Jump to content

selefkos1971

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About selefkos1971

  • Ημ. Γέννησης Ιούνιος 29

selefkos1971's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγώ μία φορά έκανα σύνδεση με το router και από εκείνη τη στιγμή όταν ενεργοποιώ το wifi και επιλέγω το router μου συνδέεται αυτόματα. Να σας ρωτήσω κάτι? Πως μπορώ να περάσω τις επαφές μου από το κινητό στο laptop? Στο lap top έχω windows 8 με office 7 .Όταν συνδέω το κινητό , ενεργοποιείται το Zune, συγχρονίζετε με το κινητό, αποθηκεύει τις νέες φώτο που έχω τραβήξει, αλλά δεν αποθηκεύει τις επαφές μου από το τηλέφωνο στο laptop . Σε κατάστημα nokia care μου είπε ότι επειδή έχω στο lap top windows 8 και δεν υποστηρίζει το lumia 610 , να κάνω το ίδιο στο PC που έχω win 7 office 7 .Η μεταφορά θα γίνει με το Microsoft office outlook. Προσπάθησα αλλά πάλι οι επαφές δεν μεταφέρονται στο Microsoft office outlook. Καμία λύση έχει κανένας σας ?????? Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  2. Είναι bluetooth car kit ή κάποιo bluetooth handsfree? Αν είναι απλή συσκευή ποια είναι? Τα SE έχουν ασυμβατότητες με μερικά bluetooth handsfree. Enjoy! Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια zxr Το Bluetooth που έχω είναι από τη Nissan ενσωματωμένο πάνω στο CD Player
  3. Παιδιά γεια σας και από μένα. Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Βλέπω ότι γράφετε χρόνια πριν και μου είναι δύσκολο να τα διαβάσω όλα. Θέλω από όποιον γνωρίζει να μου πει που θα βρω διάφορα updates για το κινητό μου, π.χ. για να ακούγετε ποιο δυνατά το ηχείο, να φτιάξω δικό μου μενού εργασιών, δικό μου θέμα κ.λ.π. Το έχω σχεδόν 1 χρόνο. Θα περιμένω τη βοήθειάς σας . Και κάτι άλλο. Έχω Bluetooth στο αυτοκίνητο και σε κάποια τηλέφωνα όταν με καλούνε, κολλάει το τηλέφωνο και δεν μπορώ να απαντήσω. Πρέπει να βγάλω την μπαταρία και να αφαιρέσω το Bluetooth από τη συσκευή για να πάρω τηλέφωνο. Στο forum που είμαι του αυτοκίνητου μου (Nissan Qashqai) , μου είπαν ότι πρέπει να γράψω σε λατινικά τις επαφές που έχω περασμένες. Δεν πιστεύω να είναι αυτό το πρόβλημα, γιατί σε άλλα τηλέφωνα που είναι στα ελληνικά μπορώ να απαντήσω. Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό το θέμα? Μήπως θέλει αναβάθμιση?
×
×
  • Create New...