Jump to content

blogPage

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    159
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

blogPage's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ουτε καν να κανει εκ νεου αναβαθμιση δεν γινεται ekavoula??
  2. Μπραβο σε αυτους που εκαναν τις ερωτησεις (περι internet, προτεραιοτητων, κλπ) μπραβο και σ'αυτους που απαντησαν.! Ειχα καποιες ανησυχιες επι του θεματος οι οποιες ομως καλυφθηκαν επιτυχως με μια ευστοχη συζυτηση.. ;) :lol:
  3. Έλα ωραία είναι κι αυτή, η πιό κομψή εδώ που τα λέμε, και με το λουράκι της.. ;)
  4. Ναι, αν δεν το χρειάζεσαι δεν είναι και τόσο βολικό.. Το ενδεχόμενο να μπορεί να βγαίνει το πιαστράκι?? (ή να το βγάλεις εσυ.?! :shifty: :lol:)
  5. Αν επιτρεπεται, εγω ψηφιζω τη δεύτερη θηκούλα.. ;) Η πιό μαζεμένη. Δηλαδή από τις τρείς συνολικα παραθέσεις, τη δεύτερη.
  6. xa!. Δηλαδής..?? :confused:
  7. Παιδια να ρωτησω κατι..?? Μπορουμε ~καπως~ να βλεπουμε τηλεοραση στο κινητο μας ?? Και αν ναι πως και τι χρειαζεται ?? :worry:
  8. το εκανα κ ειδα διαφορα ειδικα στα μηνυματα:p Νομιζω συμφωνω.. Το περασα κι εγω και προσωπικα, δεν μπορω να πω οτι ειδα κατι που με ενθουσιασε τοσο, (μιας και τουλαχιστον στα τηλεφωνα δεν ειχα προβλημα), αλλα γενικα μεσα στα "Μηνυματα" το βλεπω σα να τρεχει λιγο πιο ευκολα..
  9. Σιγουρα δε λεω... Παντως οχι εγω :whistle: δεν φταιω αν παθεις τιποτα τωρα που το γκαντεμιασες.. :X :lol: Το περασα πριν λιγο εγω (καταρχην λειτουργει μια χαρα το κινητο.!) και τελικα ενταξει, - στο δικο μου κινητο - βλεπεις οτι τρεχει λιγο πιο ανετα σε αυτα που αναφερει οτι βοηθαει, αλλα οχι κατι τοσο εντονο... οπως εχω διαβασει απο αλλους. Ισως να εκανε κατι ουσιαστικο στα μηνυματακια.. οπου δεν αναβοσβηνει 4-5 φορες πχ το [Ανοιγμα μηνυματων], αλλα μονο μια περιπου. Άλλος ?
  10. Σωστος... ! Που το ανακαλυψες εσυ αυτο? Μολις πριν μερικες μερες διαβαζα στο ipmart γι'αυτο, που το δοκιμασαν καποιοι. Λειτουργει, κανει οντως δουλεια, απλα απ'οτι καταλαβα σε αλλους (για την ακριβεια σε αλλες συσκευες) φαινεται περισσοτερο η διαφορα και σε αλλους λιγοτερο.. Οπως γινεται δηλαδη και με διαφορα 'θεματα' στα κινητα μας που σε αλλους -κατι- μπορει να παιζει σωστα και σε καποιους αλλους, οχι.. :) Βασικα θα το δοκιμασω εγω σε λιγο αν ειναι και θα ξαναγραψω. Δεν ειναι τιποτα επικυνδυνο ομως, μπορεις να τα περασεις κι εσυ αν θες.. ;)
  11. Δοκιμασατε να ξανακανετε αναβαθμιση (παλι, την τελευταια εκδοση ξανα)??
  12. ;) Κι εγω την πατησα στην αρχη και δε μ'αρεσε και καθολου αυτο.., αλλα γρηγορα ανακαλυψα τη λυση και ηρεμησα..! (τι φοβερη ανακαλυψη κι αυτη! :lol:)
  13. Βασικα αν μπεις απο τη "Διαχειριση Αρχειων" μετα "Εικονες" και επιλεξεις μια, την ανοιξεις, και θες να μεταβεις σε αλλη, δεν γινεται -εκει- με κανεναν τροπο... Αυτο γινεται μονο μεσα απο την εφαρμογη του κινητου "Εικονες" που βρισκεται στα "Πολυμεσα" ;) (ειτε με πενακι ειτε με το ροδελακι-πιο ευκολα)
  14. (+1) έλα ντε ?! :confused: :mad:
×
×
  • Create New...