Jump to content

foxmulter

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by foxmulter

  1. Αυτό ακούγεται μια χαρά, thx για την πληροφορία :)
  2. ''Ωπα φιλαρακι χαλαρωσε, εγω απο το πρωί έχω γυρισει γύρω στα 10 μαγαζια μέσα στον ήλιο και μονο τα γέλια δεν βάζανε οταν τους ρώταγα Πειραια-Καλλιθέα-Νέα Σμύρνη-Μοσχάτο οποτε τις αδερφίστικες κρεβατομουρμουρες αστες κατα μέρος. Το άμα εχει η Θεσσαλονικη η καλαμαρια η Καρδίτσα η τα κιούρκα εγω δεν μπορω να το ξέρω. Άμα έιναι να τηλεφωνήσω σε όλη την ελληνική επικρατεια να το βρω.
  3. Αλητεία το θέμα φίλε. Εγώ το παράτησα, θα παω να το πάρω την σωστή ώρα και μου τους δικους μου όρους, οχι τους δικους τους λες και μου το χαρίζουν, εστω και σε κανα δίμηνο.
  4. Απο τις 8.45 το πρωι έκανα την γυρα Μοσχατο, Καλλιθεα, Νεα Σμύρνη. Απο Oteshop, germano, Voda και Cosmote...Παντου η ίδια απάντηση. Έχουν πουληθεί όλα μας τα κομματια...Ρώτησα και εγώ μα πως ? αφου ειναι 9.00 η ώρα και στην κυριολεξία εγώ ανοιξα τα μαγαζια. Μου απάντησαν ότι έχουν όλα προπωληθει βάση μίας "λιστας" που δεν εχει καμία σχέση με την βλακεία που συμπληρωσα μέσω Cosmote.gr. Κάθε μαγαζί έχει την δικη του προσωπική λίστα...Οπότε αν δεν έχετε κάποια άκρη (αρε Ελλαδισταν αθανατο) μην ταλαιπωρείται τον εαυτό σας ;)
×
×
  • Create New...