Jump to content

angelob7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About angelob7

  • Ημ. Γέννησης 20/02/1974

angelob7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. H vodafone θα στείλει συσκευές στην επαρχεία από την Δευτέρα 10-08-2009 σύμφωνα με τηλεφωνική επικοινωνία που είχα εγώ για την παραγγελεία μου.
  2. To V8 υπάρχει και αν επιλέξουμε Ελλάδα.
  3. Παιδιά το έπαθε και εμένα έτσι στα ξαφνικά.Ενώ η μπαταρία μου κρατούσε 3 και κάτι ημέρες,από προχθές το φορτίζω το πρωί και το βράδυ θέλει φόρτισμα.Ούτε mp3,ούτε μυνήματα,ούτε παιχνίδια μόνο με 4-5 τηλεφωνήματα και η μπαταρία αδειάζει.Τι να πώ,τώρα το φορτίζω κλειστό.Γενικά την μπαταρία την είχα προσέξει πολύ και στην αρχή όταν το αγόρασα του έκανα 10 φορτίσεις-εκφορτίσεις και πάντα το φόρτιζα κλειστό.
  4. Eγώ έκανα 6 πλήρεις φορτίσεις-εκφορτίσεις και το κινητό μου κρατάει 4 ημέρες συνέχεια ανοιχτό με κανονική χρήση.
  5. Την έχω πατήσει και εγώ με το οινόπνευμα 2 φορές,δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό.Στο 7610 που είχα το καθάριζα συνέχεια με οινόπνευμα χωρίς πρόβλημα.Άλλαξε την πρόσοψη.
  6. Η ανάλυση στις φωτογραφίες πρέπει να είναι 440Χ400
  7. Το ίδιο και σε μένα με Vista και ΝΟΚΙΑ Ν73.Σε ΧΡ είχα κάνει την προηγούμενη αναβάθμιση.
  8. Μόλις με έχασε και εμένα από αγοραστή.
  9. Ναι 3 τετραγωνάκια πλάγια είναι.Τώρα θα είναι μόνιμα στην οθόνη?
  10. Προχθές η κοπέλα μου έστειλε sms στην cosmote για να ενεργοποιηθούν τα mms.Τωρά στην οθόνη του κινητού πάνω αριστερά έχει μονίμα ένα σηματάκι και από τι είδα στο εγχειρίδιο του κινητού είναι το gprs.Πρέπει να είναι συνέχεια εκεί?Δεν πιστεύω να έχει τίποτα τρελές χρεώσεις? Ευχαριστώ.
  11. Τελικά δεν μου απαντήσατε που γίνονται οι επίσημες αναβαθμίσεις των motorola,μιας και έχω nokia δεν ξέρω. Ευχαριστώ.
  12. Γειά σας και από εμένα.Εχώ το Ν73 εδώ και 2 εβδομάδες και γενικά είμαι ευχαριστημένος εκτός από τις φωτογραφίες που βγάζει,τα χρώματα είναι άθλια κατά την άποψη μου,ίσως να είναι η έκδοση που έχω V 2.0628.0.0.1 Επίσης,έχει κάνει και 3 επανεκινήσεις σε όλο αυτό το διάστημα. Θέλω να ρωτήσω κάτι για τις φωτογραφίες που βάζω σαν ταπετσαρία.Ως τώρα ήταν μικρές και είχαν αρκετό περιθώριο πάνω και κάτω.Χθές πέρασα μια φωτογραφία(Jpeg) από τον υπολογιστή με διαστάσεις: 1452 χ 1536 και πιάνει μεγαλύτερο μέρος στην οθόνη αρχίζει κάτω από το ρολόι(π.χ. το ξυπνητήρι είναι μέσα στην φωτογραφία,πρίν δεν ήταν) και τελειώνει πάνω από τις συντομέυσεις που έχω βάλει.Τελίκα ποιό είναι το σωστό μέγεθος ώστε η φωτογραφία να πιάνει το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης.Τέλος αν περάσω την νέα έκδοση θα έχω το Quickoffice και το AdobePDF ή θα χαθούν.Κανονικά δεν θα έπρεπε να τα έχει το cd της Νοκια? Ευχαριστώ.
  13. Γειά σας και από εμένα.Η κοπέλα μου αγόρασε πρόσφατα το v3i D&G με έκδοση R479_G_08.B4.85R.Αρχικά θέλω να εξαφανίσω από την οθόνη το cosmote και την ημερομηνία,από τι διάβασα θα το κάνω με το p2ktools πιστέυω να το πετύχω.Η έκδοση που έχει είναι σταθερή? η τελευταία διορθώνει κάτι σημαντικό για να την κάνω και αν την κάνω θα χαθούν κάποια εξτρα που έχει σαν D&G(π.χ.όταν ανοίγει και κλείνει το κινητό λέει Dolce & Gabbana? Αν δεν θέλω να πειραματιστώ μόνος μου που αναβαθμίζουν τα motorola? Eυχαριστώ.
  14. Πρίν 3 ημέρες αγόρασα και εγώ το 7610 και είναι η πρώτη φορά που ασχολούμε με symbian(πρίν είχα το 6100).Εχω ένα καμμένο pixel(δεν με ενοχλεί καθόλου) και μου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα κατά την αναπαραγωγή των amr ήχων όπως και του xultimatex.Ας ελπίσουμε να μην καθυστερήσει η αναβάθμιση.Προσπαθώ να ενημερωθώ για το καινούργιο μου τηλέφωνο διαβάζοντας τα θέματα(τα οποία είναι Τεράστια).Εβαλα έναν file manager τον Fileman και ήθελα να σβήσω το vodafone,όπως νομίζω περιγράφεται εδώ αλλά δεν υπάρχει αρχείο phone στο c:\system\Apps.. Πως γίνεται?
  15. Και μια ερώτηση από εμένα στον Strato: Ανάφερες ότι δεν έχει καλώδιο σύνδεσης στον υπολογιστή,όμως αν αγοράσουμε το καλώδιο,όπως κάνουν και όσοι έχουν το Ε710,θα υπάρχει επικοινωνία του τηλεφώνου με τον υπολογιστή ή είναι αδύνατη η συνδεσή του? Σε ρωτάω γιάτι ψάχνω για τηλέφωνο και το 410 το έχω στις επιλογές μου για αγορά. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...