Jump to content

pravo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pravo

  1. Πάντως ο υπάλληλος στο chat της Samsung ήταν πεπεισμένος πως το πρόβλημα είναι στο ρολόι και οχι στο κινητό. Δυστυχώς δεν εχω κάποιο πρόχειρο samsung για να το δοκιμάσω άμεσα. Το WiFi και να μην φτιαχτεί δεν με καίει. Η επανασύνδεση με το Bluetooth είναι που με νοιάζει.
  2. Καλησπέρα παιδιά. Πριν ακριβώς μία εβδομάδα αγόρασα το galaxy watch 46mm. Αρκετά ευχαριστημένος θα έλεγα σαν μία πρώτη εντύπωση αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω 2 προβλήματα όπου δεν κατάφερα να τα λύσω ακόμα και με την βοήθεια μέσω chat από την Samsung. Το ένα είναι ότι όταν το ρολόι βγαίνει εκτός εμβέλειας από το κινητό σαφέστατα χάνει την επαφή με αυτό, αλλά όταν βρίσκεται πάλι δίπλα στο κινητό δεν κάνει αυτόματη επανασύνδεση παρά μόνο αν ανοίξω το κινητό μου. (χωρίς να πατήσω σύνδεση στην εφαρμογή) με αποτέλεσμα να το καθιστά αχρείαστο σαν smartwatch από την στιγμή που δεν είναι συνδεδεμένο με το τηλέφωνο (οσον αφορά τις ειδοποιήσεις που ενδιαφέρει εμένα). Εδώ όμως υπάρχει και το περίεργο της υπόθεσης. Όταν το τηλέφωνο φορτίζει γίνεται αυτόματη επανασύνδεση και αυτό με βάζει σε σκέψεις μήπως είναι κάποια ρύθμιση του κινητού. ( HUAWEI P10 LITE). Έχω κάνει τα πάντα οσο περνάει από το χέρι μου. Εργοστασιακες ρυθμίσεις στο ρολόι. Σβήσιμο όλων των bluetooth συσκευών από το κινητό μου. Διαγραφή cache από το κινητό. Δυστυχώς τίποτα από αυτά δεν έλυσε το πρόβλημα. Το δεύτερο θέμα είναι το WiFi του ρολογιού όπου δεν κρατάει τα Password με αποτέλεσμα κάθε φορά που θέλεις να συνδεθείς με το WiFi πρέπει να περνάς το Password. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι από το κατάστημα που το αγόρασα επειδή το πρόβλημα αναφέρθηκε μέσα σε διάστημα 14 ημερών μου το αντικαθιστουν με καινούργιο αλλά θα προτιμούσα να λύσω το πρόβλημα και να μην μπω σε αυτή την διαδικασία διότι αν είναι πρόβλημα ρυθμίσεων του κινητού μου τότε δεν πρόκειται να λυθεί και με το καινουργιο ρολόι. Αν έχετε ομως διαβάσει κάτι σε θέμα συμβατότητας Huawei και samsung θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν το αναφερετε.
  3. paidia kseroume an tha ksanaginei amesa h prosfora twn 300 eurw epidothshs?
  4. Παιδιά μπορώ να έχω τα φώτα σας!!Την άλλη εβδομάδα μετακομίζω σε νέο σπίτι και σκέφτομαι να βάλω 2play.Μπορείτε να μου πείτε πόσο καιρό μπορεί να κάνει για να συνδεθεί?Δεν θα μεταφέρω κάποιο νούμερο αλλά θα βάλω καινούριο.Μου ανέφεραν ότι δεν θα έχω βέβαια κωδικό 2310 αλλά τον ιδιόκτητο τους.Επίσης στην περιοχή της Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη έχετε ακούσει για προβλήματα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις λύσεις. Φίλε Σάκη και εγώ όταν πατάω *#0000# μου βγάζει ακριβώς αυτήν την έκδοση. 100.34.20 29-09-2007 RM-244 Nokia E51(07.1) Stendor έχω κάνει hard reset στο κινητό και συνέχισε το πρόβλημα.Θα δοκιμάσω πάντως και το format. Το πιο λογικό και που δεν το είχα σκεφτεί είναι η λύση του Itchrist86.Η sim κάρτα είναι όντως αρκετά παλιά.Είχα ρωτήσει τον πωλητή όταν πήρα το κινητό ότι η κάρτα μου γράφει TIM και μήπως χρειάζεται να την αλλάξω και αυτός μου έδειξε το δικό του κινητό όπου και σε αυτόν η οθόνη του κινητού του έγραφε TIM και μου ανέφερε ότι δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό.Στην αρχή είχα τις αμφιβολίες μου μήπως έφταιγε το bluetooth (samsung) αλλά έκανα αρκετά test και χωρίς το αυτό και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.
  6. Καλησπέρα παιδιά.Είμαι κάτοχος του Ε51 πριν από 4 μέρες και ενώ μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις σαν κινητό,μου έχει βγάλει όμως και ένα σοβαρό πρόβλημα.Κάνει restart όταν πατάω το voice call (όχι πάντα) και μερικές φορές μου ρίχνει την γραμμή όταν με καλούν την στιγμή που εγώ πατάω για να μιλήσω.Μήπως ξέρει κανένας τι μπορεί να φταίει και να μας δώσει καμιά λύση? Και κάτι αρκετά σημαντικό.Το κινητό το πήρα από κατάστημα wind (λόγω επιδότησης)και ενώ μου ανέφερε ο πωλητής ότι αν μου παρουσιάσει οποιοδήποτε πρόβλημα σε διάστημα 7 ημερών μπορεί να γίνει αντικατάσταση,όταν το πήγα την επόμενη ημέρα στο κατάστημα μου ανέφεραν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα διότι είχα μιλήσει στο κινητό πάνω από το επιτρεπόμενο όριο που έχει η αντιπροσωπία της nokia.Το επιτρεπόμενο όριο είναι 30 λεπτά και εγώ είχα μιλήσει 32.Δηλαδή για 2 λεπτά διαφορά!!Αν είναι δυνατόν!!!!!!Τα παιδιά είναι η αλήθεια ότι ήταν αρκετά εξυπηρετικά και μου είπαν ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι θέμα αναβάθμισης.Αν βέβαια δεν λυθεί το πρόβλημα αναλαμβάνουν να το πάνε σε δικό τους service.Αναβάθμιση ακόμα η nokia δεν έχει βγάλει και ενώ το κινητό είναι αρκετό καιρό στην αγορά.Έλπίζω να βγάλουν σύντομα.!!
×
×
  • Create New...