Jump to content

btsi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About btsi

  • Ημ. Γέννησης 16/02/1976

btsi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν ξερω για το πλαισιο αλλα μου ειπαν τιμη στην ΤΙΜ Πατρας την περασμενη Πεμπτη. 429,30 με φπα χωρις συνδεση φυσικα. Το τηλεφωνο το εχουν στον τιμοκαταλογο αλλα οχι στην αποθηκη τους. Το περιμενουν μεχρι το τελος του μηνα με αυτη την τιμη.
  2. Λιγο πριν τα Χριστουγεννα η Μοτορολα ελεγε οτι το τηλεφωνο θα κυκλοφορησει μεσα Γεναρη με ελληνικο μενου. Λιγο πριν τα μεσα Γεναρη ειπαν οτι θα κυκλοφορησει τελος Γεναρη αλλα χωρις ελληνικο μενου. Πριν απο λιγο μου ειπαν οτι θα κυκλοφορησει μαλλον τελος Φλεβαρη. Αλλωστε "εμεις ειχαμε πει πρωτο τριμηνο του 2005" μου ειπαν. Αρα μηπως να το περιμενουμε Μαρτιο. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
  3. Θα συμφωνησω απολυτα. Πιστευω οτι οντως τα Μοτορολα ειναι τα πιο ομορφα και πιο ποιοτικα κινητα τηλεφωνα. Οσο για την Μοτορολα Ελλας ειναι απλα απαραδεκτη. Οτι κι αν ζητησεις απο αυτους απλα θα σε αγνοησουν. Ωστοσο εγω για πρωτη φορα σκεφτομαι να αλλαξω εταιρια. Δεν λεω κορυφαιο τηλεφωνο το 220 αλλα δεν αξιζει να υπομενεις τα παιχνιδια της Μοτορολα Ελλας. Εχω παραπονεθει ουκ ολιγες φορες εγγραφως αλλα δεν λενε να βαλουν μυαλο. Ισως ειναι καιρος να καταλαβουν οτι μπορει τα Qteq για παραδειγμα να μην ειναι τοσο ωραια αλλα ειναι εξ ισου καλα. Εγω θα περιμενω μεχρι την αλλη Παρασκευη. Αν μεχρι τοτε δεν εχει κυκλοφορησει το 220 με τουλαχιστον ελληνικα sms αντιο Μοτορολα.
  4. Το προβλημα ειναι οντως στις επαφες του κινητου. Αυτο εννοουσα αλλα λαθος διατυπωση. Απο κει και περα καθε φορα που χανει την επαφη ο φορτιστης με την συσκευη διακοπτεται η φορτιση και ξαναρχιζει. Ετσι η διαρκεια ζωης της μπαταριας μειωνεται. θα το καταλαβεις συντομα αυτο. Επισης με το συχρονισμο μου σπαει τα νευρα. Αν κουνισω το κινητο και χασει την επαφη πρεπει να ψαξω μια ωρα μετα να κανει επαφη το usb cable για να ξαναμιλησει το κινητο με το pc.
  5. Εχεις δικιο για τις επαφες. Το ιδο προβλημα ειχα κι εγω με Τ720 και ν600. Ωστοσο στο Ε398 και στα HS801 και HS810 (bt handsfree) με τον ιδιο φορτιστη φαινεται να εχει λυθει το προβλημα. Ισως το μοναδικο προβλημα απο ποιοτητα κατασκευης που ομως ειναι σοβαρο γιατι καταστρεφει την μπαταρια και αν θες να κανεις συγχρονισμο με pc σου σπαει τα νευρα. Και δυστυχως η μοτορολα βαζει πλεον αυτο το βισμα φορτισης σε ολα της τα κινητα.
  6. Κι ομως τα ελληνικα πρεπει να τα βαλει η Μοτορολα οπως ακριβως εκανε και η Qteq στο 8010. Παραθετω απο το σχετικο review στο myphone: "Εδώ πρέπει να αναφερθεί πως το συγκεκριμένο Qtek που είχαμε στα χέρια μας, διάθετε το πρώτο επίσημο firmware με πλήρη ελληνική υποστήριξη σε όλα τα μενού και υπομενού, στα SMS και σε όλες τις... κρυφές του λειτουργίες, μια δημιουργία των τεχνικών της ACE-Hellas χωρίς καμία εξωτερική παρέμβαση." Μαλλον η Μοτορολα Ελλας δεν θεωρει απαραιτητα τα ελληνικα. Ελπιζω τουλαχιστον να μπορουμε να γραψουμε ελληνικα sms.
  7. Ποτε στο ειπαν αυτό; Γιατι πριν κανα μηνα ελεγαν οτι θα εχει ελληνικο μενου και οτι αυτος ειναι και ο λογος που καθυστερει το κινητο. Αν το καθυστερουν για να μην βαλουν ελληνικα μπραβο τους.
×
×
  • Create New...