Jump to content

LXIAS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by LXIAS

  1. συμφωνω σε οσα λες,αλλα ενα αυτοκινητο που εναι πενταετιας και ανω δεν ειναι ευρο4,επομενως εχει και ποιο πολυ τελωνειο,τα χιλιομετρα παιζουν ρολο και δεν ξερω ακριβος τι γινεται.τα αυτικινητα που συμφερει να κατεβασεις ειναι 1800κυβ κατα την γνωμη μου.εγω π.χ το αυτοκινητο ολα μαζι μου βγηκε 21.700ευρο το 2005 που το αγωρασα,στην ελλαδα το εβρισκα 28.000 με 29.000ευρο αρα κερδισα καποια χρηματα.οσο για τον καταλογο που ειδα δεν με συγκινει γιατι σου το ξαναειπα οτι ειναι ολα θεμα γνωστου,και γιατι το λεω αυτο π.χ ενας μαντρας θα πληρωσει ποιο λιγο τελωνειο απ οτι εγω και εσυ γιατι κατεβαζει 10 αυτοκινητα το μηνα και ειναι μεσα στα κολπα.
  2. εγω κατεβασα c180μερσεντες,πληρωσα τελωνειο 4.500ευρο,ειναι μοντελο 2003β/εξαμινο ευρο4.η τιμη του ηταν 16.500ευρο.αρα εαν συκρινεις της τιμες, το τελωνειο βγαινει25%με30%περιπου.ενας φιλος μου που πειρε μερσεντες 13.000ευρο μοντελο 2000 που ηταν ευρο3 και πληρωσε 8000ευρο τελωνειο αρα το τελωνειο παει 50%περιπου. μετα παιζει ρολο που θα το εκτελωνισεις.οσο για 2000cc δεν ξερω εαν ισχιουν τα ιδια θα μαθω και θα σου πω απο καποιες εμπειρες πηγες που εχω.
  3. τα ποσοστα θα τα μαθεις στο τελωνειο.εαν δεν εχεις γνωστο συνηθως την πατας.εκτος και εαν εμπιστεβεσαι τον μαντρα.εχω κατεβασει αυτοκινητο απο γερμανια,τα εξτρα του αυτικηνιτου ανεβαζουν την τιμη στο τελωνειο, εαν εχεις καποιο γνωστο κανει τα στραβα ματια και δεν τα πληρωνεις,διαφορετικα δινεις φακελακι και κανουν τα στραβα ματια.π.χ εαν ειναι να πληρωσεις 5000ευρο τελωνειο με το φακελακι που θα ειναι 500ευρο η τιμη που θα πληρωσεις θα ειναι 3,500ευρο.υπολογισε και τα εξωδα γα να ερθει το αυτοκινητο.οσο για τα λαθη που κανω ειναι γιατι δεν ξερω να γραφω καλα στον υπολογιστη και μου παιρνει πολη ωρα για να ανεβασω μυνημα.
  4. γεια.οτι αυτοκηνιτο θελεις κατεβαζεις απλα το προβλημα ειναι στο τελονειο.αυτο που σε συμφερει ειναι ευρο4 διοτι εχει 25% τελονειο. εαν ειναι ευρο3 το τελονειο ειναι50%.οσο για το τιμολογιο βαλε την τιμη που το αγορασες. οσο πιο πολλα εξτρα εχει τοσο ποιο πολυ τελονειο θα πληρωσης.μετα η γνωμη μου ειναι εαν δεν εχεις καποιο γνωστο στη γερμανια μην παιρνεις καθολου.εκτος και εαν πας ο ιδιος.απο το 2008 αλλαζουν καποια πραγματα κατι γινεται με τα χιλιομετρα.α και κατι ακομα στο τελονειο η βρες γνωστο η φακ.
  5. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΒΕΛTΙΩΣΗ ΓΙΑ C4coybe?
×
×
  • Create New...