Jump to content

takisha

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by takisha

  1. @ exelix OK καταλαβα. Αρα κραταμε ανεπαφη την original καρτα, για το φοβο των Ιουδαιων, και δουλευουμε με μια δευτερη. Βρηκα δουλεια για τον ελευθερο χρονο μου τις επομενες μερες!! Και παλι ευχαριστω για τις πληροφοριες.:up:
  2. @exelix Ευχαριστω πολυ. Εχω ηδη κατεβασει το newmenu1 sto PC μου. Απλα μια διευκρινηση: δεν μπορεσα να καταλαβω αν πρεπει πρωτα με καποιο τροπο να "πειραξω" αρχεια των windows μεσα στο 380 η αρκει να αντιγραψω τα "καλουδια" (που εχετε κατα καιρους δωσει) στην sd καρτα;;; Καλη επιτυχια στις εξετασεις σου! Εχω και 'γω γιο φοιτητη!
  3. Sorry δεν καταλαβα οτι εχεις το 590. Εγω πηρα το 380 και το ψαχνω αλλα τα εχω βρει μπαστουνια!
  4. Γεια σου και σενα. Γραφω επειδη μαλλον δεν υπαρχει καποιος αλλος μεσα τωρα. Εγω βεβαια ειμαι ακομη στραβογιαννο στο θεμα αλλα απ'οτι εχω συγκρατησει πρεπει να εχεις καποιο newmenu1 και οχι το newmenu????
  5. Προς sakis70. Απλα ενημερωνω επισης οτι εχω XP με ολα τα updates, αλλα αν θυμαμαι καλα, απ'οτι εχω διαβασει σε προηγουμενες σελιδες, δεν υπηρχαν προβληματα να το δει το PC με activesync η μηπως οχι;;
  6. Γεια σας Ευχαριστω για αμεση ανταποκριση. Sorry ελειψα για λιγο. Προς sakis70: εχω ηδη το πιο ενημερωμενο activesync v4.5.0 τηs microsoft! αλλα τιποτα... προς visitor: οντως το βλεπω μονο σαν removable disc. Κανω αντιγραφη αρχειων και ολα τα σχετικα, αλλα αν με το καλο μπω στο κολπο με τα windows, εικονιδια, εφαρμογες κλπ ολα αυτα δεν χρειαζονται πρωτα να συγχρονιστω;;;;
  7. Καλημέρα σε ολους απο Πειραια. There's a new kid in town. Ειμαι καινουργιος στο απιστευτο φορουμ σας και ειδικα στο συγκεκριμενο θεμα του dis vector 380! Συγχαρητηρια για τις ιδεες σας, τις λυσεις που δινετε αλλα προπαντων για το πνευμα συνεργασιας που εχετε! Πράγμα σπανιο στον καιρό μας!:clap: Πριν δυο τρεις βδομαδες ο κουμπαρος μου, μου εφερε το 380 του για να μπορεσω να του βαλω μεσα καποια κοματια βιντεο απο DVD αφου τα μετατρεψω πρωτα καταλληλα σε αναγνωρισιμη μορφη για το 380. Μετα απο λιγο ψαξιμο και μεσω του winavi converter τα καταφερα. Ομως αυτο ηταν! Στη διαρκεια της διαδικασιας ψαξιματος και μιας και εχω λιγο το "σκουληκι" για computers, gadgets και τα σχετικα, επεσα πανω στο φορουμ σας και το θεμα για το dis 380. Βλεποντας λοιπον τι φοβερα εχετε καταφερει μετατρεποντας ενα παμφθηνο pna σε pda, ε ΚΟΛΗΣΑΑΑΑΑ!!! Για να μην πολυλογω λοιπον αλλο, απο προχθες μπηκα στο club των κατοχων ενος 380. Ε, 169€ απο καρφουρ ειναι προκληση! Ακομη 10€ για μετασχηματιστη σπιτιου 12V-1A απο κατ/μα ηλεκτρονικων (με παιδεψε λιγο το βυσμα που ειναι special και μουβγαλε την ψυχη να βρω ιδιο που να ταιριαζει στη συσκευή) και ειμαι ετοιμος... Τωρα το προβλημα μου ειναι πως διαβαζοντας αυτες τις 60 σελιδες του φορουμ, θα καταφερω και εγω λιγα απ' αυτα που ηδη εχετε κανει με το 380;; Αν ηδη καποιος εχει κανενα μπουσουλα συγκεντρωμενων οδηγιων και βηματων για τη διαδικασια που εχει ξεκινησει αν καταλαβα καλα απ' τον bbbb (αλλα και με τη βοηθεια αλλων) θα ημουν υποχρεος. Βεβαια εδω και λιγες μερες εχω παραλληλα ξεκινησει και μελετη ολων αυτων των σελιδων αλλα δυσκολευομαι. (Πρωτο μου προβλημα δεν μπορω να βρω τη συσκευη με το activesync):help::respect: Συγνωμη για την πολυλογια, συγχαρητηρια και μη σταματησετε αυτο το θεμα!!!!:thanks: ΥΓ. Αν καποιος θελει βοηθεια για μετατροπες βιντεο, μουσικης, ηχων, εικονων, αρχειων text η οτιδηποτε σχετικα, θελω και εγω να προσφερω οτι γνωριζω με τη σειρα μου.
×
×
  • Create New...