Jump to content

lefos_gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lefos_gr

  1. καλησπέρα σε όλους, υπάρχει κάποια σελίδα στο νετ ή κανονισμός που να λέει ότι απο ένα συγκεκριμένο ποσό κόστους και κάτω δεν περνάει τελωνείο το προιόν? ενδιαφέρομαι να αγοράσω χάντρες για κοσμήματα ακρυλικές απο κίνα με δωρεάν μεταφορικά και αποστολή με εμς! στην σελίδα γράφει ότι παραγγελία με κόστος απο 22 ευρώ και άνω ίσως πρέπει να πληρώσω τελωνείο και φπα επι της παραγγελίας. αν είναι να ξεπεράσω αυτά τα 22 ευρώ να τα ξεχωρίσω σε 2 παραγγελίες? τι προτείνετε? ευχαριστώ.
  2. όπως και να έχει αγοράστηκε και το σιρόκο :lol: θα λερθει θα το δοκιμάσω και αν δεν τότε έφυγαν και τα 2 και πάμε για αρτε. ξέρεις όμως τι σκέφτομαι. σαν λοοκ το 8800 απλο και σιροκο δεν έχουν καμια σχέση ούτε με το λούνα ούτε με το αρτε και το λοοκ του 8800 μαρέσει περισσότερο:worry: τέσπα. θα δείξει.:) θα κάνω πάντως και μια βόλτα απο το θρέντ του αρτε.
  3. συγνώμη είμαι στο τόπικ του σιρόκο? αναρωτιέμαι γιατί τα ίδια προβλήματα περι μικροφώνου ακουστικού και μπαταρίας τα διάβαζα και στο θρέντ του 8800 του απλού. έχει και το σιρόκο λοιπόν τέτοια προβλήματα? γιατί σκέφτομαι να αλλάξω το απλό με το σιρόκο για την καλύτερη μπαταρία/αυτονομία.
  4. καλησπέρα, επειδή έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την μπαταρία (η μπάρα είναι στο 4 πχ και μόλις δείξει ότι είναι αδύνατη σβήνει κι μαφήνει στα μισά) είδα την λύση που προτείνεις. το κινητό το αγόρασα μεταχειρισμένο αλλά είναι σε πολύ καλή κατάσταση με σόφτγουερ όμως αρκετά παλιό. λέω λοιπόν να αγοράσω μια μπαταρία του σιρόκο αλλά αν δεν κάνω αναβάθμιση μήπως δεν θα μπορεί να την διαχειριστεί οπότε τσάμπα ο κόπος? ή μήπως να το ξαναπουλήσω και να αγοράσω ένα σιρόκο να τελειώνει το θέμα?
×
×
  • Create New...