Jump to content

Augoustos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Augoustos

  1. Αγόρασα πρόσφατα ένα bluetooth handsfree της ITECH και έχω τεράστιο πρόβλημα με την ένταση που ακούγουμαι σε αυτον με τον οποίο μιλάω. Όσο κοντά κι αν έχω το ακουστικό ακούγομαι πολύ σιγά. Με το sony ericsson που το δοκίμασα δεν υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει κάποιος να έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα? Φταίει το bluetooth?? Ποιο bluetooth συνεργάζεται καλά με το HD2??
  2. Είχα κάνει αναβάθμιση την προηγούμενη εβδομάδα αλλα τπτ.... για να το σιγουρέψω από το πρόγραμμα της sony ericsson δε γινεται η αναβάθμιση.....?
  3. Εδώ και δύο ημέρες όταν ενεργοποιώ την κάμερα δεν ανοίγει το πορτάκι της.. Μου το είχε ξανακάνει άλλη μια φορά αλλά έφτιαξε μόνο του. Τώρα τίποτα. Έλεος πια! :wacko: Γνωρίζει κάποιος κάτι? Βοήθεια παρακαλώ!
  4. Ξέρει κανείς τι ρυθμίσεις πρέπει να βάλω για internet σε wind γιατι κ πάλι δεν μπορώ να βρω άκρη?
  5. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου teodoroGR! Αυτό που λες για την μπαταρία όντως ισχύει και είναι απο τα πολύ θετικά του. Έτσι για να μη λέμε μόνο τα άσχημα... Πολύ ωραίο κ το blog.
  6. Κατέβασα κάποια θέματα από site που αναφέρθηκε σε κάποιο post του VEGETTO αλλά αυτό το κλικ για να τα εγκαταστησω δεν το βρηκα ακόμα.. teodoroGR είπες ψάξε στο θέμα για το sony m600 αλλά εκεί έχει 50 σελίδες και χάθηκα... Κανένα hint? Καλή η κάμερα, αλλά 2MP για 360€ δεν είναι λίγα?
  7. Δε νομίζω όμως να διαφωνείς με κάτι απ όσα είπα... almeraake ναι είμαι fan της sony γιατί πήρα κινητό μετά από δύο χρόνια προς αντικατάσταση του k750i και δυστυχώς το παλιό αποδείχθηκε καλύτερο του νέου.. Αντε να περιμένουμε αυτη την ενδεχόμενη αναβαθμιση μήπως δούμε άσπρη μέρα. :lol:
  8. Εγώ καθόλου: - Το menu είναι πολύ δύσχρηστο - Τα κουμπιά είναι σκληρά κι έτσι τοποθετημένα που δύσκολα πετυχαίνεις το κουμπί που θέλεις. - Δεν έχει φωνητική κλήση, κάτι πολύ χρήσιμο όταν οδηγάς πολλές ώρες - Δεν έχει ηχογράφηση (έλεος!). Η πιο απλή και συνάμα απαραίτητη λειτουργία! - Το φλας δε λειτουργει ως φακός - Ακόμα παλεύω να φτιάξω μια λίστα αναπαραγωγής - Όταν το ζορίζεις κολλάει και ο μόνος τρόπος να το επαναφέρεις είναι βγάζοντας την μπαταρία - Η κάμερά του είναι ελεεινή για ένα τόσο ακριβό κινητό - Από διαστάσεις τι να πούμε.. παντόφλα. Κι αυτό γιατί? για να έχει κάτω ένα ηχειάκι που υποτίθεται ότι παίζει δυνατά - Δεν έχει ραδιόφωνο - Το κίτρινο χρωματάκι των λεπτομερειών του design είναι αίσχος - Οι ήχοι κλήσης, ήχοι μηνυμάτων και τα emoticons του είναι λιγοστά κι αυτά που έχει είναι μάπα - Προσπάθησα να συγχρονίσω τις επαφές μου με το outlook και σε κάποιες δεν μου έχει περάσει τον αριθμό τηλεφώνου παρά μόνο το όνομα της επαφής - Ακόμα ψάχνω να βρω πως να βάλω καινούργια θέματα (ε μάλλον είμαι βλάκας, δεν εξηγείται αλλιώς). Δε θα μπορούσε να περιέχει ένα theme creator στο cd? Με λίγα λόγια: Υπερτιμημένο και σε λίγο καιρό ξεπερασμένο... Χωρίς να θέλω να προσβάλω τους προλαλήσαντες που το λάτρεψαν, εγώ κλαίω τα λεφτά μου.. :( Είχα την εντύπωση ότι τα motorola είναι καλά κινητά. Μάλλον ίσχυε και ισχύει το αντίθετο.
  9. Πώς τα εγκατεστησες?
×
×
  • Create New...