Jump to content

cpilias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by cpilias

  1. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Εγώ και χωρίς την θήκη σήμερα το έβγαλα για να δω μήπως έφταιγε η θήκη μετά από υπόδειξη φίλου που με είδε απογοητευμένο αλλά σε αρκετή πίεση στο μέρος κοντά στο δακτυλικό αποτύπωμα προς τα αριστερά και πανω δεξιά έκανε πάλι αυτό το τρίξιμο. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής με απέτρεψε να το στείλω για έλεγχο διότι δεν παρουσιάζει κάποια δυσλειτουργία και επομένως υποστήριξε ότι θα μου το επέστρεφαν με την ευγενική ένδειξη πάψε να έχεις απαιτήσεις! Αυτό δηλαδή που μου έγραψε και παραπάνω με απόλυτη ειλικρίνεια ο φίλος ότι δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε ένα χαμηλού κόστους κινητό.
  2. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση η αλήθεια είναι ότι με φόβισε μήπως το τρίξιμο ήταν ένδειξη για αποκόλληση μέρους μεταξύ πλακέτας ή οθόνης επειδή έχουμε ακούσει διάφορα περιστατικά. Είναι πολύ σωστό ότι δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε ένα χαμηλού κόστους κινητό. Αλλά και σε ακριβό κινητό φίλου είδα την πλάτη από γυαλί να ραγίζει και η αντιπροσωπεία να επικαλείται κακη χρήση επειδή ο άνθρωπος το έβαζε στην τσέπη του. Δηλαδή που έπρεπε να το είχε στο στόμα του?
  3. Καλησπέρα κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής τρείς μήνες τις τελευταίες μέρες όταν πιέσω την συσκευή στην πλάτη ή μπροστά στα πλαίσια ακούω τριγμούς. Η συσκευή εξ αρχής μπήκε σε θήκη armor και δεν έχει πέσει κάτω. Μήπως πρέπει να πάει για έλεγχο?
×
×
  • Create New...