Jump to content

nikosgrc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikosgrc

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

nikosgrc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. kodi και nova ή cosmote? εχουμε τιποτα addons
  2. μετά από 2 ημέρες οφισιαλ 4.4.2 γερμανική, διαπιστώνω ότι υπάρχουν σημαντικες διαφορές σε σταθερότητα και μπαταρία. ..
  3. βασικά καλησπέρα σας.... βρε παιδιά γιατί με ota δε γίνεται αναβάθμιση; όλο δεν είναι διαθέσιμη, υπέρβαση αριθμού ανάπτυξης κτλ... (δε το θέλω το kies...)
  4. Καλημέρα, εγώ πάντως έχω πρόβλημα... κατεβάζοντας την ενημέρωση μέ οτα και ριμπουτ η εγκατάσταση φθάνει μέχρι το 25% και μετά γράφει σφάλμα και κάνει επανεκίνηση.... στο πσ έχω πρόβλημα με το κιες... οπότε κάνω την ερώτηση: μόνο μέσω οντίν και wipe πριν και μετά?
  5. δεν εχεις μπαταρια πανω απο τουλαχιστον 60%.... (αυτο ηταν σε εμενα το μνμ αλλα στα ελληνικα)
  6. καλησπερα, μια ερωρηση θελω να κανω. ειμαι κατοχος s4 με γερμανικη ρομ (ΜΕΑ) επισης το εχω κανει ροοτ. συνδεω κινητο στο pc με usb στο kies αλλα δε μου βρισκει τη νεα ρομ.... γιατι???
  7. μια ερωτηση.... οσοι φορανε gb (2.3.3) τι κανουν σε θεμα navi? πχ πριν, που φοραγα 2.2.1 ημουν ευχαριστημενος με το ναβιγκον τωρα δε παιζει.... υπαρχει περιπτωση να βρω κατι ??? (not paid? pm please....)
  8. καλημερα αξιζει η μεταβαση απο δαρκυ 9.5 στην JUWE 4.3.1?
  9. καλησπερα μολις εβαλα την 9.4 του darky και θελω να κανω κανα 2 ερωτησουλες.... πριν την εγκατασταση επρεπε να κανω hard reset ή μετα ? και ρωταω γιατι πχ κατεβαζω angry birds απο market και μου βγαζει error, το pes11 το περναω με bluetooth και λεει δεν εγινε εγκατασταση της εφαρμογης... και ολα αυτα βλεπω οτι υπαρχουν απο system/app.... τι γινεται? επισης ενω υπαρχει σαν επιλογη τα ελληνικα στα sms δεν αλλαζει απο αγγλικα (πως μπορω να γραψω σε ελληνικα???)
  10. καλησπέρα, 2 ερωτησούλες....: 1ον έχω το spb mobile shell 2, skins release 2.0, για να βάλω τα skins Release3.1.1 , θα πρέπει πρώτα να απεγκαταστήσω το spb mobile shell 2 και να εγκαταστήσω το spb mobile shell 2.1.2 ή μπορώ και κατευθείαν???? 2ον το spb mobile shell 2 που ήδη έχω όταν το είχα βρεί... είχε το "Mobile Shell 2 Installation" ενώ το 2.1.2 είναι σε cab, η διαφορά ποια είναι....
  11. στο format απο το pc μηπως επρεπε να επιλεξω fat 32? γιατι ειχε προεπιλεγμενο το fat (σκετο) υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω?
  12. εκανα και τους φακελους, εκανα kai soft reset.... αλλα το 959.... 959mb..... οχι δεν ειναι ελληνικο, τωρα για τη version λεει: pda i900xxhg5/mshg1 και phone i900xxhg5
  13. λοιπον μαστορια, εγω ειμαι με το προβλημα το omnia, και ειναι οπως τα ειπε ο petran..... εχω φαει τρελη ηττα..... απο 8Gb σε 1Gb..... ακούω προτασεις....
×
×
  • Create New...