφορων ανοιχτων εφαρμογων τι κανουμε? κλεινουμε μονοι μας καθε ποτε? -Μπαταρια εμενα μου κρατα μια μερα, αλλα το λιωνω , το φορτιστη δεν το γλυτωνω στο τελος της μερας. -All share play πολυ καλο -Θελω να μειωσω το χρονο που κανει να παει απο Landscape σε portrait και αντιστροφα, γινεται σε στοκ? αλλιως πως? ξεκαρφωσα πχ το Svoice και το home button ανταποκρινεται πολυ πιο γρηγορα, αν και θα ηθελα πχ να εχω το διπλο κλικ να μου ανοιγει το Multitasking.. Αυτα και ευχαριστω προκαταβολικα σε οποιον απαντησει :-) Kατα τα αλλα παει καλα το τηλ !!
  3. Μερικα μικρα σχολια , μετα απο 3 μερες συμβιωσης : -samsung flip cover δεν με βολεψε αν και λεπτη θηκη, μαλλον θα καταληξω χωρις θηκη . Ζελατινες δεν βρηκα Ελλαδα ακομα σε 3-4 μεγαλα μαγαζια.. - το λειτουργικο και το τηλ γενικοτερα πανε σφεντονα, σαν παλιος χρηστης Iphone δεν εχω βρει ακομα τα shortcuts που πρεπει να κανουν τη ζωη ευκολη (πχ γρηγορο search μεσα στο τηλεφωνο, εσεις πως το κανετε ? μεσω google? μιλαω γρηγορη ευρεση για οτιδηποτε). εστω και ανεπαισθητα ομως ειναι ακομα ενα κλικ κατω απο Iphone (το καινουργιο), γιατι ειναι στημενο διαφορετικα το τηλεφωνο. Διαλεγεις και παιρνεις. προσωπικα τωρα που κοιταζω τις 3.5 ιντσες τις θεωρω αστειες. -Αστειο δεν θεωρω το κουβαλημα ομως, θελει συνηθεια ακομα. Το φοβαμαι μην γρατζουνιστει κιολας πρωτες μερες.. δεν ειναι για τις γρηγορες καταστασεις και τις απροσεκτες κινησεις. ειναι ενα μεγαλο τηλ. - το κυριως κουμπι δε με βολευει για εναλλαγη εφαρμογων με παρατεταμενο πατημα.... με διπλο κλικ δεν γινεται?, και το s-voice να γινει με παρατεταμενο? να αλλαξουν δηλαδη ρολους αυτα τα δυο? δεν βρισκω στα settings τετοιο πραγμα. - απλο save μιας φωτο πως κανετε ρε παιδια? πχ απο το facebook.. εχει να κανεις share αλλα οχι save.. ή εγω δεν το βρισκω..? - Ποιον θεωρειτε τον καλυτερο email app? -Swiftkey3, απλα καμια σχεση με το στοκ πληκτρολογιο... ειχα απογοητευθει λιγο, αλλα μολις το εβαλα , πεταγε η πληκτρολογηση. πολυ καλο. -με φοβιζει λιγο η σκεψη πως με τη χρηση το τηλεφωνο θα γινει πιο αργο... σαν να ειναι PC.. με τα τοσα σημεια που αποθηκευει αρχεια.. overall, ειναι απολαυση οταν εχεις χρονο να το δουλευεις, δεν εχεις πιεση, και δεν βιαζεσαι ιδιαιτερα. Στα ΠΟΛΥ απλα πραγματα ισως θελει ενα δυο κλικ παραπανω για να φτασει στο αποτελεσμα σε σχεση με το IOS. Αν το παλεψει καποιος αυτο οπως και το θεμα της φορητοτητας σε ολα τα αλλα ειναι απλα φανταστικο. (ΥΓ Itunes store δε παιζει στο android? music tracks purchase..)
  4. Μια καλημερα και απο μενα, χτες το απογευμα πηρα το note 2 και ανοιχτηκε κατα τις 9.30, μεχρι τις 2 που πηγα για υπνο. Επιβεβαιωνω, αν και πρωην φανατικος του iOS στρατοπεδου, οτι η συσκευη δεν υπαρχει. .. Ρυθμισεις για τα παντα, παραμετροποιησιμο, εντυπωσιακη οθονη.. και το μεγεθος μια χαρα τελικα, και στο τζην χωραει και ολα καλα, αμα ειναι να παιρνεις τοσα καλα απο τη συσκευη. το iphone ειναι πολυ πισω, καλα που δεν το πηρα το καινουργιο. μονο που δε μου δουλευει το google now να απανταει με φωνητικες απαντησεις... ξερει κανεις πως γινεται? μονο αποτελεσματα web φερνει. παντως για οποιον το σκεφτεται, εχω να πω οτι αξιζει πραγματικα και δινει πολλα εργαλεια στον συγχρονο επαγγελματια.
  5. Καλησπερα, ειμαι υποψηφιος αγοραστης Note II. Πραγματικα οι δυνατοτητες του τηλεφωνου ειναι απεριοριστες. Εχω ομως μερικες αποριες πριν αποφασισω να προχωρησω στην αγορα : 1. Απο που μπορουν να αγοραστουν αυθεντικα Galaxy accessories για Note II ? Ξερετε αν οι εμποροι εδω τα εχουν? οπως πχ το καλωδιο για HDMI συνδεση με TV, οι αυθεντικες θηκες Samsung flipcovers, τα dockign stations κ.α. 2. το τηλεφωνο το προοριζω για βαρια επαγγελματικη χρηση. Τωρινος χρηστης Iphone 4, μου ειναι ιδιαιτερης σημασιας το email. Πως κρινετε το email app του Galaxy? Υπαρχουν αλλα καλυτερα στο google play ? Unified inbox? 3. Ταχυτητα πληκτρολογησης : το πληκτρολογιο του Iphone ειναι αρκετα γρηγορο. το note Πως τα πηγαινει στο συγκεκριμενο τομεα? το ξερω οτι πολλες (τις περισσοτερες) φορες θα πρεπει να χρησιμοποιω και τα δυο χερια, αλλα εστω και ετσι, συγκρινονται οι ταχυτητες? ειμαι γρηγορος γενικα στη πληκτρολογηση, αλλα θα ηθελα και τη γνωμη καποιων που δουλευουν συχνα τη πληκτρολογηση. Νομιζω με το πενακι δεν ειναι τοσο γρηγορα, αλλα το keyboard με ενδιαφερει πολυ να ειναι πρακτικα γρηγορο. το Swype ειναι οντως καλυτερο απο iphone? 4. Mε ενοχλει που δεν δινει η Samsung στην Ελλαδα 32 ή και 64gb εκδοσεις , οπως δεν φερνει ουτε την LTE εκδοση (7105). Ξερουμε αν θα γινει αυτο στο αμεσο μελλον? τα 16gb ειναι πολυ λιγα.. Οι καρτες μνημης απο την αλλη, ακομα και οι Class 10 δεν ειναι τοσο γρηγορες. Επισης ακουσα καπου οτι οσο μεγαλυτερη η καρτα μνημης σε μεγεθος, τοσο πιο ασχημα παει το τηλεφωνο. Δηλαδη οτι πχ 16gb ειναι η σωστη καρτα μνημης να παρει κανεις, ενω με 64gb Μπορει να υπαρχουν θεματα. το LTE Μπορει να μην ειναι ωριμο ακομα εδω, το τηλεφωνο ομως το αγοραζω με χρονικο οριζοντα 2 ετων, και θα ηθελα αν γινοταν στο μελλον να μπορει να συνδεθει και σε 4g ταχυτητες. 5. Τελος, αν πιστευετε οτι οι διαθεσιμες εφαρμογες γραφειου (office files, PDF, παρουσιασεις) δουλευουν αξιοπιστα και γρηγορα, γιατι σκοπευω να του φορτωσω πολλα αρχεια για τη δουλεια μου, και καποια θα πρεπει να τα δειχνω και ζωντανα στους πελατες μου. με ενδιαφερει η απομακρυσμενη συνδεση με το γραφειο μου, η απροσκοπτη ροη της πληροφοριας και γενικα να εκμεταλλευτω οσο μπορω τις business λειτουργιες του τηλεφωνου. Νομιζω εκει υπερεχει αρκετα του Iphone για το οποιο οφειλω να ομολογησω μεχρι σημερα κανει συγκεκριμενα πραγματα πολυ γρηγορα, αλλα οι 3,5" εστω και οι 4" στο 5ρι μου φαινονται λιγες. Ευχαριστω και συγνωμη αν κουρασα.
  6. Υπάρχει και για τα htc και για τα apple και ίσως και για αλλα. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι πως μπορείς να σβήσεις το τηλέφωνο από τα ευαίσθητα προσωπικά σου δεδομένα. Γιατί για το θέμα του εντοπισμού κατα την άποψη μου είναι λίγο δωρον άδωρον. Και να βλέπεις που είναι το κινητό πολύ λίγα πράγματα θα μπορείς να κανεις
  7. Η λιγδα που λετε παιδια πρεπει να εχει να κανει και με υπολλειματα κολλας που βγαινουν απο την ζελατινα (bleeding effect). Και σε μενα το κανει, και δεν ειναι οτι καλυτερο, αλλα ειναι καλη ζελατινα απο πλευρας προστασιας. CASE-MATE Tough case review εδω και 2 εβδομαδες φοραω την tough θηκη, αγορασμενη απο Amazon συνολικα 28,8 ευρω. Μολις την πρωτοεβαλα ενιωσα αρκετα βαρυτερο το τηλεφωνο και φυσικα εχασε και την ομορφια του απο οτι ηταν μαμα, αλλα ταυτοχρονα το κερδος σε προστασια ειναι μεγαλο. Η θηκη ειναι πολυ καλη, μονο το κατω χειλακι κατω απο το home button ειναι λιγο ασταθες. Παρολ'αυτα εχει δυο μερη (ενα σιλικονης και ενα σκληρο πλαστικο) και προστατευει πολυ καλα το τηλ ή τουλαχιστον σου δινει αυτη την εντυπωση. Παντως απο αυτες που εχουν στα public/πλαισιο/istorm Κλπ πολυ καλυτερη. Απορω ωρες ωρες δηλαδη , δυο απο τους καλυτερους παικτες στις θηκες (otterbox & case-mate) και ψαχνεις με τα κυαλια να τους βρεις στα μαγαζια.. Αντ'αυτου πουλανε με το κιλο της Belkin λες και μπορει ο ψαγμενος να παρει στα σοβαρα τετοια θηκη.. Τελος παντων, την συνιστω, η εφαρμογη της πολυ καλη και ολα τα κουμπια ειναι ΟΚ στη προσβαση. Η tough ειναι ενα click κατω απο τις super dooper -extra protection θηκες, αλλα παρολα αυτα αρκετα λεπτη. Κατα τη γνωμη μου οι πολυ λεπτες (feather , slim Κλπ) ειναι της πλακας και δεν θα αντεξουν στη πτωση. Οποτε ή παρε μια θηκη σωστη ή αν δεν εισαι της θηκης μη βαλεις τιποτα και κερδισε σε εμφανιση.
  8. Icarus

    iPhone 4

    Το facetime κοστίζει εφ άπαξ ένα SMS στο server της apple για να ενεργοποιηθεί μονο τη πρωτη φορα ή κάθε φορά που το τρεχεις στέλνει και ένα SMS?
  9. Icarus

    iPhone 4

    εγω παντως δεν μπορω να κανω επιτυχημενα κληση ομιλιας (voice call) μεσω 3G, μεσω της εφαρμογης yahoo mobile. Καποια ακαταλαβιστικα παρασιτα αντι για την ομιλια. ο δευτερος συνομιλητης μου ειναι με wi-fi σε κανονικο PC. Eφτσαε το 4,2 ειναι διαθεσιμο για να δουμε..
  10. Υπαρχει κανεις που να εχει δοκιμασει τις τελευταιες εκδοσεις navigon Vs tomtom? νομιζω πως ειναι τα δυο καλυτερα. ή αν ξερει καποιο προσφατο review. το MLS δεν το εμπιστευομαι, και επειδη ειναι αρκετα ακριβο app , καλο ειναι να εχουμε Μια πληροφορηση απο οποιους εχουν ηδη τις εφαρμογες. ευχαριστω.
  11. Icarus

    iPhone 4

    κανονικα θα πρεπε να το βρει το σημα μονο του το τηλ οταν υπαρχει παλι διαθεσιμο. Μπορεις να ενεργοποιησεις και να απενεργοποιησεις το airplane mode, αυτο κανει ενα "reset" στο τηλεφωνο ως προς το συγκεκριμενο τομεα και ισως να εχεις αποτελεσμα - οχι οτι δινει τη λυση αλλα λεμε. εγω στη θεση σου θα το γυρναγα εργοστασιακο και θα το πηγαινα να το κοιταξουν.
  12. Icarus

    iPhone 4

    που τον εχει ρε παιδια τον μετρητη για τις εξερχομενες και δε μπορω να τον βρω..? εχει μετρητη χρονοι κλησεων: Τρεχουσα περιοδος (ολες οι κλησεις εισε-εξε για την περιοδο που διανυουμε) Συνολικη διαρκεια (ολες οι κλησεις γενικοτερα μετα το τελευταιο reset όποτε του κανουμε). Λεπτομερη μετρητη για εξερχομενες κλησεις δεν εχει.. Προσωπικα παιρνω στη Vodafone Και απο αυτοματο ηχητικο μηνυμα μου λεει ποσο χρονο εχω εναπομειναντα.
  13. Μετα απο αρκετη ερευνα για θηκες αποφασισα να παραγγειλω την tough της case-mate. Διάβασα αρκετα reviews και πιστευω οτι αποτελει την χρυση τομη μεταξυ προστασιας και ομορφιας. http://www.case-mate.com/iPhone-4-Cases/Case-Mate-iPhone-4-Tough-Cases.asp Για μοστρα πιστευω μονο οι vaja υπαρχουν αλλα για καθε μερα η case-mate φαινεται πολυ διαβασμενη εταιρια. Επισης εχουν ενα αλλο μοντελο για προστασια απο ακτινοβολια. Την παραγγειλα απο amazon UK και προσφερει δωρεαν μεταφορικα (στην αργη μεταφορα), συνολικα 28 ευρω. Μόλις την παραλαβω θα γραψω εντυπωσεις.
  14. Icarus

    iPhone 4

    και σε μενα το εκανε αυτο με το ξυπνητηρι! ενω αλλαξε η ωρα τη Κυριακη κανονικα, το ξυπνητηρι για σημερα δε χτυπησε, παρα χτυπησε με την παλια ωρα. παλι καλα που ειχα ξυπνησει μονος μου.. BUG!
  15. Καλημερα σας εχει χρησιμοποιησει κανεις σας την εφαρμογη Quickoffice mobile (που ειναι σε εκπτωση σημερα) για να μεταφερει αρχεια απο το pc μεσω του ιδιου wifi? ενω μου δινει την διευθυνση το προγραμμα για να πληκτρολογησω στο Pc, οταν το κανω ο web browser του pc δεν βρισκει τιποτα. η διευθυνση ειναι τυπου http://192.168.1.6:4242 . Mηπως πρεπει να αλλαξω τιποτα στο ρουτερ μου? Ειναι βασικο για να περασω αρχεια απο το pc στο iphone. ΕDIT: Aκυρο το πετυχα. Πολυ ευκολο! ωραιο προγραμματακι, πραγματικα φερνεις το γραφειο σου στο τηλεφωνο. Απίστευτο τι μπορει να κανει μια εφαρμογη για τους ανθρώπους που δουλευουν εν κινησει. Τη συνιστω ανεπιφυλακτα..
×
×
  • Create New...