Jump to content

gatecrasher

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gatecrasher

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

gatecrasher's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ελεοςςςςςς.... ειχα που ειχα προβλημα με τις ειδοποιήσεις κλησεων, τωρα εγινε πιο συχνο να μου στελνουν sms και να μην τα παραλαμβανω...... και δεν ειναι θεμα παροχου δικτιου.Εχω καταληξει οτι αυτη η συσκευη δεν υποστηριζεται σωστα απο την cosmote,τουλαχιστο για την ωρα..!Ειμαι ενα βημα πριν την πεταξω στα σκουπιδια......:cry: το μονο που την σωζει ειναι το design και το touch concept της συσκευης.
  2. στην προκειμενη των περιπτωσεων ειναι θεμα cosmote, απο οτι ξερω σε vodafone δουλευει κανονικα η υπηρεσια.... στειλτε μαιλλλλλλλλλλ.
  3. Η υπηρεσια ενημερωσης κλησεων με γραπτο μηνυμα, οταν η συσκευη ειναι απενεργοποιημενη δεν λειτουργει για το neonode n2 σε δικτυο cosmote.Μετα απο μια δαιδαλωδη κ ταλαιπωρη επικοινωνια με το τμημα εξυπηρετισης πελατων της cosmote,πληροφορηθηκα οτι για το προβλημα που αντιμετωπιζω ευθυνεται η cosmote.Δεν εχει να κανει με ενεργοποιηση εντολων απο την συσκευη μου.Σημειωνεται δε οτι απο δυκτιο wind k vodafone λειτουργει η υπηρεσια-δοκιμασμενα!Απο το customercare τμημα ενημερώθηκα ότι έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες ενέργειες σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρία για πιθανές λύσεις αποκατάστασης, αν και οπως μου το θεσανε δεν πιστευω οτι εχουν ασχοληθει με την αποκατασταση της δυσλειτουργιας. Φαντάζομαι οτι δεν ειμαι ο μονος κατοχος του Ν2 σε δικτυο cosmote!. Αν τελικα μου απαντησουν αρνητικα, αρκει να το ξερω εχω 2 λυσεις. 1ον αλλαζω δικτυο κινητης, πηγαινω την συσκευη πισω κ απαιτω αλλη ιδιας αξιας.
  4. και το δικο μου τρωει κατι κολληματα αλλα το βασικο μου προβλημα ειναι το εξης: Οταν η συσκευη μου ειναι απενεργοποιημενη και με καλουν δεν ενημερωνομαι με γραπτο μηνυμα για τις κλησεις. Υπαρχει χρηστης της n2 με δικτυο cosmote που αντιμετωπιζει το αντιστοιχο προβλημα?
×
×
  • Create New...