Jump to content

mmannollass

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mmannollass

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

mmannollass's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εχω ξανακανει update και οντως καποιες στιγμες λεει οτι το κινητο αποσυνδεθηκε. Αυτη τη φορα δεν ειναι το ιδιο γιατι λεει οτι αποσυνδεθηκε και σταματαει η διαδικασια λεγοντας να αποκαταστησω την συνδεση με τη συσκευη και να ξαναπροσπαθησω.Αυτο το εκανα αρκετες φορες και συνεχιζε τα ιδια. Εκτος απο αυτο τρωει και αλλα κολληματα και οταν προσπαθησα να δημιουργησω αντιγραφο ασφαλειας ετσι ωστε να κανω φορματ λεει παλι οτι αποσυνδεθηκε και βγαζει το μηνυμα "a fatal error happened during the back up operation,the back up file could not be saved".
  2. Καλησπερα. Εχω ενα n97 και προσφατα προσπαθησα να το ενημερωσω μεσω του nokia updater απο το pc.Οταν αρχιζε να κανει install τις ενημερωσεις μου ελεγε οτι η συνδεση με τη συσκευη χαθηκε.Ξαναδοκιμασα αρκετες φορες και το αποτελεσμα ηταν το ιδιο.Γι αυτο το λογο και σε συνδιασμο και με καποια χοντρα κολληματα που τρωει τελευταια αποφασια να κανω hard format,ετσι αρχισα κανοντας ενα back up τις επαφες και τη μηνυματα.Αρχικα προσπαθησα με τον πρωτο τροπο που υπαρχει στον οδηγο,δηλαδη μεσω της συσκευης και οταν παταω δημιουργια αντιγραφου μου λεει πως δεν ειναι δυνατη η δημιουργια αντιγραφου,μη επιτρεπομενη προσβαση στη μνημη.Ετσι προσπαθησα να το κανω με τον δευτερο τροπο μεσω pc suite και εκει λιγο μετα την αρχη της αντιγραφης που λεει παλι πως η συνδεση με τη συσκευη διακοπηκε "a fatal error happened during the back up operation,the back up file could not be saved". Εχει κανεις να προτεινει καποια λυση?:cry:
  3. Πηρα προσφατα ενα n97 (μεταχειρισμενο) και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Μου βγαζει συνεχεια ειδοποιησεις οτι η μνημη του τηλεφωνου © προκειται να εξαντληθει και να διαγραψω η να μετακινησω καποια αρχεια και τωρα πια αδυνατω να κανω οτιδηποτε γιατι μου λεει "ανεπαρκης μνημη γι αυτη την ενεργεια". Παω στις εφαρμογες και δεν εχει πουθενα "διαχειριση αρχειων οπως ειχε το nokia n95 8gb που ειχα πριν παρω το n97. Μπορει καποιος να βοηθησει?
×
×
  • Create New...