Jump to content

nikrob

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikrob

  1. Το BTCRAWLER δεν είναι πλέον διαθέσιμο στο Internet. Η εταιρία το κατέβασε λόγω προβλημάτων με τη Γερμανική νομοθεσία. Ούτως ή άλλως όμως, είναι απλά ένα bluetooth scanner για συσκευές με Windows Mobile.Δεν νομίζω ότι είναι κατάλληλο για τη δουλειά που το θέλουμε εμείς. Να το θέσω διαφορετικά: Απ' ότι γνωρίζω το ΜΙΟ Α201 υποστηρίζει τη λειτουργία ανοικτής ακρόασης μέσω bluetooth σύνδεσης με κινητό. Τι λειτουργικό τρέχει το Α201? Μήπως "υποκλέπτεται" η εφαρμογή που τρέχει αυτό, ώστε να τη δοκιμάζαμε με το Ρ550? Αν όχι, πως να ψάξουμε αυτήν τo περιβόητo "third party software" που η ίδια η ΜΙΟ λέει πως υπάρχει για να δίνει τη συγκεκριμένη δυνατότητα?
  2. ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ? SORRY, ΦΙΛΕ F_STE, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ NICKTHANOS. OYTE ΓΙΑ HEADSET ΜΙΛΑΜΕ, OYTE ΓΙΑ SKYPE. ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ..
  3. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ "ΤΟ HEADSET"? ΕΓΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ, ΔΗΛ. ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΗΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ MIC ΤΟΥ ΜΙΟ ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΑ(ΟΠΩΣ ΣΤΟ C520, ΠΧ). ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?
  4. ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ PDAers ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΙΟ Ρ550. ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΙΟ: ΤΟ BLUETOOTH ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ FILE TRANSFERING ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ HANDSFREE OPERATION ΜΕΣΩ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟ. ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΜΙΟ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ "A THIRD PARTY SOFTWARE" ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟ. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ? ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣYΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ (ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ 90 ΣΕΛΙΔΕΣ POSTS) ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
×
×
  • Create New...