Jump to content

daskpan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About daskpan

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

daskpan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οποιος εχει N97 η απαντηση ειναι εδω για οτι προβλημα εχει::D ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ LINK ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΕΚΟΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ Ν97: http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=3939 ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΥΤΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΑΡΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ TΑ ΑΡΧΕΙΑ SupportFiles_4xxxx ΚΑΙ free basemap. ΕΠΙΣΗΣ στο πασπατου/ keyg... για card id βαζουμε στο πρωτο πεδιο το IMSI και ΟΧΙ το ESN και απο εκει και περα ακολουθουμε κανονικα την διαδικασια!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ PAD ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ *txt KAI ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΕΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΠΑΝΤΑ .unl Edit: Θα σε παρακαλεσω να γραφεις με πεζους χαρακτηρες. Τα κεφαλαια στα forum ειναι σαν να φωναζεις και μπορει να δημιουργηθουν παρεξηγησεις. Τελος απαγορευονται και απο τους Ορους Προσβασης και Χρησης που συμφωνησες κατα την εγγραφη σου. Edit: Έχεις δίκιο συγνώμη, ξεχάστηκα!!! Edit: Oλα ok :-)
  2. Ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια! Το προβλημα ομως παραμένει. Δηλαδη εννοω οτι εβαλα κανονικα τον φακελο sw.unl οπως λες και επελεξα ολα τα αρχεια και οχι txt.. Eνταξει ΟΚ ως εδώ, αυτο το ειχα κανει και πριν. Προσπαθησα να μπω με καποια αλλη version δεν υποστηριζεται ομως to touch screen στο Ν97. δοκιμασα να βαλω μια παλια version και μετα εγκατεστησα την καινουργια απο πανω και παλι ομως τιποτα. Αυτο που ειπες για το φακελο sw.unl αλλα και για gmapprom.unl το ειχα παθει στο 6110 και το θυμαμαι οτι οντως τοτε δεν μου ξεκλειδωνε τους χαρτες ουτε μπορουσα να βρω το εσωτερικο GPS αλλα το διορθωσα. Μηπως δεν εχω το σωστο ******(πασπατου)??? Κατι ακουσα για καποιο virtual****** για το Ν97 για να δουλεψει παντως εγω εχω το ****** 1.5 το οποιο και μου λειτουργει κανονικα για αλλα κινητα και ειναι και καινουργιο. Παντως το GARMIN δειχνει να μην αναγνωριζει τα κλειδια απ΄τι καταλαβαινω γιατι ουτε στους χαρτες μπορω να μπω ουτε να βρω το εσωτερικο GPS. Επισης χρησιμοποιησα Garmin GMAPTOOL για να περασω το κλειδι gmapprom.unl , τσεκαρα απο το INFO οτι ο χαρτης εγραψε τον αριθμο αλλα και παλι μετα τιποτα. Καμια ιδεα...????? Την βρηκα την λυση δοξα το θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Για Ν97 στο πασπατου/ keyg... για card id βαζουμε στο πρωτο πεδιο το IMSI και ΟΧΙ το ESN και απο εκει και περα ακολουθουμε κανονικα την διαδικασια!!!!
  3. Μπορεί να βοηθήσει καποιος? Προσπαθώ να περασω το garmin σε N97 κάνω ολα τα βηματα σωστά οταν ομως παω να ανοιξω το προγραμμα ζηταει να επιλεξω αναμεσα απο 1)αγορα & εναρξη 2)δωρεαν δοκιμη 3)εισαγ. κλειδ. προιοντος 4) συνδεση σε gps Garmin επιλεγω συνδεση σε gps garmin ομως δεν βρισκει το gps στισ ρυθμισεις<απομακρυσμενο gps Επισησς εχω κατεβασει την νεα εκδοση 50050. Προσπαθησα να βαλω προηγουμενη εκδοση και μετα την καινουργια αλλα ουτε ετσι δουλευει, επισης χρησιμοποιησα το Gmaptool για να δωσω το κλειδι στον χαρτη και μετα copy-paste στο φακελο garmin της sd καρτας & τσεκαρα απο το INFO οτι μπηκε κανονικα το κλειδι αλλα μετα τιποτα...παλι!! Το προγραμμα το εχω βαλει κανονικα στο 6110 και μου λειτουργει αψογα!!!! Τι δεν κανω καλα??? Μηπωσ ξερετε ποια version πρεπει να βαλουμε πρωτα και μετα να αν πρεπει να βαλουμε την 50050 που υποστηριζει Ν97. Τι δεν κανω σωστα??
×
×
  • Create New...