Jump to content

panrot

Members
  • Δημοσιεύσεις

    58
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panrot

  • Ημ. Γέννησης 01/09/1977

panrot's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγώ πάντως ρε παιδιά που έχω την BDHJ2 (ελληνική τελευτάια) rom, στην αρχή που έβαλα το DEST7 δεν κλείδωνε γρήγορα (περίπου στα 40-60sec). Έκανα τη ρύθμιση στο Εξωτερικό GPS σχετικά με θύρες και ταχύτητες υλικού που ζητάει, ανανεώνω όποτε είμαι σε WiFi το Βελτιωμένο GPS και τώρα κλειδώνει στα 10-20sec. :happy:
  2. Για βάλε αυτό: hττp://®@pidsh@®€.com/files/147111684/MoDaCo_NoThreadedSMS.CAB
  3. Υπάρχει περίπτωση να βλέπω στην οθόνη "Σημερα" πότε συνδέεται το bluetooth ακουστικό και πότε όχι? :ninja: Ευχαριστώ.
  4. Ευχαριστώ Itchrist86! Υ.Γ. Οι χάρτες είναι της Ελλάδας με φωνητική πλοήγηση? Έαν θέλω να βάλω κι άλλους χάρτες?
  5. Παιδιά μία βοήθεια, Προσπαθώ μέσω του Map Loader να βάλω χάρτες στο κινητό αλλά δεν είναι εφικτό. Χρησιμοποιώ το Nseries PC Suite v2.0.262.0 και κάνω τα εξής βήματα: 1. Αποσυνδέω κάθε εξωτερικό USB Storage που έχω και συνδέω τη συσκευή στο Data transfer mode (Αναγνωρίζει κανονικά τη mass storage του κινητού.) 2. Επιλέγω χάρτη και φωνητική πλοήγηση (Κανεί download από Nokia) 3. Με το που τελειώνει το download, προσπαθεί να κάνει save τον χάρτη και μου πετάει error ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τη mass storage και να προσπαθήσω ξανά. Προσπάθησα να τα βάλω και ξεχωριστά αλλά τα ίδια. Υπάρχει κάτι παραπάνω που πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ.
  6. 2 λύσεις: 1. Μπορείς να τραβήξεις back-up μέσω Outlook 2. στο root της μνήμης του OMNIA υπάρχει το αρχείο pim.vol. Είναι το αρχείο που κρατάει τις επαφές και το ημερολόγιο. Απλά το κάνεις copy στο PC σου, και το επαναφέρεις στο κινητό σου μετά το hd reset.
  7. Παιδια αντιμετωπίζω πρόβλημα με bluetooth headset. Εγκατέστησα το ΝΟΚΙΑ ΒΗ-209 και μου βγάζει ένα βουητό στο ακουστικό. Έβαλα επίσης ένα ΝΟΚΙΑ ΒΗ-201 και αυτό τα ίδια. Μήπως πρέπει ν'ανησυχώ ή με ΝΟΚΙΑ δεν τα πάει καλά το ΟΜΝΙΑ?
  8. Ρε παιδιά, μήπως χρησιμοποιεί κανείς το KD Power Meters? To έχω εγκαταστήσει αλλά δεν μου μετράει τα SMS. Όταν είχα το ΗΤC δεν είχε πρόβλημα. Έχει κανείς καμιά ιδέα-λύση? Ευχαριστώ :)
  9. Ή να πας με τον file explorer στο αρχείο ήχου που προτιμάς και με παρατεταμένο πάτημα από πάνω του να το επιλέξεις σαν ήχο κλήσης. (θα στο αντιγράψει στη μνήμη του κινητού μέσα στο > H συσκευή μου/My Documents/Κουδουνίσματα)
  10. Σου προτείνω το SPB Keyboard 4.0. Μου το πρότεινε κι εμένα ο stefa και το βολεύτικα μια χαρά. Δεν έχει θέμα με κολλήματα.
  11. Περιμένεις από Φουρλή να σου φέρει αξεσουάρ και όταν μετά από χρόνια φέρει να στο χρυσοπουλήσει κιόλας? Χάθηκε να παραγγείλεις από e-store? Μόνο έτσι θα καταλάβουν ότι υπάρχει ανταγωνισμός και επιτέλους να ρίξουν τις τιμές στα original αξεσουάρ!
  12. Παιδιά Καλησπέρα. Μόλις εγκατέστησα το Destinator 7 στο Ομνια, αλλά δεν βρίσκει δορυφόρους με τίποτα! Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω? Η έκδοση firmware είναι BDHJ2 και την δοκιμή την έκανα χωρίς sim επάνω με απενεργοποιημένο το Xtra GPS. Ευχαριστω.
  13. Eυχαριστώ stefa! To βρήκα κ θα το δοκιμάσω!
  14. Mπορεί να με βοηθήσει κάποιος σχετικά με τον τονισμό γραμμάτων? Όταν καταχωρώ επαφή θέλω να τονίζω τα ονόματα, χωρίς να χρησιμοποιώ ΧΤ9. Υπάρχει κάποιος συνδιασμός που πρέπει να κάνω? (Στο MS Keyboard υπάρχει η δυνατότητα, στα keyboard της Samsung δεν βρίσκω άκρη)
×
×
  • Create New...